Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelt Mindenki!

Én is elbúcsúzom mára, mindenkinek jóéjt!
Neked is jo éjszakát!
Székely ember 3 igazsága:

A sör nem alkohol
A nő nem ember
A medve nem játék
Széles párnát mindenkinek,jó tapadással!
Aki meg dolgozik....annak kevés melót,jó órabért,és gyors reggelt!

Nagyon szívesen!
Igazán rendes vagy! Majd ha szükségem lesz rá szólok!
Na akkor a Pécs!

Voice-al történt egyeztetésem után,a Pécsi-túra útvonala a következő.
Indulás Budapest (Budaörs AGPI kut)2007.04.28.-án 8.00.Tehát kéretek mindenkit 7.30-ra meg jelenni!
Kaposvár Voice 10.00-ra.Onnan irány Péc-Orfü-meg még valami(el felejtettem).Terveink szerint 11.00ra vagyunk a Mecsekben.Ott 1-2 óra gurulás,majd ebéd egy tuti helyen.Utána még lehet gurulgatni,és Kaposvár érintésével haza.Remélem mindenkinek meg nyerte a tetszését az út.Jelentkezzetek minél előbb!Bár igaz hogy a túra még két hét.
És itt még nincs vége!
2007.04.29.-én,a délutáni órákba,vendégül látok mindenkit ici-pici rezidenciámon.Lesz egy kis süti-főzi(Mister segédletével) ezt előre is köszönöm hogy fel ajánlotta!
A süti-főzire kéretik motorral jönni,mert avval be lehet állni a kertbe(az utcán kevés a hely,mert ott púposkodik valami M.A.N.Erre is minél előbb tessék jelentkezni!

Ja még valami,és ez is fontos! Ha esik az eső,a programok NEM törlődnek csak csúsznak egy napot.!
Tehát Pécs esőnap 2007.04.29
Süti-fözi esőnap 2007.04.30

Pécs tura
1)Milka+Milkáné
2)Mr.+Mr.-né
3)Dodo+Ancsa
4)Menyus+G
abyca
5)Tompi+1fö
6)Hajabusa 69+1fö
7)Fiveurban +1fö
8)Maistear+Maistearné
9)Arthur+SZiilvi
10XX Ati
11). Busati
12)Adahm+1fö
13)XXmen+neje

Üt
i-fözi
1)
Milka+Milkáné
2)Mr+Mr-né
3)Menyus+Gabyca
4)Dod
o+Ancsa
5
)Fiveurban+1 fö
6)Maistear+Maistearné
7)Arthur+SZilvi
8. Busati + Gabriella
9)Zsozy+Tündi
Köszike!
Szívesen vállalok ránctalanítást,vasalást,hogy mindig fiatalosak maradjatok!

Tudom..........én is így voltam....
az előzőt ellopták.........aztán várni,várni,várni.....na!MOST NEM!Mert AUTÓ KELL!
...várni...várni....NA MOST?....NEM!...AUTÓT KELL CSERÉLNI!.....várni....várni....
/már elfelejtettem közben motorozni a sok várakozásban/.....várni.....MOST?
.....NA JÓ?!?!?!.......kis várás!MEGVAN! ...........És most megint tanulok motorozni,én szinte csak melóba járni használom,szabadidőm minimális szinte mindig!
DE MEGVAN! ,
Maestro

Pontosan!Én nem XX-et terveztem,de mikor eladtam a suzukit,ott álltam töménytelen sok pénzel(na jo töménytelennek a töredékével),és most mit vegyek?És megakadt a szemem az XX-en,és beleszerettem.Régimodi vonalai vannak,meg szögletes,meg nehéz,de nekem ez kellett.És ha rajtam mulik,eggyütt öregszünk meg!
Mr.

Ne aggodj,nemsokára tese fogsz már lemaradni.A másik,hogy Menyusnak és nekem,az a nagy elönyünk,hogy motorozunk egy ideje(ami nemis hosszu idö) eggyütt.És nagyon egymásra tudunk hangolodni.Szo szerint egymás rezdüléséböl sejtjük,tudjuk mit fog csinállni a másik.Tudjuk hol fog elözni,vagy hol nem megy el egy auto mellett.Igy azért lehet haladni!Na meg mindketten jo pár éve motorozunk.Bár evvel nem vagyunk egyedül.
Látod? Én is igy vagyok az XX-el!
Meglátni és megszeretni, és VÁRNI RÁ 8 ÉVET!
És megérte várni mert most már itt van, és az enyím
I
/

Nekem csak a BUSA BARÁTOM!
Van ez akkora szerelem mint Mr.-nével!
Jaaa,és első látásra!
Imádom minden porcikáját!A sérült idomok fájdalmai bennem 100-szorosak!
De kezelni fogom,csak idő,és pénz kérdése......

Ígyekszem.....
Nemúgy mint tegnap!
Menyával piszok gyorsak vótatok!
Van még mit tanulnom!
Ha 1xx és 1 busa összefog!
Mennek mint a disznyó!
Nem arra azért nem vetemedek, ugyanis nekem kicsi! Az XX kényelmesebb, kezelhetőbb biztonságosabb érzés Ajánlom figyelmedbe!
Mr.

Ez a kép azért ott van!
Csak nem?
Lecserélnéd az XX-et egy busára!
Fog ez menni!

Lécci!Legyél elöttem!
Csak nehogy itt a Busa, hol a Busa legyen belőle, amig Milkával birkóztok
Itt az XX,hol az XX!Mindig bejön!Ha nem akkor nyersz egy Milka1 csokit!
Mr.

Dehogy haragszom,söt mint irtam nyeritettem.
És kérve kérek mindenkit,NE KÉRJETEK MINDIG ELNÉZÉST.Mint már irtam elég nagy a türö képességem,és ti még csak a határ közelébe se értetek(ahoz több kell).A másik aki ugratja,egreciroztatja a másikat,annak viselnie kell ha ö vele csinállják.Tehát mint irtam,semmi gond.De azért ne ébresszétek fel az alvo oroszlánt!
Ja az árnyék jó meg szél ellen is védek mi? Majd gyere mögöttem szélárnyékból könnyebb kilőni.
Mr!
Mivel gondoltál lefoglalni? Nem fogócskázok veletek! Futni nem tudok
Rohadt gyors voltam......de már elmúlt...és a fogaim is hullanak....
DE ETTŐL MÉG Körbeállhatunk! Tudod jó az árnyék a nagymelegben!