Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jön még Dodó, Laci75, stb..... szerintem jók vagyunk közrefogásban
Akkor én is készüljek, hogy kapni fogok? Bár közre nem annyira de körbeállhattok
Ez nekem nagyon tetszik!

Csak el ne maradjon ezért a túra!
De azért limitálni kellene az XX-esek számát!
3 oldalról!Maistert meg lefoglaljuk addig!Oszt megyünk az egyik XX-estől a másikik!
Sok lúd libákokat győz!
Busati!

Majd kétoldalról közrefogjuk Milka1-et azután adunk neki!

Ne haragudj Milka!Kérlek ne!De ez óriási volt Gabitól! ,
Milka1!
Én is szeretlek!
Mr.

Azért a simson se élet biztosittás!Tudnék mesélni egy pár jo esésröl,bár igazad van abban ÉLEK!
Busati

Szombatig még élvezd ki,rövidke életed hátralevö,vidám pillanatait.Reggel nyolckor talállkoztok,talán elöbb.

Szép!De leér a bele mindenhol!
Mr.-né a simpson-ra esküszik! Mert ha azzal esel túléled!
Szia Gábor

Méghogy "svájci édesipari termék" ez nagyin jooooooooooo!még sose hallottam,de akkor is jooooooooo.Ha hallanád hogy nyerittek!
A Hayabusa topicban a válasz csak a busa lehet!
Kérlek,hogy dönts a szíved szerint!
Én azt a mocit vettem meg amibe az első látásra beleszerettem...ahogy megpillantottam....
Ne hagyd magad befolyásolni!Ami neked tetszik,ami a szíved vágya,amit a pénztárcád enged!
És még 1!Legközelebb ne tegyél fel ilyen BUTA kérdést kérlek!
Tisztelettel:Mister....
Értettem!

De nem birtam ki.Ha valaki ilyen kérdést tesz fel,egy Busa topicban,erre ezt kellett irnom.
De azért szeretsz még?
Heló!
Itt már minden svájci édesipari termék véleményét elfogadják!
Természetesen mindenkinek más a jobb, nekem, hangsúlyozom nekem, a Sólyom tökéletes.
Húúúú vaze! Most látom, hogy beszóltam az óriásnak! Nekem reszeltek!
Na vegyetek vissza, mert ki lesztek tiltva!
Ez mondjuk tényleg igy van !
nem igaz...a TZR
Melyik a legjobb?

Hát a CBR 1100 XX
Szia.

Ha vásárolni akarsz:
-Szerintem itt már nem az erő a nyomaték a döntő, hanem hogy melyik tetszik, melyik a számodra kényelmesebb vezethetőbb, melyik az amelyiken úgy érzed hogy nem szakad le a derekad egy 500-800 km es nap után. Ha teheted próbáld ki mindkettőt, és saját belátásod (és pénztárcád) szerint döntsél.

Ha egyébként kérdezed:
-Az adataikat megtudhatod a netről.
Egy busás topicban milyen választ vársz? Mind a kettő jó motor. Vedd meg azt amelyik jobban tetszik.
Melyik a jobb a hayabusa vagy az új Kawasaki? Valaki mondjon már valamit,mert én nem tudom eldönteni!
Jo estét

Látom témánál vagyunk.De tetszik.És igaza van az ironak.
Igazad van, de sajnos nem tudunk sok mindent csinálni ez ellen.