A hayabusás-hondás barátaim!
Na takarodtam aludni,mert hosszú még a mai nap tesó!
Mielött írnál bármi bántót,tájékoztatlak,hogy hajnal óta már kidolgoztam a belem TOYOTA
SAKURA szaros 500 főjével...de kész van megcsináltuk!
Óvatos guriga sem "fér" bele?
Eddig úgy van, hogy legurulunk a ringre, BlackNet és Kawagirl....... ami annyit jelent, hogy lassú, szép komotós menet lesz. Azt csak bírja a háccsó csapágy, nem? De!
Beleolvastam,hogy valaki kamerát szeretne venni!
Saját apro tapasztalatom szerint :
-Csak Panasonic ot
-Csak DV
Ne érdekeljen hogy milyen fényképet tudsz vele csinálni mert arra ott a fényképező gép.
Itt találsz mindent én is itt veszem a cuccom: http://www.videopart.hu/
Itt van a DS-60 as 70000 ért akcióban!
Doszt elég! az enyém még ds-28 és repült is és megy csak akksi gondom volt idáig.
Nekem nem koszosodik a fej,pedig mint irtam,kap böven,meg rendesen.Kivan téve mindennek.2-éves a kamera,de csak pozitivumokban birok beszélni rola!
Arthur-1 tel:06-70-3308606
szia,köszi milka 1
a kártyásban pedig biztam,de nagyon!
van olyan programom ami mindenféle formációban meg csinálja a végén és tök mind1 mit adsz neki
ulead videostudio10 nah ezzel az a probléma hogy még nem jöttem rá hogy lehet meg darabolni 1 másikkal szoktam, ezzel is csináltam a beillesztett filmem is,szóval a tömöritgetéstöl nem félek ha kártyásat vennék,
a kazettással neked nincs olyan problémád hogy koszosodik a fej?
használtam egy sony-t nah apám azzal mindig az volt a gond nem volt olyan felvétel 1 kazettán hogy ne reccsent volna be a kép ,én is csak amiatt molyolok itt ennyire hogy ne költesek el 300 eu feleslegesen és utánna fel rakhatom a polcra mert nem tudom használni,még jó hogy egy barátom nem motoros tipus és ö neki nagyon tetszett ez a hdv camera és kipróbálhattam ,,,
azért a barátoddal össze hozhatsz mit tud mondani ezekröl a csippesekröl,kép felvevésben egyedül az aggaszt hogy ne legyen robot kép legyen folyamatos felvétel mint meg szokott,ezek jóval olcsóbbak is 100 eu ár kategória,
köszi még 1 x er üdv
Üdv biri! Most nézem csak, alíghanem a te régi TL-edet vette meg andré barátom, legalábbis a matrica meg a sárga felni elég biztos egyedi ismertetőjegynek tűnik
Sajna a gépben a télen gyűrűcsere közben leltünk még egy törött dugattyút is, de csere beállítás után szépen muzsikál ismét...
Csak annyibol gond,hogy hol fogtok parkolni?