Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sertés

Mikor indultok?
Sertés,vagy libazsír? ,
Pedig tényleg.......
Milka

reggel kimegyek regisztráln a pájárai déluntán14 fele kimegyek ott lesztek?
Mr.

Zsir,drága barátom zsir.Nem olaj!De mindegy.
Szia Pityu.

Tényleg ne vegyél XX-et,mert akkor unatkozni,meg motorozni fogsz!Sajnos nem igényel szerelést,javittást!Nem ugy mint............
Mr.

Minden telefonon nem hiszem,mert a mobilomon biztos nem.Ugyanis az mindig nálam,és bekapcsolva van!
M?án szét olajoztam a hátsó csapágyakat!
Milka!
, , ,
Mán kerestelek minden telefonon!
, , ,
Mi a holnapi direktíva? , , ,
Pityu!
Mi sem vagyunk lóvésak!
Ceva Pityu!
Fenntartási költség?
. . .
Annyi Drága Aranyfaszú Barátom....amennyit ráköltesz!
Rajtad áll!
De nem fogod megbánni!
NEHOGY XX HONDÁT VEGYÉL!
További kárdéseidet várjuk!Vigyi Magadra!Várunk a csapatba! Sia!
Maister!
Holnap szinte minden busás,XX-es kint lesz a Ringen!
Mi is kimegyünk Mr.-né-vel ,még nemtudjuk,hogy mikor...majd megmondjátok.....
de jó lenne talizni kinnt,aztán haza kéne gyönnöm,mert kéne pihenni is ennek a törékeny légiós szervezetnek is! Szerdától megen kezdődik az igénybevétel....idegileg,fizikailag....
Jó pihit Nektek....talizzunk holnap!
Azt szeretném kérdezni hogy egy hajabusának mennyi a fentartási költsége,nekem most gsx600f-em van.Nagyon drága mert nagyon tetszik ez a gép csak nem vagyok nagyon lóvés.
Szia Mister!

Szivesen maradtunk volna még, de reggel 6ra mentem melózni .
Voice-l tegnap beszéltünk, hogy ha ma időben végzek akkor felugrunk a Mátrába, de le kellett mondanom,
mert 10 óra helyett fél 4-kor végeztem.
Hiába a háztartási balesetek száma egyre nő... Még jó, hogy Mr.-nének jók a reflexei. Hülyén hangzott volna a korházban a fürdőkádas szitu. Nem magyaráztad volna ki .
Holnapra mi a tervetek?
Maistear!
Nagyon hamar leléptetek!
Sokat melóztál?
Én most végeztem a falazós,falkaparós project-tel,Mr.-né-vel elmentünk,vettünk új kádat/sarok/én le is teszteltem,....szuper!...de fel is borultam vele! Mr.-né reflexei mentették meg a tikszaros életemet! ......
Sziasztok Fiúk-Lányok!
....Sok volt a segítségem.....miattuk volt finom!
, ,
Ebben a témában:-XX-Haya:1:1! ,
.....keveset ettetek!
Szia Milka!

Mi is köszönünk mindent, minden nagyon jó volt.
szuper
megvan
Biri, 4578-as hozzászolás,kicsit régebbre emlékezdtem.
dodo

2x is végignéztem de nem találtam a hozzászolást
A Milka ma reggel :-))))
Íme pár hasznos infó TRAFIPAX ügyben:

Összesen 14 darab új fix telepítésű sebességmérő készüléket helyeznek ki 2007 május 01-ig az autópályákra.
Ezek is automaták, dobozban, mint a legutóbbi eresztés volt. Öt darab jut az M1-esre, négy az M3-asra, és szintén öt darab az M7-esre. A közbeszerzési eljárás után telepítendő berendezésekre 98 millió forintot szán az autópálya fenntartója (persze a mi pénzünkből)

Megtanulni tehát gyorsan:

M1-es autópálya
Jobb oldalon az 54-es, 104-es, 156-os,
bal oldalon a 63-as, 104-es km környékén

M3-as
Jobb oldalon a 20-as, 139-es,
bal oldalon a 104-es kilométerszelvénynél

M7
Jobb oldalon a 28-as, 86-os,
a balon pedig a 6-os, 16-os és a 82-es szelvények környékére jut
sebességmérő berendezés.

Jobb oldal 013 mindig Bp 013 ről kifelé menet

Bal oldal 013 mindig Bp 013 re befelé menet

Ezek a kamerák várhatóan nem úgy lesznek kihelyezve, mint eddig az M7 013
en (nagy dobozba középen), hanem a pálya fölött lesznek rögzítve, rejtve, de ugyanolyan szemétségekre képesek mint dobozos őseik...

A többségüket már ki is helyezték, néhány már működik, de a teljes telepítés határideje 2007. május 1!

Na. Nekem is így küldték, ha nem igaz, nem Én találtam ki. De azért jobb ha tudjátok!
mr!

én skf-et vettem a kerékagyba nem volt 4000 a kettö hibátlan volt kicserélem neked szivesen ott vagyok a 13 ba tatai utnál
Érted mindent!

Figyelem Alarm!

Tegnapő beszélgettünk a bulin,hogy érdekes lehet Aggtelek,és a motormuzeum(Bodrogkövárallja).
Ugy gondoltam,hogy betehetnénk 2007.05.19-20.(szombat-vasárnap).1)Nap: Indulás reggel 8.00-kor M3 shell kut.Onnan M3-Gyöngyös- Parád(24-es föut Mátra)-Recsk-Sirok-Pétervására(23-as)-Ozd-BánréveRagály-Aggte

lek(idáig Kb.300km)-Miskolc(babinéni it lenne a szállás)Az elsö nap Kb.450Km
2)nap:Miskolc(indulás 8.00-kor,vagy ahogy ébredünk)-Szerencs(37-es)-Bodrogkeresztur(motormuzeum belépö 300Ft/Fö)-Tokaj(38-as)-Rakmaz-Tiszalök.Tiszavasvári(36-os)Pol

gár-Füzesabony(M3)-Jászberény(31-es)-Nagykáta-Bp.
Az egész ugy számolom(de csak becslés)A második nap Kb.420Km.
Kérek mindenkit,akit érdekel,hogy minél elöbb jelentkezzetek a szállás miatt!

1)Milka+Milkáné
2)Menyus+Gabica