Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,szia Cool13!
Nemtudom,hogy miért,lehet ,hogy azért mert én mindig használom,télen-nyáron,és esőben is...
Ludas lehet még a gőzborotva is,de már leszoktam róla.....
Jó utat nektek,vigyi magatokra!várom a vasárnap estét,addig lekötöm magam....
Ma új ablakot tettünk be,és holnap egy másikat fogunk/..a lakásba Busati!/mielött erre is írnál valami jót...
JÓ UTAT!
...Néha én is elírhatok egy-két dolgot.....
Na igen ez furán jött volna ki,pedig abban a z6-osban még lett volna 1-2 ezer km.
Dodo

Oké vettem.

Amugy nekem is neccesre sikeredett az indulás,mármint holnap.Történt ugyanis,ma egy kicsit ügyintéztem,és láss csodát,az egyik kanyarbol kijövet,megakart elözni a moci hátullja!Mondom magamnak,Milka felese tréfa,és még gázt neki.Oszt még jobban ment kerztbe,csak másik irányba!Na megálltam,és konstatálltam,hogy egy jooooooooooooo nagy vsavar áll ki belöle.Csak annyira nagy,hogy a gumis közölte,válasszak a polcrol egy ujat!Persze nem volt,az én( fenemod finom izlésemnek) valo,és kezdödött a rohanga.De 10-perce rákerül a guma!Milyen ciki lett volna,ha pont5 én nem megyek!
Milka, Kaposvárra megyünk mi is a Gabival, 10-kor ott találkozunk.
Mr! Sajnálattal konstatálom,hogy nem tudtok szombaton jönni,de megértem!Remélem nem csak a Rónában futunk össze!
Csabi köszi a műtétet sikerült!
Mr
Akkor meg a szimering a ludas, hogy beengedi a szutykot a csapágyakba! De én továbbra sem értem hogy rozsdásodhat be egy csapát ami tiszta zsír negyed év alatt. Amúgy meg meg kell nézni az adatokat, és beletenni, más típusú csapágyat, vagy 2z vagy 2rz csapágyat. Remélem nem mondok nagy butaságot.
Szia
10 magasságában ott talizunk, Én egy fekete gsx750f leszek.
Szia!

Meki az a Berzsenyi utcában van. Ha Balatonlelle felöl jöttök, akkor igazából semmi mást nem kell csinálni, mint a Tesco után jobbra fordulni. De ha beértek Kaposvárra, és esetleg másfelöl jöttök, akkor táblánál csörgessetek meg, és mondom az útirányt:
30/3172944 vagy 70/3724991
Sziasztok! Mákos pite lessz? Mr! A felnit hol kell leereszteni?
Szia Vecsi

Kb.10.00-ra.Mert 10.00-ra van megbeszélve a tali.Ja meg Voice nyakazásd helyezett kilátásba ha nem vagyunk pontosak!
Szia Mr !

Tökéletes ha Milkánál adod oda! Sajnálom, hogy szombaton nem tarthatsz velünk, de a biztonság az első!
Ahogy Milka mondta vasárnap pótolunk!
Sziasztok

Szombaton Kaposvárra kb mikor értek le?

Köszönöm!
Főzünk egy jót!
Ti fiúk,meg reméljük,hogy megvárjátok!
Ha nem hoztok pumpát,akkor úgy sem juttok messzire! A busa leeresztett felnin nem gurul!
Tehát megkéne várni a produkciót...../szabadonválasztott gyakorlat!/
Mr.

Pontosan!Talán jobban várom,mint a szombatot!
Jaaaaa!És Vasárnap főzünk,és bepótolunk!
Nagyon köszönöm!
Tudod,hogy Milka&Milkáné nálunk ugyanilyen titulusu szerepet tölt be!
Különben nem telefonálgatnánk egymásnak!
DE MÁKOS PITE AKKOR IS VAN!
És a pitén túl is van barátság amit sem egy pite,sem egy-két csapágy nem tép szét!
Remélem,hogy a pénztárcám megduzzad hamar!/most tömködtem tele élesztővel hátha?
Milka!Fiatalok vagyunk....időnk van!
Szia Mister

A telefonbeszélgetésünk után,nagyon lehangolodtunk(az asszony,és én).Nagyon megkedveltünk titeket!De nem fájdittom tovább a szived.Amit felajánlottam,azt tartom bármikor.akár éjfélkor is jöhetsz!Ahogy irtad,a biztonság az elsö,és nem elhanyagolhato a pénztárca sem!
De vasárnap,nagyon,nagyon,nagyon,nagyon bepotoljuk!
Lancer!
Nincs mit!
Ne feledd!Mindig vannak kivételek,ha gondolod felülhetsz....De ésszel!
Legelőszőr a jogsi!ADDIG SEMMI!
Ez baráti jótanács,és útmutató volt,a többi a Te dolgod!Én nem mondhatom meg,hogy mit csináljál....
De fogadd el Milka tanácsát!Fokozatosság! Hogy kezelni,és uralni tudd a lóerőket!
Szia Lancer

Szerintem már azis nagy dolog,hogy beláttad(némi rávezetéssel) finoman kell ezt a motor témát kezellni.Viszont ha van kéznél egy MZ,akkor szánj rá egy kis idöz,rakd rendbe,és gyakorolj rajta.Az egyik legjobb kezdö motor,(kiss suly,kevés loerö,könnyü kezelhetöség).Ja és tedd le a jogsit!
Az a baj Gabi,hogy nemtudok már semmit....
A példa rá:
-panaszkodtam az első csapágyamra,megnézettem 2 helyen...-semmi baja,a fékbetét ad ilyen hangot!
A hangot már ismertem!Menyától kaptam egy első gumit,felrakattam...és amikor felrakják gépre a kereket gumistól,hogy mennyi olmot kell rárakni...akkor odahív a Feri,hogy nézd csak meg!Hallgasd!A csapágyad kivan!Szétszedtük,megnéztük,és rozsdás volt a negyed éves SKF.Most kérdem én a hülye,buta,egyszerű szakács,hogy mit csináljak?Kinek higgyek ezekután?Ez csak az első csapágy története volt másodszor!Most a hátsó a soros?
Nemtudom....Hiszek mindenkinek,és tudom,hogy jót akar minden kedves ismerősöm ,barátom nekem,
de már nemtudom,hogy kire hallgassak ennyi eset után?Senkit sem akarok megbántani,mert mindegyikőjük kedves,és jó ismerősöm,és tudom,hogy semelyikük sem akarna rosszat,és nem gondatlanok!Nemtom,nemértem.....
Sziasztok.Kösz a jótanácsot ( Milka, Mr Hayabusa). Elgondolkodom a tanácsotokon. Véglüs még nem akarok meghalni egy vágy miatt.Kis lépések kellenek,és egyszer lesz egy nagy mocim,de a Simóm már unalmas,olyan mit a bicikli.Van apámank egy 125-ös ETZ-je,csak állandóan lerohad.Lehet hogy be kéne fognom,csak elöbb kéne egy nagymotoros jogsi. A nagymotorok még messze vannak tőlem sajna,de egyszer lesz 1 az biztos.
Milka1!
Laci75- tel és valószínű Dodóval Baján találkozunk 10 órakor és onnan megyünk veletek szembe.
Azért Abaligetnél már ott leszünk, Busati készülhet a szendvicsre!
Mr!
Előre is köszi, nagyon sajnálom a szombatot, de annyit nem ér hogy kockáztass!
Ígérem bepótoljuk!