Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fiveurban!
Gabi!Milyen jó lett volna?!sütöttünk volna valami steak-et az út szélén,és megdumcsuztuk volna!
köszi kitartás
Z3!
Köszönöm!
Gratulálok!
Vigyi magadra!NÁLAM LASSACSKÁN MENNEK A DOLGOK....ÉS NÉHA ROSSZ IS!
De bizakodó vagyok,lesz még jobb is!
Szia!Köszi megvagyok sikerült eltüntetnem a majrécsíkom mindkét oldalról meg leért egy párszór a lábtartóm és most ennek tökre örülök És Ti hogy vagytok,minden ok?Részvétem a barátod miatt
okés
Dodó vagy?
Milka1!
Ahol a Dodóékkal találkoztok ott leszek én is!
Mr!
Ha nem Baranya-megyében történik az eset azt hittem volna Te vagy!

Ilyen Rosinanteszerű volt?
Túra !2007.04.07.-én REDMARY.Indulás kb 08-kor érkezés sacköbb mindent belevéve kb 11 -re.Nálam(Redmary) lejenkeztek!:-))Kaptok kb 2 órát körbe motorozni a környéket!Fuveurban lesz a vezetőtők!kb 4-kor kaja(szakácsról én gondoskodom) majd teli pocival fájó szívvel elengedlek haza benneteket!:-))Ha szombaton jöttök akkor maradhatnátok is egy kis dajdajra!:-))Kicsit szükősen de elfértek!Sok jók kis helyen!:-)) http://lazarus.elte.hu/moterke...

Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.

Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velünk
1)Fiveurban
3)Milka+Milkáné
4)Zsolt
5)Mister XX+neje
8)Mr.+Mr-né
10) dodo+Ancsa
12)Menyus+Gabyca
14)LACI 75+75-né
16)Busati+Gaby
19)Geri
20)XX Ati
22)Tomo+neje
23)Skorpio
24)Zerge (Dodo barátja)
Köszönöm Fistván!
.....legközelebb mégjobban fogunk várni Téged!
Köszönöm Z3!
Rég hallottam felőled!
Remélem jól vagy,és minden R:A:S:?
Fiverben

Mi lessz a taláélkozási pontal?
szép
Sziasztok Hayabusás banda! Csak annyit szeretnék mondani, hogy holnap sajna nem tudok veletek tartani több okból kifolyólag sem. Az asszony sem nézte volna túl jó szemmel, ha nem vele vagyok, a munkahelyről sem engedtek el, de a legfőbb indok: azért nem megyek, mert így nem tudjátok meg, hogy egy 12 éves pattanásos kisgyerek vagyok .
Jó lett volna már személyesen is találkozni "A" csapattal, de bízom benne, hogy csak sikerül összehozni egy találkát az idén. Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok locsolót kívánok!
Mr. Hayabusa! Őszinte részvétem a barátod miatt!
szoptál is?
az jól fizet,itt a 8-on 5000 ft,aztán csak pár perc!
Csókolom!
Megjöttem a munkából, 12,20-kor láttam Pécsen egy gyönyörű kék Busát nemtudjátok kié ?
Országos karate verseny vót!
Mr.-né-vel nyomtuk a büfét! /szoptam is!/
reggel 5-től este fél 7-ig! ,de anyagilag muccáj vót!
Bezzeg (vagy bazzeg) velünk nem jöttél sopronba!
Acckkorr oocckkaay!
Nyóóccc-kooo!
jajajajajaja
Nem lenne szégyen,de legalább te nem.
Jól vagy Tarka Tesó?
Bírod még?...ne aggóggy!Nem borúttam kiii!
Köccönöm Tarka!
Baleset,autós....
Ő is gyermekkori Barát vót!2gyönyörű gyermek,és egy asszony maradt hátra...
Még csak 29 volt!