Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fistva koszi a figyelmeztetest meg fogom fontolni a dolgot de ha rajta lesz a leomlok tobb levegore lesz szuksegem valamiit lepni kell
azon is el gondolkoznek elotted ki es hogyan hasznalta a kicsiked ne csak a te hibad a gep "vege" udv zoo
szívesen
Nagyon jó, köszönöm szépen ezt is, akárcsak a többi alkotásodat.
sajnos csak így tudtam majd még próbálkozok hátha sikerül valamit összehozni

http://www.ownskin.com/theme_d...
Jó lesz az úgy is. más kép sajnos nincs.
szia!az a baj hogy ahoz hogy középen legyen a busa megkell nyújtani a gépet de nem engedi körbe szinezni szal csak úgy tudom megcsinálni hogy fekete keretben fehérkis téglalpban mozog a busa nincs másfajta ilyen képed?
Z3! N70-es Nokiára kellene. A háttér lehet fekete. Kösz előre is!
Az Ünnepelteknek meg boldogat!
Én is felajánlok egy sportszűrőt a Busába ha kell valakinek!
Fistvan, köszi.
szia!milyen telóra kéne a téma?háttér az ugyanígy legyen fekete mint az R1esnél?
Busati

Ma elhoztam a vasat szerelötöl(bárkinek ajánlom,hihetetlen lelkiismeretes,csak pozitivumokba tudok beszéllni rola,és az árai mega béka segge alatt).Megnéztem a fordulat/kilométert.Hatodikban 2000 fordulaton 63at mutat,3000 fordulaton 97 km.Szoval nemhogy egyezik,de még hosszabb is egy hajszálnyivall.
Dodo! Szerintem semmi gond vele. Az előző motoromban(Bt1100 Bulldog) mindíg ilyen volt, bejáratás nuku, és 24e km után sem volt semmi olajfogyasztás, úgy hogy 6000 alatt szinte sohasem pörgött, persze gondos melegítés után.(a max fordulata 6500 körül van). A Hayabusa gyári szűrő nagyon drága, van vagy 10000 pénz, nyugodtan beleteheted a Hiflo Filtro-t. SZERINTEM.
Jó reggelt, Fistvan, HIFLOFILTRO légszűrőt ismered? most ilyet raktam be, de úgy néztem kicsit vékonyabb a papirja,mindt a gyárinak,kis fenntartásaim vannak vele.
Zoo! A két képen szerintem szemléltetésképpen van a légszűrőház lehagyva. A sportszűrővel kapcsolatban olyan nagy teljesítménynövekedést én nem éreztem, élettartam csökkenést annál inkább... Én megfizettem a tanulópénzt azzal, hogy nem pucoltam akár 1000-1500 km-enként, csak 6000-ként, gondold át, hogy megér-e ennyi pepecselést 0,5 lóerő! Nekem nem, de ha neked igen, itt van a sportszűrőm, elküldöm neked ingyen, csak egy tisztítószettet kell hozzá venned. BMC Race a Yoshimura is ezt forgalmazza.
Nagyon szivesen Fiveurban!
Mr. és Mr.-né köszi!
Szeva Gino!
Gyövök át!Most értem haza.../esküvő...de inkább temetésre hasonlított!

Nyam-nyam....Máris megkívántam a csülköspacalt!
Szasz Mr. !

Nálunk (GSR) már mindenki a rozidat akarja kipróbálni! (én nem)
Sziasztok!
Fiveurban!...és minden kedves Gábor!
Sok-sok boldog névnapot!
Mr.+Mr.-né!
menyus Boldog Születés Napot Kivánok!
láttam még van névnaposunk is fiver Boldog névnapot kivánok!
Ez a szürö nélkül vannak ott a beömlök jól láttam a levegönél ?
net is elég lassú ....
én inkább maradok a K & N vagy a yoshimura is ad direkt szüröt a gyári dobozába azt mondta az eladó hogy az is dob egy kicsit pláne hogy megyek hétfön be Vlado ékhoz és már várom a végeredményt mit dobnak?
üdv mindenkinek itthonról de paripa nélkül :(
Én meg leCSÜCSÜLÖK,remélem marad belöle a szegedi turára is!Vagy legalább akkor is remekelsz egy ilyet.
Szia Fiveurban! Csatlakoznék az előttem szólókhoz. BOLDOG NÉVNAPOT!