Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XX-man

Csak annyibol gond,hogy hol fogtok parkolni?
Mr-né

szioka!Minnél sürübben!
szia milka!ha nem gond mi kocsival mennénk mert az asszony sütött finomat és motoron összetörik.gondolom motorozni nem megyünk ugye?
hello,milka!most vagyok fönt elöször ezen az oldalon!Mr.tökét ásztatja a kádban.Mindjárt elérhetö lesz,türelem.Puszka Mr.-né.
Mr.

Neked nem otthon kéne irogatnod!
Nem lenne valami halaszthatatlan dolgod valakinél?
A hayabusás-hondás barátaim!
Na takarodtam aludni,mert hosszú még a mai nap tesó!
Mielött írnál bármi bántót,tájékoztatlak,hogy hajnal óta már kidolgoztam a belem TOYOTA
SAKURA szaros 500 főjével...de kész van megcsináltuk!
Ki vár ott? Csak nem van valami ismeretséged ottan?

Még nincs konkrét indulási időpont...... maholnap kiderül
Kéne mennem oda!Hisz várnak!Miko mentek?
De Milkának van egy tök jó kenyérsütője....talán lesz valami?
Óvatos guriga sem "fér" bele?
Eddig úgy van, hogy legurulunk a ringre, BlackNet és Kawagirl....... ami annyit jelent, hogy lassú, szép komotós menet lesz. Azt csak bírja a háccsó csapágy, nem? De!
Szia Gino!
Fél gyalogos vagyok.... Pihiztetni kéne a busát a hátsó csapágyaim miatt,kivannak sajna...
De Te ettől nyugodtan feljöhetsz kávézni!
Nem kapsz Gabi este sem! NEM FŐZÖK!
Szasz Mr!

1-én micsinász?
Mert nem vótam ottan...
De majd....... ...majd megismerjük egymás hangját......
milka1 köszi érdeklödöm majd hétfön nála
üdv
biri01!
Dolgozom a képtár projekten, még az ünnepek alatt elkészül remélem
Yóóóó reggelt az uraknak !

Képek feltöltve a www.alarmklinika.hu/pecs.zip linkre .

Beleolvastam,hogy valaki kamerát szeretne venni!
Saját apro tapasztalatom szerint :
-Csak Panasonic ot
-Csak DV

Ne érdekeljen hogy milyen fényképet tudsz vele csinálni mert arra ott a fényképező gép.

Itt találsz mindent én is itt veszem a cuccom: http://www.videopart.hu/
Itt van a DS-60 as 70000 ért akcióban!
Doszt elég! az enyém még ds-28 és repült is és megy csak akksi gondom volt idáig.
Zoohayabusa!

Én 5 éve használom Canon miniDV, már lassan elavult lesz de azt sem tudom hol a fej amit takarítani kell!
Kibír mindent!
Zohayabusa

Nekem nem koszosodik a fej,pedig mint irtam,kap böven,meg rendesen.Kivan téve mindennek.2-éves a kamera,de csak pozitivumokban birok beszélni rola!
Arthur-1 tel:06-70-3308606
sziasztok mindenki! Milka, a képek nagyon frankók, és kösz , hogy megismerhettelek titeket! Szép napot!
szia,köszi milka 1
a kártyásban pedig biztam,de nagyon!
van olyan programom ami mindenféle formációban meg csinálja a végén és tök mind1 mit adsz neki
ulead videostudio10 nah ezzel az a probléma hogy még nem jöttem rá hogy lehet meg darabolni 1 másikkal szoktam, ezzel is csináltam a beillesztett filmem is,szóval a tömöritgetéstöl nem félek ha kártyásat vennék,
a kazettással neked nincs olyan problémád hogy koszosodik a fej?
használtam egy sony-t nah apám azzal mindig az volt a gond nem volt olyan felvétel 1 kazettán hogy ne reccsent volna be a kép ,én is csak amiatt molyolok itt ennyire hogy ne költesek el 300 eu feleslegesen és utánna fel rakhatom a polcra mert nem tudom használni,még jó hogy egy barátom nem motoros tipus és ö neki nagyon tetszett ez a hdv camera és kipróbálhattam ,,,
azért a barátoddal össze hozhatsz mit tud mondani ezekröl a csippesekröl,kép felvevésben egyedül az aggaszt hogy ne legyen robot kép legyen folyamatos felvétel mint meg szokott,ezek jóval olcsóbbak is 100 eu ár kategória,
köszi még 1 x er üdv
Üdv biri! Most nézem csak, alíghanem a te régi TL-edet vette meg andré barátom, legalábbis a matrica meg a sárga felni elég biztos egyedi ismertetőjegynek tűnik
Sajna a gépben a télen gyűrűcsere közben leltünk még egy törött dugattyút is, de csere beállítás után szépen muzsikál ismét...
fiveurban a te fotoid fentlesznek valahol?
Hát igen ketten Gáborral képviseltük a busákat.