Hali!
Dodo,én lennék a Milka ismerőse.Akár mi talizhatunk valamerre elötte...
Én Egy Királykék XX-el megyek a barátnőmmel Solt felöl,és a kinti bevásárlóközpontnál a benzinkuton szeretnék elsőre megállni,de megbeszélhetünk mást is,nekem kb KEcson kell tankolni.MSN: t-man007@freemail.hu
Milka telefonszám a nevemnél, egyébként én is arra a parkolóra gondoltam az 54-es út kihalytó bal oldalon mol kút Szeged irányba csak parkóló, milyen géppel jön, ha kilencre ott vagyok az jó?
Én szerintem is pálya.De ugye a többség dönt!Küldj egy telszámot,és reggel kereslek.
Külömben Kecskeméten csatlakozik Tomo nevü ismerösöm is.Vele ugy beszéltem meg,hogy a Kecskeméti elkerülön(M5 pálya),ahol az 52-es uttal talállkozik,feljön a pályára,és az elsö pihenönél(parkolo) megáll.És ott talizunk.Ha neked is jo,az franko lenne,mert nem kéne több helyen megállni!
De megegyszer kérlek,dobj telszámot,és reggel beszélünk.
Hali, beszéljük meg holnap estig,hogy pálya vagy régi 5.ös mert Kecskemétnél szeretnék csatlakozni.Köszi MR most értem haza be is néztem gyorsan,már hiányzott a fórum.
FIÚK!
Más!Dodo hol tudna csatlakozni hozzánk?
Mi lesz az útvonal,beszéljük meg,hogy ne toljunk ki Vele!
!LACI75!
Kérlek a fiad új akváriumába ne építsd be a jó minőségű aszfaltot bosszúból!
Hiányozni fogsz!Kár,hogy nem jössz!
Talán lehet számolni még egy fővel!?Alien is jelezte,hogy eljönne!
Alien!
Eljössz mon Amie?
Túra !2007.04.07.-én REDMARY.Indulás kb 08-kor érkezés sacköbb mindent belevéve kb 11 -re.Nálam(Redmary) lejenkeztek!:-))Kaptok kb 2 órát körbe motorozni a környéket!Fuveurban lesz a vezetőtők!kb 4-kor kaja(szakácsról én gondoskodom) majd teli pocival fájó szívvel elengedlek haza benneteket!:-))Ha szombaton jöttök akkor maradhatnátok is egy kis dajdajra!:-))Kicsit szükősen de elfértek!Sok jók kis helyen!:-)) http://lazarus.elte.hu/moterke...
Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.
Szia Milka! No akkor itt a recept! Süss 1 tálca meggyes pitét, várd meg amig 1 kicsit kihűl. Utána óvatosan szedd ki belőle az összes meggyet és a helyére tegyél fincsi mazsolával és kevés citromhéjjal kevert mákot! Előre is köszi! Ügyes légy!
Részvétem!