Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csak erről van szó....
Hanem arról,hogy a max l.e.-őt fizattetik ki velünk...amit nem is engednek kihasználni!
De akkor miért?És a kérdés jogos!Ezért a taps!
Ezzel sajnos nem védekezhetsz a rendőrrel szemben ha lefényképez, vagy ne adj Isten utolér... ha utolér
A Sólyomnak is kell valahol űrítenie,ha rágyön a szapora...nem elég a 2 kipuff.....

Valójában jogos!
Gratula Csabi!

Ockay Dodo!
Szia

Az idom... akkor lassan lyukas Sólyom lesz belőle... hiába valamit valamiért.
Sziasztok! Találtam egy érdekes cikket!

Szerintem jogosan használom a gépet a maximális teljesítményen, hiszen azért kell fizetni
Eltörölték Magyarországon a sebességhatárokat?
2007. április 23., hétfő 16:05

A minap kaptam meg a gépjármű adó kirovását, mely újra indulatokat váltott ki bennem.
Micsoda undorító genetikai hulladékok lepték el a döntéshozó hivatalokat! A motor forgalmiban lévő maximális teljesítményét adóztatják. Próbálom más szempontból megvilágítva nézni a dolgot. Ha ezt befizetem, akkor jogosan használom a gépet a maximális teljesítményen, hiszen azért kell fizetni. Így mostantól kezdve senki nem róhatja fel, ha a 98 lóból álló ménest kiengedem az utcára, és a tövényesen megállapított és kifizetett teljesítményt hozom ki a motoromból. Ezentúl a sebességnek csak a maximális teljesítmény és a józan ész szabhat határokat........?! A trafipaxok meg mehetnek a kukába...

Ha egy csepp esze lett volna annak az illetékes elvtársnak, aki ezt kitalálta, akkor az alvázszámot adóztatta volna meg, ennyi értelme annak is lenne.

Üdv, egy rendszeres olvasó
Szia Mr!

Köszönöm 28.án viszem az üreset .
Köszönöm szépen!Majd küldöm az élmény beszámolót!
Mr!
Szombaton viszem az üres lemezt!
Sziasztok. MR légy oly kedves nekem is kellene egy dvd .
Hozol egy üreset kérlek tisztelettel...
semmi mást nem kell tenni....
...már írják is holnap...
Menyus! Végre el tudtam küldeni a csomagot, amit megbeszéltünk, úgyhogy várhatod a postást! Csao
Drága Mr!

Mit kell tennem, / azt nem vállalom/ hogy boldog tulajdonosa lehessek egy Szegeden készült dvd-nek?
Szia Maistear!
Már rég rád vár a lemez....kéccen van!
Nem nemjol láttad!

Nem a festék,az idom,az idom!Szép kis lik kezd rajta kibontakozni!Dehát jön a nyár,oszt meleg is lessz,kell a szellözés!
Szia measter

Nem a nézelödés ingyen van(szokatlan modon,legalábbis kis országunkban).De nézelödni minek,ha menni is lehet!
Sziasztok!

Szomorú ez a reggel:(
Odalett egy motoros ismét:(És egy szép motor is:(
http://www.szon.hu/hirek/im:sz...

Az ilyen nő az akasztófára való!

Vigyázzatok magatokra!
Jóéjt mindenkinek!
Szia Mr!

Gondolom.
A multkori videók amiket Menyus feltöltött azokban ha jól láttam, még az idomról a festék is lekopott
Ezúton szeretnélek zargatni a Szegedi DVD miatt ami abban merülne ki, hogy ha megirnád jövö7
szombatra ( 28 Pécsi túra ) akkor jól megköszönném, és vinnék helyette legalább 1 lemezt cserébe .

Maistear
Jó pihit!Széles párnát!
Csak kukucs!Meg gazdasági helyzet,meg ideg,meg reggeltől2.5 sör,így is bátor voltam!
Nem hívom ki a sorsot megen.....
Hamékcsak a lábtartót karcolta volna.....volt ott gazdagon bedöntés!
Hy!

Mentetek is, vagy nézelődtetek?
A nézelődéshez is kell belépő vagy regisztráció vagy valami?