Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Mi is haza értünk(kicsit eldumálltuk az idöt még a kuton).
Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt!Én személyszerint nagyon jol éreztem magamat veletek,remélem ti is.Folyt köv:
Holnap dumcsi.Fényképeket elkezdem feltölteni,igy folyamatosan nézhetitek!
www.milkamu.hu
Szia MR hazaértem én is minden oké, holnap élménybeszámoló,nagyon jól éreztem magam, szuper volt ez a nap.
Üdv!
Remélem mindenki egyben van,és jól van?Kellemesen elfáradtatok?
Én falaztam,hogy múljon az idő....
Szevasztok skacok akik ma Kaposvár-Mecsek túrán vettetek részt! Mély megtiszteltetés számomra, hogy veletek tarthattam, nagyon frankó volt a gurulás. Fazeros
Jóestét mindenkinek!

Milka1!
Voltatok ma valamerre?
Jó neked az én lányom még alszik, próbálom ébresztgetni!
Nyertél!
De én indulásban vagyok!
Szia Milka1!
És a tied?
Szia fistván

Rossz az alvokád?
Sziasztok! A km. öra csalásról szól a mesém:
Emlékezetem szerint a Busa órája úgy van kalibrálva, hogy ezer fordulatonként kb. 30 km/órával növekszik a sebesség 6. fokozatban. Namármost az én motoromban van egy Speedohealer nevezetű kis dobozka, amivel a sebességmérő órát lehet +/- 99,9 %-os arányban állítgatni. Nekem úgy van beállítva, hogy 6. sebességben mondjuk 6000-es fordulatszámnál 170-et mutat a műszer, gondoltam így elég pontos lehet. Namármost, mikor fékpadozták a járgányt, a padnak állítólag hiteles a sebességmérője, és amikor az 155 mérföld/órát mutatott (gy.k. 248 km/óra) akkor az én kis műszeremen 275 km/óra volt leolvasható. Fenti okfejtésből következik, hogy jelen sorok írója a 300 km/órának még csak a közelében sem járt a valóságban, hiába is mutatott bármit is a km. óra, de azt hiszem ez legyen a legkisebb bajom. Nem beszélve arról, hogy a fordulatszám mérő is csal valamennyit, 11000-es fordulatszámnál kb 10.500 a valós fordulat.
Hát ennyi volt a kis mese, itt a vége, fuss el véle!
Jó utat nektek, ma is nagyon vigyázzatok magatokra, sok a rendőr és az idióta autós.
hali,sikerült fel löni a netre a gipro tesztet, jó kis délután volt legközelebb meg ütöm a top speed et most sok volt a szél
http://www.youtube.com/watch?v...
---------------------
Mr.

Nekem is lenbne felujittani valo a házpn,anyosod nem sponzorállná ezt is?
Milka!
Az ablakokat már tavaly megvettük....
Az anyós project-je a mostani betétel,Ő szponzorálja....
Dodo!
Nem rólad szól ez!Kérlek ne értsd félre!
Ez a szerelőkről szól!Kinek higgy ezek után?
Na mentem van még egy kis meló tudod Milka zsírzás meg egy kis karbantartás.
Nem vettem magamra,csak segíteni szerettem volna.
Tudom Dodo,és köszönöm is!

Akkor is kedvellek!Nemtudod elbaccni!
Mr semmi gond, csak látod mindent meg akartunk tenni,hogy ottlegyél velünk.
Dodo

Ne vedd magadra,énis felajánlottam neki mindent,oszt nem kellett.Pedig hogy eltudtsam volna baszarintani a Busáját!
MR.

Nem ablakot kell cserélni!Csapágyat a Busába!
Szia Dodo!
Kérlek,ne haragudj,sűrű volt minden...
Kérlek olvasd vissza a 4504-es hozzászólásomat,és akkor talán megértesz....
De mégegyszer nagyon köszönöm!
Dodo

Ahogy mondod,ez van!Fuvaros sors.Vagy átok?
MR ha eljössz hozzám megcsináltam volna neked és max 5 ezer a csapágy, tegnap még hivtalak is,de nem vetted föl,na mindegy majd vasárnap.