Szia!Köszi megvagyok sikerült eltüntetnem a majrécsíkom mindkét oldalról meg leért egy párszór a lábtartóm és most ennek tökre örülök És Ti hogy vagytok,minden ok?Részvétem a barátod miatt
Túra !2007.04.07.-én REDMARY.Indulás kb 08-kor érkezés sacköbb mindent belevéve kb 11 -re.Nálam(Redmary) lejenkeztek!:-))Kaptok kb 2 órát körbe motorozni a környéket!Fuveurban lesz a vezetőtők!kb 4-kor kaja(szakácsról én gondoskodom) majd teli pocival fájó szívvel elengedlek haza benneteket!:-))Ha szombaton jöttök akkor maradhatnátok is egy kis dajdajra!:-))Kicsit szükősen de elfértek!Sok jók kis helyen!:-)) http://lazarus.elte.hu/moterke...
Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.
Sziasztok Hayabusás banda! Csak annyit szeretnék mondani, hogy holnap sajna nem tudok veletek tartani több okból kifolyólag sem. Az asszony sem nézte volna túl jó szemmel, ha nem vele vagyok, a munkahelyről sem engedtek el, de a legfőbb indok: azért nem megyek, mert így nem tudjátok meg, hogy egy 12 éves pattanásos kisgyerek vagyok .
Jó lett volna már személyesen is találkozni "A" csapattal, de bízom benne, hogy csak sikerül összehozni egy találkát az idén. Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok locsolót kívánok!
Mr. Hayabusa! Őszinte részvétem a barátod miatt!
Gabi!Milyen jó lett volna?!sütöttünk volna valami steak-et az út szélén,és megdumcsuztuk volna!