Mi is haza értünk(kicsit eldumálltuk az idöt még a kuton).
Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt!Én személyszerint nagyon jol éreztem magamat veletek,remélem ti is.Folyt köv:
Holnap dumcsi.Fényképeket elkezdem feltölteni,igy folyamatosan nézhetitek! www.milkamu.hu
Szevasztok skacok akik ma Kaposvár-Mecsek túrán vettetek részt! Mély megtiszteltetés számomra, hogy veletek tarthattam, nagyon frankó volt a gurulás. Fazeros
Sziasztok! A km. öra csalásról szól a mesém:
Emlékezetem szerint a Busa órája úgy van kalibrálva, hogy ezer fordulatonként kb. 30 km/órával növekszik a sebesség 6. fokozatban. Namármost az én motoromban van egy Speedohealer nevezetű kis dobozka, amivel a sebességmérő órát lehet +/- 99,9 %-os arányban állítgatni. Nekem úgy van beállítva, hogy 6. sebességben mondjuk 6000-es fordulatszámnál 170-et mutat a műszer, gondoltam így elég pontos lehet. Namármost, mikor fékpadozták a járgányt, a padnak állítólag hiteles a sebességmérője, és amikor az 155 mérföld/órát mutatott (gy.k. 248 km/óra) akkor az én kis műszeremen 275 km/óra volt leolvasható. Fenti okfejtésből következik, hogy jelen sorok írója a 300 km/órának még csak a közelében sem járt a valóságban, hiába is mutatott bármit is a km. óra, de azt hiszem ez legyen a legkisebb bajom. Nem beszélve arról, hogy a fordulatszám mérő is csal valamennyit, 11000-es fordulatszámnál kb 10.500 a valós fordulat.
Hát ennyi volt a kis mese, itt a vége, fuss el véle!
Jó utat nektek, ma is nagyon vigyázzatok magatokra, sok a rendőr és az idióta autós.
hali,sikerült fel löni a netre a gipro tesztet, jó kis délután volt legközelebb meg ütöm a top speed et most sok volt a szél http://www.youtube.com/watch?v...
Szia Dodo!
Kérlek,ne haragudj,sűrű volt minden...
Kérlek olvasd vissza a 4504-es hozzászólásomat,és akkor talán megértesz....
De mégegyszer nagyon köszönöm!
Mi is haza értünk(kicsit eldumálltuk az idöt még a kuton).
Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt!Én személyszerint nagyon jol éreztem magamat veletek,remélem ti is.Folyt köv:
Holnap dumcsi.Fényképeket elkezdem feltölteni,igy folyamatosan nézhetitek!
www.milkamu.hu