Tittelett!
Megjött a jó idő...és beszaródik a hátsó kerékagycsapágyom is!
Nyikorog mint a kenésnélküli bádogember sprint közben,140-ig hallani...
Úgy látszik az augusztusi kerékagyig a vízben manőver,és a téli,esős motorozást nem bírja....
nemtom...?
Okés hogy keresel,de itt?Itt kaphatsz:müszerfal kék megvilágittást,Villogo féklámpát,gumit,meg az isten tudja milyen herkentyüket.De XX-hez egy csavart se(szerintem).
Hál istennek nem ismerjük,"nem közülünk valo volt".De nemis szoktunk ilyenekröl társalogni,rossz omen!A motorváűasztásodrol csak annyit,nemkéne a simson után,és abusa elött,valami köztes(600-as)motor?Szerintem a busa olyan emberkéknek valo,akik némi-nemü tapasztalattal már rendelkeznek.És ezeket a sosokat nem bántásbol,vagy arcoskodásbol irtam.Csak nem szeretném ha te lennél a következö,akiröl cikkeznek!
Sziazstok.Bocs mindenkitől,tényleg hülye kérdés volt.Még csak simom van,de szeretnék egyszer valami nagy motort. A múltkor volt egy baleset a Mecsekpihenőnél,állítólag egy motoros 200-zal elszállt és belement a falba 10 métert a motorja,valaki tudja mi van a sráccal?
Voice-al történt egyeztetésem után,a Pécsi-túra útvonala a következő.
Indulás Budapest (Budaörs AGPI kut)2007.04.28.-án 8.00.Tehát kéretek mindenkit 7.30-ra meg jelenni!
Kaposvár Voice 10.00-ra.Onnan irány Péc-Orfü-meg még valami(el felejtettem).Terveink szerint 11.00ra vagyunk a Mecsekben.Ott 1-2 óra gurulás,majd ebéd egy tuti helyen.Utána még lehet gurulgatni,és Kaposvár érintésével haza.Remélem mindenkinek meg nyerte a tetszését az út.Jelentkezzetek minél előbb!Bár igaz hogy a túra még két hét.
És itt még nincs vége!
2007.04.29.-én,a délutáni órákba,vendégül látok mindenkit ici-pici rezidenciámon.Lesz egy kis süti-főzi(Mister segédletével) ezt előre is köszönöm hogy fel ajánlotta!
A süti-főzire kéretik motorral jönni,mert avval be lehet állni a kertbe(az utcán kevés a hely,mert ott púposkodik valami M.A.N.Erre is minél előbb tessék jelentkezni!
Ja még valami,és ez is fontos! Ha esik az eső,a programok NEM törlődnek csak csúsznak egy napot.!
Tehát Pécs esőnap 2007.04.29
Süti-fözi esőnap 2007.04.30
Voice-al történt egyeztetésem után,a Pécsi-túra útvonala a következő.
Indulás Budapest (Budaörs AGPI kut)2007.04.28.-án 8.00.Tehát kéretek mindenkit 7.30-ra meg jelenni!
Kaposvár Voice 10.00-ra.Onnan irány Péc-Orfü-meg még valami(el felejtettem).Terveink szerint 11.00ra vagyunk a Mecsekben.Ott 1-2 óra gurulás,majd ebéd egy tuti helyen.Utána még lehet gurulgatni,és Kaposvár érintésével haza.Remélem mindenkinek meg nyerte a tetszését az út.Jelentkezzetek minél előbb!Bár igaz hogy a túra még két hét.
És itt még nincs vége!
2007.04.29.-én,a délutáni órákba,vendégül látok mindenkit ici-pici rezidenciámon.Lesz egy kis süti-főzi(Mister segédletével) ezt előre is köszönöm hogy fel ajánlotta!
A süti-főzire kéretik motorral jönni,mert avval be lehet állni a kertbe(az utcán kevés a hely,mert ott púposkodik valami M.A.N.Erre is minél előbb tessék jelentkezni!
Ja még valami,és ez is fontos! Ha esik az eső,a programok NEM törlődnek csak csúsznak egy napot.!
Tehát Pécs esőnap 2007.04.29
Süti-fözi esőnap 2007.04.30
De még csapágyak is kellenek!