Heló Milka1!
Utolértem a sztádán /6.-ban 8000 /egy Range Rover terepjárót a "bejelőlt" helyen, / ki jött elé egy busz és a belső sávban beleállt a fékbe/szerencsére ott egy nyitható/ gondolom vonohorognak/ ablak volt a lökhárítóján, így befért a fél kerekem alá, a lámpám koppant a lökhárítóján,mindez menet közben!
Természetesen a Range Roveres kép csak illusztráció a netről kerestem ki hogy megértsétek az esetet!
Vasárnapi gurulás talija az m7 bevezető szakaszán lévő agip kút balcsi felé vezető oldalán. Indulás 10-kor. NEM VÁRUNK SENKIRE! Szigoruan 10-kor indulunk!
Köszönöm!
sajna igaza van Mr.-nének!
Nem akarom Mumusnak beállítani!
Felvilágosított az egészségi állapotomról is közben..../szar/,
meg mindig hullára melózom magam,és sohasem vagyunk együtt sajna....
Igazat kell adnom Neki!A nadrág meg közös!
Utolértem a sztádán /6.-ban 8000 /egy Range Rover terepjárót a "bejelőlt" helyen, / ki jött elé egy busz és a belső sávban beleállt a fékbe/szerencsére ott egy nyitható/ gondolom vonohorognak/ ablak volt a lökhárítóján, így befért a fél kerekem alá, a lámpám koppant a lökhárítóján,mindez menet közben!
Természetesen a Range Roveres kép csak illusztráció a netről kerestem ki hogy megértsétek az esetet!
Ugye csak viccelsz,a karcokrol!Mi az isten történt?
Szerintem szerencsésen hazaértem, legalábbis ennyivel megúsztam!
Jó gurigát!
Köszönöm!
sajna igaza van Mr.-nének!
Nem akarom Mumusnak beállítani!
Felvilágosított az egészségi állapotomról is közben..../szar/,
meg mindig hullára melózom magam,és sohasem vagyunk együtt sajna....
Igazat kell adnom Neki!A nadrág meg közös!
Akár én!
7.-én elmegyek elétek
Mindig csak rohanunk egymás mellett....
Ne haragudj Gabi!Sajnálom!
7.-én bepótoljuk!
Passz te vagy a zuglói!
Merre,hánykor?
Vasárnap?
Én holnap büfézek Mr.-né-vel...
Beteg voltam de ma már a garázsig eljutottam, nekem mindegy melyik nap csak még ma dönteni kellene!
Nagyon elvoltáll tünve mostanába.Nekem a szombat jönne be,meret vasárnap dolgozok.De a szombat is csak ugy 16.00-ig.Mert este vendégségbe megyünk.