Hayabusán nincs tapasztalatom, de a Yamakka Bulldogomon először egy karbon Mastek dob volt, de a palást a rezgéseket nem bírta, így lecserélték garanciában rozsdamentesre, megmondom őszintén semmi különbséget nem érzékeltem.
Hát ha nem tetszik az érces hang, akkor ne olyan dobot vegyél, mint az enyém. Ez olyan hangos, hogy néha már fáj, ráadásképpen a klasszikus repedtfazék hangja van. Volt nekem Akra is a gépen, az jóval kulturáltabban szólt.
Fistvan.
A handjával nem tudok megbarátkozni, azt hitten,hogy kiégett a gyapot és azért érces a hangja de mikor szétszedtem láttam, hogy lehetetlen a gyapothiány. A perforáltcső körül a gyapot egy szövet borításban van és olyan ókemény volt a töltet mint a fagyottkutyalába. Egy gramm se hiányzik belőle ez ilyen. Nekem a BÓDIS jobban bejön. Ha esetleg tényleg valakit érdekel eladom! LACI 75
A motorgenerál óta beleraktam a gépbe vagy 800 km-t, ma lecseréltem az olajat és a szűrőt, és mivel most már 8000-ig lehet pörgetni, egy kicsit meghuzattam szegényt. Az eredmény 2-esben nem is teljes gáznál 8000-körül elég keményen emelkedik az orra, pedig nem is a nagyon rövid áttétel van a motoron (16/40 helyett 16/38, meghát az orra is be van ejtve kissé). Csak érezni benne az erőt .
Dalmi János munkájáról meg csak annyit, hogy miután kész lett a motor, a másik szerelőm (legyen megemlítve az ő neve is:Gumipók) szinkront akart állítani, de nem volt rá szükség! És amilyen szép volt a hengerfej! Járatok kibővitve, felpolírozva, szelepek átalakítva, szintén polírozva, szelephézag minimumra állítva. És mindezen munkáért elkért 35000 forintot. Soha rosszabb befektetést. Volt 200e-ért is ajánlatom erre a munkára. Elégedett vagyok egyelőre! Elnézést a sok ömlengésért.
Zoo! Sajnos 0 km-es korától enyém a gép. A Vlado cucc engem is érdekelne olyan szinten, hogy a meglevő leömlőből kiindulva kellene kialakítani a 4-2 rendszert. Természetesen titánból. Tehát kellene 2 összekötőcső meg esetleg 2 dob. Hidd el, hogy semmi szükség arra a légszűrőre bármilyen sportrendszer jól elvan nélküle.
voltam a Vlado kipufogosnál kért 1 hónapot hogy utánna járjon honnan tud be szerezni anyagokat árajánlatot kértem fulll és leömlö változatra 4_2 be ha valakit még érdekel akkor várom vissza jelzéseteket!
minél többen vagyunk annál job árat kapunk
üdv zo
Neked nem látok képet meg semmit semmit!
Te ne szabd meg,hogy én csutkázom vagy nem!
INkább tegyél fel képet!
Tudod ki neked a szégyen!
Te faszfej!