Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez....ez szép volt!
Itten vagyol Te!
Mr.

Ez se rossz,de én tul gyors voltam!Tudod mit,rajzolhastsz te is egyet.
Mr.

Na lerajzoltalak!
Inkább zsírkrétázzuk le!
Azt az eső is eltünzeti!És az asszonyok sem vernek el minket!
Hallottad a telefonban a kloffoló hangját!JUJJJJJ!
Mr.

Akkor marad a famászás,vagy falfirkálás,de azis lehet hogy lerajzollak!
Figyelem Alarm!

Sajnálatos hirt kell közölnöm!
A Bodrogköváraljai motormuzeumot bezárták!Csak a Gyomaendrödi van(az meg nagyon nem eseik utba).Szomoru,hogy kis országunk minden jo szándéku embert tönkre tesz!A muzeum alapitija,és tulaja,40-évig gyüjtötte,felujitotta,karbantartotta a motorokat.Oszt mikor engedéjt kért a muzeumra,jol megadták.És eltelt pár év,és ama önkormányzat rá jött,hogy adoz kéne szedni a dolgos kisöregtöl.Fogták magukat,kivonultak,és felbecsülték az egészet.No de nem a vett árat nézték,hanem a mostani csill-vill állapotot.Ki is hoztak gyorsan több százmillios értéket.Ennek ado terhe is több tizmilla!És a kisöreg kénytelen-kellettlen,árusitja a motorokat,hogy az "ado tartozást" kitudja fizetni.Ugyhogy ime megint egy eset,hogy tegyünk tönkre valamit MAGYAR MODRA,amin más évtizedekig dolgozott.
Mélységesen felvagyok háborodva,söt kivagyok akadva!
Ezt a pár sort csak azért irtam le,hogy tudjátok mért lett egy napos a tura,meg hogy mérgemböl kicsit kiadjak.

Tegnapő beszélgettünk a bulin,hogy érdekes lehet Aggtelek,és a motormuzeum(Bodrogkövárallja).
Ugy gondoltam,hogy betehetnénk 2007.05.19 (szombat).1)Nap: Indulás reggel 8.00-kor M3 shell kut.Onnan M3-Gyöngyös- Parád(24-esföutMátra)-Recsk-Sirok-Pétervására(23-as)-Ozd-Bánr
éveRagály-Aggtelek(idáig Kb.300km)-Miskolc-és haza(ha késö van M3-as).

1)Milka+Milkáné
2)Menyus+Gabica
3)Fiveurban nem alszik ott
4)XXAti
5)XXman+1fö
Egész életem a sportról szólt........
És....futok,mint gepárdállat! ....ha muszáj.....de inkább mocival....
Nagyon drága aranyfaszú barátom!
Mr.És Meastear

Kapolok listára kerültök!Külömben meg futok mint nyul!Bár lehet ez csak Meastear ellen hatásos.A légiosok jo futok?
Hááááát ha nem Ő tehet róla akkor megusz6ja.
Hellótok! A hétvégén befogtam apám 125-ös bringáját. Szereltem vagy fél napig,mire elindúlt,de megérte. Kiégettem belőle a dzsuvát,de nagy élmény volt a második körnél már vitte a 100-at ! Sokkal jobb mint a simo.Ma láttam egy 400-as bandit-ot,de szegénynek nem lehetett valami jó gazdája,mert úgy nyomta a füstöt,mint a 2 ütemü gép,ha elrontod a keverési arányt. Imádok motorozni.
Sziasztok!
Maistear!Lehet,hogy nagyok az ujjaid hozzá!Szólj az Asszonynak!
...amúgy ne aggódj!Nálam se műkszik!
Teee!Megvergyük a Milkát?
Meastear

Hát te elörrébb jutottál kedves barátom!Nekem még csak nem is kapcsolodik!Valami gond lehet a szerverrel!
Meastear

Már nézem is!
Szia Milka!

Ez a bizonyos kep.tar.hu/... valamiért nem mükszik .
Nem tudja betölteni az oldalt, ha be tölti akkor+ max 1 képet tudok letölteni aztán megint semmit.
Csak nekem szarakodik, vagy van vele valami?

Maistear
Zoohayabusa

Nekem is van kamera tartom,de ezt én csinálltam házilag"ala sufnituning".De jol bevállt,az ötödik modosittás után!Egy ora alatt össze lehet rakni,és bárhuva,bármire,bármikor rögzithetö.
Sziasztok, május 12-13 raftingtúra Szlovákia Pribylina Bela patak.Akit érdekel jelezze.
Biri

Még nem jeleztek vissza!De nézd meg a WWW.pasztoy.hu wboldalt is.Nekik is van,lehet hogy olcsobb!
szia
milka

gumi ügyben van valami?
Zoohayabusa

Nekem nem ez az elsö,már volt probállkozásom GPS-el.Kb. két éve,de akkor még nagyon kezdetleges volt,föleg a térkép része.Ja meg PDA-volt,nem PNA.Most Pna-t vettem(ez csak navigácio),mert az a tapasztalat,hogy ami több mindenre jo,az nem jo semmire!A PDA-nak a nagy baja,hogy több mindent tud,és a windos se bomba biztos(nekem többször,és rendszeresen lefagyott).Most egy Mio-C-250-em van,érintö képernyös,nagy képernyö,stb.Rá van töltve Aigo térképszovtver.Telljes nyugat europa,Anglia,Románia(de minek),Török(de minek),slovénia,Cseh,Szlovák,stb.Persze mind utca házszám szerint!Eddig az elmult négy napban a tesztelésé volt a fö szerep,de ugy nézki pontos,megbizhato(bár azért be tudtam vinni az erdöbe,a gépet),de nekem ez könnyü volt(tulzás nélkül állithatom,ismerem kicsi országunkat mint a tenyeremet).Szoval nyugodtan vegyél,mert ugy néz ki,már jok!
kellemes napot mindenkinek
a teszt videó már el készült már csak be kell capture-z ni ,csak a mocsok sony nem adott hozzá dv i-link kábelt,hogy ne legyen teljes az öröm,,,,lehet hozzá extrám nagy aksit kapni,7 órás felvételt na de úgy is nyúlok áramot a mociból,meg kiegészitö lencséket, wide ,szin élesitö,meg dupla "zoom",
az áramos része érdekel ha valaki tud ajánlani honnan vegyem olyan mint 1 aksi csak a 12 voltba kell be dugni ez a tipus érdekel...
üdv
1.leg kissebb tank tatyót választottam ami azért oda is ragad
2.ready for action
3.az állvány angliában gyártják
4.az állvány alja tapadó korong amiben csak úgy nem biztam ezért 1 tatyót fel áldozva át szúrtam a lábainál és össze csavaroztam ismét , és tapad is meg ragad is .....
szia milka1 már épp lett volna ilyen kérdésem a fórumon,de nekem majd csak komolyabban agusztus végén fog kelleni iylen kütyü,addig el sziszletek nélküle,olyan fog érdekelni amire minden európai térképet rá lehet nyomni,mert amit itt lehet kapni irben itt emg anglia nagyon részletes de francia meg spanyol már csak felületes térképeket lehet rá nyomni ezért is nem vettem még itt,ha van valami jó tipus ami ezekben nagy ász akkor vevö vagyok rá! pláne már próbált tipus ,de csak ujjonan érdekel iylen kütyük,camerába már be piritottam sony dcr-hc37e tipust, 40 x optikális 2000 digitális, lényegében minden ugyan az mint a többi és a leg kisseb camcsi,DV-s ek között a polcon,meg csináltam már a camera állványt is hozzá mindjárt csinálok róla képet.....
üdv mindenkinek zo
Szia Jeep

Ugy látszik most tombol a "GPS örület".Én is most vettem.De nekem telljesen bevállt a tapadokorongos verzio(kicsit átalakitva).Pécsi turán teszteltem,nagyon bevállt,nem remeg,nem mozog,szoval nagyon stabil(287KM-ig)Felette ritkán megyek.Meg olyankor ugyse a navigácio lessz a legföbb problémám.Nekem XX-en van fenn,és ott nem is volt más választási lehetöség(ha csak nem furom meg valahol,és ezt nem akartam) mint a tapado korong.A lényeg hogy jo minöségü legyen a tapadokorong!És egy SV-én,aki furt,de azis tök jo szerintem!Itt van pár kép.remélem tudsz ötletet meritteni!