Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szépjóestét!
Szombat vagy vasárnap?
Halihoooo

Szombaton nem gurulnánk.Sajna Vasárnap dolgozok.
Szia Csabi! Én benne vagyok a guriba, de vasárnap menjünk!
busacsabi
okés köszi ....
Jó reggelt az uraknak!

Zoohayabusa hívj fel és segítek 06-30-331-83-13.
szia már vártalak mikor jelensz meg busacsabi
kérédés hogy kéne ki eggyensúlyozni a vasat 70 kg os emberre ha meg mondod miket álligassak meg tudom tenni csak kellenek paraméterek,meg hogy miket nézzek meg hogy mi hol áll...
régebben irtam de senki nem válaszolt rá ...
az a lényeg le ellenörizetm a gumikat ,engettem is kis szakaszon elötte hogy melegedjenek,15 fokos aszfalt volt és kanyarokban korcsolyázott kifelé ahogy be döntöttem mert olyan eleöre hátra billegett ,az egész "dög" hiába ültem ki a sarkára hátra frankón ,mostanság sokat 2 személyeztem vele és érzödik a rugózáson hogy nem olyan mint volt.....
várom hátha tudsz valamit
Remélem még a garázsban van!
Nem használtam ki csak megépitettem.Tetszett ez a stílus,meg szeretek motorokat bütykölni.............................Na azért egy kis amatőrködés volt,de psssssz...
Ebből lett.
Nagyon ott a tuning! Már csak egy kitámasztó hiányzik hátulról! : ) STUNTRIDE 4EVÖR!
Köszi a tippet amatőr vagyok a neten,és én pedig mégegyszer leszögezném,hogy eszem ágában sincs lenézni senkit csak szeretem a kölönleges darabokat.Ez nem feltétlen ritka márkákra tarjed ki.Itt például volt motorom ami egy "egyszerű"FZR1000Exup.De nehogy nekem most meg az fzr-es-ek ugorjanak nekem,hogy leegyszerűztem a motorjukat.
Szerintem rendszámos fotót ne tégy be nyilvános helyekre!
Jó pihit mindenkinek!
Pihend ki magad!
Gyó pihit!
Holnap este!
Fáradt vagyok kissé, ezért nem vagyok klubtalin sem. Szar ez a hét, csak a keddi motorolás volt benne a jó...
Sia Tee Jay!
Remélem gyól vagyol?!
Sz"asz!
Nem, ez most volt pár órája...
Ceva Tee Jay!
Biztos Ghostrider vót cemélyesen!
...../bocsesz!/..........
Eredmény =1-1!
Ez csak hétfőn fordulhatott elő!
Hali!

Véletlenül nem te jártál 6 körül a körforgalomnál? Ha igen, akkor láttalak benneteket! (téged, meg a Sólymot...)
Szombat,vagy vasárnap?
Szia Dodo

Szivemböl beszéltél.
Na ez az srácok így kell ezt, nem kell itt haragudni senkire motorosok jó emberek,én is benne lennék a hétvégi túrában.
Rudo!
Nem én nézem le a "tömegmotorosokat"!
Jaaaa...és a tiédből hány darab készült? ..../1/?
Leírom még egyszer!Nem haragszom Rudo!
Sztem nem volt rá oka de mindegy vita lezárva.Harag 0.Szép napot.