Nem csak erről van szó....
Hanem arról,hogy a max l.e.-őt fizattetik ki velünk...amit nem is engednek kihasználni!
De akkor miért?És a kérdés jogos!Ezért a taps!
Szerintem jogosan használom a gépet a maximális teljesítményen, hiszen azért kell fizetni
Eltörölték Magyarországon a sebességhatárokat?
2007. április 23., hétfő 16:05
A minap kaptam meg a gépjármű adó kirovását, mely újra indulatokat váltott ki bennem.
Micsoda undorító genetikai hulladékok lepték el a döntéshozó hivatalokat! A motor forgalmiban lévő maximális teljesítményét adóztatják. Próbálom más szempontból megvilágítva nézni a dolgot. Ha ezt befizetem, akkor jogosan használom a gépet a maximális teljesítményen, hiszen azért kell fizetni. Így mostantól kezdve senki nem róhatja fel, ha a 98 lóból álló ménest kiengedem az utcára, és a tövényesen megállapított és kifizetett teljesítményt hozom ki a motoromból. Ezentúl a sebességnek csak a maximális teljesítmény és a józan ész szabhat határokat........?! A trafipaxok meg mehetnek a kukába...
Ha egy csepp esze lett volna annak az illetékes elvtársnak, aki ezt kitalálta, akkor az alvázszámot adóztatta volna meg, ennyi értelme annak is lenne.
Gondolom.
A multkori videók amiket Menyus feltöltött azokban ha jól láttam, még az idomról a festék is lekopott
Ezúton szeretnélek zargatni a Szegedi DVD miatt ami abban merülne ki, hogy ha megirnád jövö7
szombatra ( 28 Pécsi túra ) akkor jól megköszönném, és vinnék helyette legalább 1 lemezt cserébe .
Hanem arról,hogy a max l.e.-őt fizattetik ki velünk...amit nem is engednek kihasználni!
De akkor miért?És a kérdés jogos!Ezért a taps!