Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci 75 meg 6 30 kor!
Sziasztok! A múltkor jól fel pezsdítettem itt az életet! A 66-oson én is szeretnék mocizni 1-et. Jókat hallottam róla.
Fiverben

Türelem!Énis csak egy átlagos fuvarozo vagyok,két kézzel,két lábbal,fél ésszel!Pötyögök amilyen gyorsan csak tölem telik!Tudod ez a sikitos titkárnö modszer!
Köszi Milka1!
Akkor 6 kor indulunk!
Dodo

Pécsröl?Mért nem Nyiregyháza felöl?De nem értem mért nem csattogtok fel Budaörsre,nem egy leküzdhetetlen táv.De ha már Kaposvár,akkor Kaposváron a Mecdonalds parkoloban talállkozunk 10.00-kor.
Üdv mindenkinek!
Milka1!
Dodó kérdezett valamit tőled!
Busati!
Mégis csak lesz Busaszendvics!
Lancer!
Ha megnézed az adataimat,akkor azt mondod.....Busás!
Még nekem is tanulnom kell!
Neked meg pláne!
Kérlek,hogy okosan,kézenfekvően válassz,és légy következetes,és belátó!
Jaaaa,és minnél nagyobb motorod van,annál több pénzbe fog kerülni a fenntartása,és a szervízeltetése!
De ahogy Milka Barátom mondta,:tőlünk azt veszel,amit akarsz,ez csak jó tanács!
xxman

Semmi gond!
Szia Busati

Bocsi gyönyörüm,már megint nem figyeltem!Bár a multkor egy hirdetésben,ennyiért xx-felnit ajánlottak!
Hát nem tudom!

Én biztos nem adnék érte ennyit,söt.Inkább vennék egy gyárit.Ha beszarik hol veszel hozzá bármit is?Meg aztán mennyi az élettartama a mocinak igy felhuzva?Nézd meg szegény Mr.-nek gyári a vasa,és benzinen kivül semmit nem tud hozzá beszerezni(hozzá teszem ez a kereskedöket,és az alkatrész ellátokat minösitti).Azért mégis csak a 21.-században élünk.De mindegy.
Milka,mi hol csatlakozzunk hozzátok?Lehet úgy lesz,hogy elétek megyünk Pécsről Kaposvár felé,a 66-oson jó kis kanyargos ut.
király vagy! bocsi de egy kicsit gyenge a vinyóm.
Milka! Nem látod! Ez nem xx! EZ EGY HAYABUSA!
xxman

kitettem az egészet.Budaörs AGIP kut 7.30-kor.
Ez szerintem Belme József régebbi drag-motorja. 1430 köbcenti, Carillo hajtókarok, kovácsolt felnik, miegymás lehet benne, legalábbis ránézésre. Drága, de van is rá lecsó költve rendesen.
xxman-nak külön kérésre!

Na akkor a Pécs!

Voice-al történt egyeztetésem után,a Pécsi-túra útvonala a következő.
Indulás Budapest (Budaörs AGPI kut)2007.04.28.-án 8.00.Tehát kéretek mindenkit 7.30-ra meg jelenni!
Kaposvár Voice 10.00-ra.Onnan irány Péc-Orfü-meg még valami(el felejtettem).Terveink szerint 11.00ra vagyunk a Mecsekben.Ott 1-2 óra gurulás,majd ebéd egy tuti helyen.Utána még lehet gurulgatni,és Kaposvár érintésével haza.Remélem mindenkinek meg nyerte a tetszését az út.Jelentkezzetek minél előbb!Bár igaz hogy a túra még két hét.
És itt még nincs vége!
2007.04.29.-én,a délutáni órákba,vendégül látok mindenkit ici-pici rezidenciámon.Lesz egy kis süti-főzi(Mister segédletével) ezt előre is köszönöm hogy fel ajánlotta!
A süti-főzire kéretik motorral jönni,mert avval be lehet állni a kertbe(az utcán kevés a hely,mert ott púposkodik valami M.A.N.Erre is minél előbb tessék jelentkezni!

Ja még valami,és ez is fontos! Ha esik az eső,a programok NEM törlődnek csak csúsznak egy napot.!
Tehát Pécs esőnap 2007.04.29
Süti-fözi esőnap 2007.04.30

Pécs tura
1)Milka+Milkáné
2)Mr.+Mr.-né
3)Dodo+Ancsa
4)Menyus+G

abyca
5)Tompi+1fö
6)Hajabusa 69+1fö
7)Fiveurban +1fö
8)Maistear+Maistearné
9)Arthur+SZiilvi
10XX Ati
11). Busati
12)Adahm+1fö
13)XXmen+neje
14)Voice+1fö
15) Biri+1fő

Süti-fözi Idöpontja:Vasárnap 18.00 nálam.XIX.ker Báthory u.131.Fehér M.A.N áll a ház elött

1)Milka+Milkáné
2)Mr+Mr-né
3)
Menyus+Gabyca
4)
Dod
o+Ancsa
5)Fiveurban+1 fö
6)Maistear+Maistearné
7)Arthur+SZilvi
8. Busati + Gabriella
9)Zsozy+Tündi
10)Vxxman-nak külön kérésreoice+1fö
Szia Fistvan

Ez tényleg 4.2 milla?Miböl van aranybol?Meg ez az 1100km is kicsit sántit,egy 2003-as vasnál!
szia milka! szombat reggel hol és mikor találkozunk?
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

Ezt a motort nézzétek meg! Eladó.
Olyan motort vegyél ami tetszik és persze amit meg tudsz venni,de elsősorban agyból kellene motorozni nem csuklóból. A másik meg úgye aki erős motoron ül nem nagyon lehet ellen állni a kísértésnek.
Szia Lancer

Én részemröl,még a 750-est is soknak tartom.A mostaniak 150-lo körül mozognak,és ehhez 170 kilo társul.A 660-as bol is,egy turásabbra(FZ-600,GSX-600,Bandita,stb.)gondoltam.Vagy ha supersport,vegyél egy 400-ast(álltalában Japán belpiacosak,de már az se gond).Én 81-ben Riga 4-essel kezdtem,aztán jawa,pár simson,csuzli(az"öregek"talán tudják mire gondolok),etz,pannonia,stb.És a modern rizskályháknál is volt lépcsö,nem egyböl R-1-re ültem.
De mind ezt csak azért irom,hogy elgondolkoztassalak.Tölem vehetsz egyböl repülöt is.
Sziasztok. Első nagy motornak egy 750-es Gixxert gondoltam.Van egy ismerősöm akinek nem volt soha semilyen mocia,és vett egy 600-as Hondát.Soha nem esett el vele,és megvan már neki több mint 1 éve.
Mr.

Nem,nem ez igy nem jo"bizok benne hogy menni fog".Igy kell mondani!MENNI FOG.Én holnap dolgozgatok,de ha gondolod,pénteket szabaddá tudom tenni,és tied leszek testileg-lelkileg.Oszt valamit csak össze ütünk abbol a busábol.Választhatsz,lavor,vagy vödör?Egyébként van M.A.N. kerékagycsapágyam,kilsö-belsö.Ha gondolod beoperálljuk,csak ugy sufnituningba.Álltalában elmennek 500-600.000 kilométert.
Komolyan gondoltam azt is meg tudjuk oldani,de te tudod, minden akadályt leküzdünk a közös motorozásért.