Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd átpártoltatjuk a v2-re
A képek alapján nem sok köze volt a topiknak ehhez a guruláshoz! De férle téve a tréfát, jó lehetett.

zoohayabusa nekem egy JVC mini Dv volt, rázkódásvédelemmel csak a már nagyon nagy rázkódásokat vette észre. Szerintem a mini Dv a jó választás.
Köszönöm
A lányomból meg ki kellene írtani a Hondaőrületet! DE NEM BÍROM!
Ezt én is így hallottam, nagyon ott vannak azok a dobok.
Biri01!
Az SV-nek volt tegnap a legszebb hangja!
Jóreggelt mindenkinek!

Én ma nem eszem egy falatot sem estig!
Igen.
Biri 01

Mi is örülünk hogy megismertünk,remélem hamar jön a következö.Ugye Dodo!
Dodo

Rám számithatsz!
Szia Zoohajabusa

A kamerárol csak annyit,hogy a DVD-re rögzittöt,és a kártyást nem ajánlom,mert nem lehet utolag szerkeszteni,vágni.Nekem digitális(de szalagos) Panasonicom van(nem azért mert ezt a márkát szeretem ,ez esett le olcson).Hibátlan a darab,pályát is birja,rázkodást is,és a 293-at is.Tehát jo választásnak tünik.Ja és utolag ugy vagdosok,szerkesztek a felvételen,ahogy nekem tetszik.
De Arthur barátom többet tud ezekröl a "szerkentyükröl", ö evvel(is) foglalkozik,én is töle kértem tanácsot.
Köszi a képeket jók lettek, tudtam én ,hogy nekem nem kell csinálni,tudod a lustaság.
Szia!

Örülök hogy ittlátlak.Tudod ez olyan Busa-XX forum.Olyan mint az XX-Busa forum!
Sziasztok,és joooooooooooooo reggelt

Telljes(88-kép) feltöltve,lehet csemegézni.

http://www.kep.tar.hu/milkamu
jo volt örülök hogy megismertem a csapatot
hali fistvan nos igen a gyártók is elismernek 10% os csalást a gépeknél nos kissebb matekkal is meg lehet oldani 300 nál az tesvérek között is 30 szóval,az csak "real" ben 270 csak akkor azt nem értem hogy lehet 315 el szakitani ha ennyit is mutat a gép ! mert ugye a max speed je a hayának gyárilag 315 vagy ekkor az a 336 ? valaki ezt meg ütötte már? másik kérdés gps,ezek tényleg pontosak látom sok mocisanak van már valamelyik tartja már a top speed et mikor meg állsz vissza tudod nézni mennyi volt amennyit meg ütött a mocis...
na mondjuk nekem nem az a célom hogy a sebesség rekordokat meg döntsem nálam vannak ennél jóval nagyobb fanatikusok,én már ezzel is be érem "ezzel" vicces az álom motorom, csak ha már bele másztunk mi a reális sebesség de örülök ennek a gipronak is nem olyan hulla a gép 280 ál,mint elötte,ennyi pénzért ilyen erö növeléssel is be érem
valaki használ "digitális camerát" ami avi ban vesz fel meg mpg stb
mert van már pár falyta és nem akarok be fürödni hogy meg veszem és kockásak lesznek a mozdulatok nagyobb sebességnél
3 falyta kamera van
DV-kis szallagos kazettás nem szertem mert sürün koszosodik a fe macerás..
DV-amiröl a kérdésem is szól csak csip kártyákkal üzemelnek nincs forgó mozgó alkarészek iszonyú könnyü de jön a félelem a 1mp30 kockából rakja össze a mozgó képet....
HDV-ez az uj camera vincsesztere van,nah ez egyenesen pocsék mert állandóan ki kapcsol rázkódás gyorsulás... ez tapasztalat!
bocsi a szájba rágásért csak hogy tuti ott legyünk mit érdemes fel rakni a tankra
várom válaszokat üdv zo
A rókais landolt :-)))

Yóóó vóóót
Sziasztok!

Na 23-képet már feltoltam.Reggelre fennt lessz a többi is.

http://www.kep.tar.hu/milkamu
XXMan

Azért nem mondtam a kuton,mert a 0-son pattant ki,ama okos fejemböl,ama okos gondolat,hogy megmutatom.De mostmár mindegy.
Sziasztok!

Mi is épségben hazaértünk! Köszönünk mindent, jól éreztük magunkat, a holnap viszont látásra Milkáéknál .

Jó pihenést mindenkinek.
hú vazzeg mért nem mondtad a kúton?elmentünk volna szivesen. na mindegy holnap ugyis megyünk.azt hittem megmacskásodott a kezed azért rángatózól
Szia XXMan

Aztat birtam mutogatni,hogy gyertek felénk,mert megmutattam volna Milka rezidenciát
fogalmazni aztán nagyon tudok mi?bocsi
Sziasztok

Mi is haza értünk(kicsit eldumálltuk az idöt még a kuton).
Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt!Én személyszerint nagyon jol éreztem magamat veletek,remélem ti is.Folyt köv:
Holnap dumcsi.Fényképeket elkezdem feltölteni,igy folyamatosan nézhetitek!
mi is hazaértünk nagyon király volt mindenki nagyon fasza gyerekek vagytok!ui:milka mit mutogattál amikor elköszönten?