A Hayabusa topicban a válasz csak a busa lehet!
Kérlek,hogy dönts a szíved szerint!
Én azt a mocit vettem meg amibe az első látásra beleszerettem...ahogy megpillantottam....
Ne hagyd magad befolyásolni!Ami neked tetszik,ami a szíved vágya,amit a pénztárcád enged!
És még 1!Legközelebb ne tegyél fel ilyen BUTA kérdést kérlek!
Tisztelettel:Mister....
Heló!
Itt már minden svájci édesipari termék véleményét elfogadják!
Természetesen mindenkinek más a jobb, nekem, hangsúlyozom nekem, a Sólyom tökéletes.
Ha vásárolni akarsz:
-Szerintem itt már nem az erő a nyomaték a döntő, hanem hogy melyik tetszik, melyik a számodra kényelmesebb vezethetőbb, melyik az amelyiken úgy érzed hogy nem szakad le a derekad egy 500-800 km es nap után. Ha teheted próbáld ki mindkettőt, és saját belátásod (és pénztárcád) szerint döntsél.
Ha egyébként kérdezed:
-Az adataikat megtudhatod a netről.
Csak el ne maradjon ezért a túra!
Sok lúd libákokat győz!
Majd kétoldalról közrefogjuk Milka1-et azután adunk neki!
Ne haragudj Milka!Kérlek ne!De ez óriási volt Gabitól! ,
Én is szeretlek!
Azért a simson se élet biztosittás!Tudnék mesélni egy pár jo esésröl,bár igazad van abban ÉLEK!
Szombatig még élvezd ki,rövidke életed hátralevö,vidám pillanatait.Reggel nyolckor talállkoztok,talán elöbb.
Szép!De leér a bele mindenhol!
Mr.-né a simpson-ra esküszik! Mert ha azzal esel túléled!
Méghogy "svájci édesipari termék" ez nagyin jooooooooooo!még sose hallottam,de akkor is jooooooooo.Ha hallanád hogy nyerittek!
Kérlek,hogy dönts a szíved szerint!
Én azt a mocit vettem meg amibe az első látásra beleszerettem...ahogy megpillantottam....
Ne hagyd magad befolyásolni!Ami neked tetszik,ami a szíved vágya,amit a pénztárcád enged!
És még 1!Legközelebb ne tegyél fel ilyen BUTA kérdést kérlek!
Tisztelettel:Mister....
De nem birtam ki.Ha valaki ilyen kérdést tesz fel,egy Busa topicban,erre ezt kellett irnom.
De azért szeretsz még?
Itt már minden svájci édesipari termék véleményét elfogadják!
Természetesen mindenkinek más a jobb, nekem, hangsúlyozom nekem, a Sólyom tökéletes.
Hát a CBR 1100 XX
Ha vásárolni akarsz:
-Szerintem itt már nem az erő a nyomaték a döntő, hanem hogy melyik tetszik, melyik a számodra kényelmesebb vezethetőbb, melyik az amelyiken úgy érzed hogy nem szakad le a derekad egy 500-800 km es nap után. Ha teheted próbáld ki mindkettőt, és saját belátásod (és pénztárcád) szerint döntsél.
Ha egyébként kérdezed:
-Az adataikat megtudhatod a netről.
Látom témánál vagyunk.De tetszik.És igaza van az ironak.