Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Gyurika! Hány km van a bringába?
Hellósztok!

kérdésem lenne!ki milyen olajat javasolna sok gyorsuláshoz és rövid egykerekezésekhez mert nekem full sintetikus Fuchs 15W50 es olaja van a hayabusába és 5000 km alatt megevett 1 litert belőle!
Én is Milka!
Szintén

Én is elhoztam a vasat(nagy szervizen volt 24.000km)De csak azt a 7 egész kilcsit mentem,hogy hazahoztam.Egyenlöre vadul munkálkodok.De nagyon várom szegedi turát.
Túra !2007.04.07.-én REDMARY.Indulás kb 10-kor érkezés sacköbb mindent belevéve kb 12 -re.Nálam(Redmary) lejenkeztek!:-))Kaptok kb 2 órát körbe motorozni a környéket!Fuveurban lesz a vezetőtők!kb 4-kor kaja(szakácsról én gondoskodom) majd teli pocival fájó szívvel elengedlek haza benneteket!:-))Ha szombaton jöttök akkor maradhatnátok is egy kis dajdajra!:-))Kicsit szükősen de elfértek!Sok jók kis helyen!:-)) http://lazarus.elte.hu/moterke...

Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.

Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velünk
1)Fiveurban
3)Milka+Milkáné
4)Zsolt
6)Zsozy+Tündi

8)Mr.+Mr-né
10) dodo+Ancsa
12)Menyus+Gabyca
14)LACI 75+75-né
16)Busati+Gaby
18)Vecsi+1fő
19)Geri
20)XX Ati
22)Tomo+neje
Szia Milka!
Nagyon köszönöm kérdésed!
FANTASZTIKUS élmények alanya vagyok,amikor ráteszem a csutak popsimat!
Hasítjuk a levegőt!
Nálad?
Ha 1-el kisebb fogaskereket teszel hátra, az kb 3 százalékkal hosszabbítja az áttételt. Ez nem tűnik soknak, de a nyomatékból való gyorsulások sokkal gyengébbnek tűnnek szubjektíve. Inkább rövidíteni célszerű az áttételt, előre mondjuk egy 16-os fogaskereket betenni, aztán hajrá, húz mint az állat. Ezzel egyenértékű, ha hátra teszel egy 43-as fogaskereket, csak a hátsó fogaskerék sokkal drágább.
A 4-2 es konfiguráció az régen volt, a gyári leömlőkhöz volt csatlakoztatva a 2 Akra dob. Jelenleg 4-1 van rajta.
Szia Mister!

Hogy muzsikál a vas?Remélem semmi gond vele.
Zoo!Semmi gond!Nagyon szívesen!
Sziasztok!
Szép ídő van!
Cool13!Köszönöm! ,nagyon jó!
Akoss!
Hívd fel!Én árat sajna nem tudok!
Igaz, de valszeg azért, mert Fistvan dobja jóval rövidebb mint egy átlagos dob. Nagybanditról tudok nyilatkozni, nagyon szép mély hangja van a Bódisoknak.
biztosan bele avatkozik,szerintem igy szoktak a hayakbol ki csalni 336 ot a 315 helyet meg fordulat tiltás kiszedésével de ott a végén már kellenek a plusz lóerök is hogy ki forogja utánna magát,mert a szél csend meg a hátszélben nem bizhatunk
mondjuk kis Nirtó a végére ....
okés nem gond ha már igy képben vagytok ,,
Bodi érdekes felvetés de biztosan mert Fistvannak is az van rajta úgy láttam mind 2 oldalon van dob
de most meg várom mi lesz ebböl,az övé meg már úgy is emlitette hogy érces hangja van ez nem jó pont
Rab jó hely, de csak egy homokos strand van, ezért ott tömeg! Kerékpárral körbe lehet bicajozni, mi átsétáltunk, egyik végéből, a másikba. Nem sokkal olcsóbb mint máshol Horvátban,de erre még rájön a komp, ami kicsit drága! Szóval motorozni érdemes Horvátországba menni, de nem ide!
Fistvan: A hosszított áttétellel mennyit változott a sebesség? Pl 6000-nél 180 helyett 190 stb..Vagy nem érzékelhető?
Bocs h belevau, a Bódis nem csinálna nektek full 4:2-be rendszert?
Reklám:www.apartman-rab.tk
horvát országban Rab szigeten kiadó föleg ilyen motoros kollégáknak ajálható hivatkozzatok
Valadimir Kovacevic, --Vlado,
40-50 eurós összegekröl beszélt ,részletekben kérdezöskedjetek....
komp folyamatosan rohangál a sziget között
jelzem árakban még nem néztem szét hogy ez most milyen kedvezö lenne! de tudjátok minél többen vagytok annál jobbat kaptok
Imik74!

Jól van,de előbb nézd meg,hogy tényleg kinek írsz!
Lehet van még ilyen nevű egy pár.....
mr haya köszi a felajánlást nekem az a gondom ezzel hogy 4-1 et fog másolni gondolom mert az acro csak ilyennel rukkol elö az elmult években mint a yoshimura is, én meg megszállottan 4-2 öt akarok rá remélem ettöl még bele tudnak nyúlni az erejébe és verseny képes marad az 1 es végzödéssel szembe...
nagyon bizok a Vladó szakmai tudásbában,évek óta dolgozott motor versenyzök "keze" motorja alá,most Danuvia mocit készül épiteni vissza akarják hozni a régi "leletet"életbe ezért háttérbe szoritotta a kipufogó gyártást! az elmult években de még 1-2 verseny paripára csináltak,szóval ehhez hasonó kis beszélgetésbe volt vele részem,,,,,
laci75 téged is érdekelne a full rendszer?
látom le akarod dobni róla a tiéd,,,,jó kis dübörgö hang-nos?
fistván ha ilyen egyedi a kivánságod akkor majd meg kell látogatni személyesen az emberkét neked is mert most én úgy egyeztem meg hogy csinálnak rá 1 rendszert mindenképpen és a dobokat még majd eldöntöm hogy akarom....az ár minden félében tudható lesz
a skorpion,laser,árajánlat kedvezö és jó visszajelzések vannak róla nagyon mély a hang!
de mondtam Vladó nak is hogy teljesitmény és jó mély öblös hangja legyen,ez volt a kivánalmam
Jeep!

Jól van már ne szívd mellre, összekevertelek valakivel nem is láttam a képedet csak a neved ráillik egy másik gyerekre. Azért nem kellett volna ilyen durván reagálnod.

Na, szevasz!

A Hayabusa egyébként meg tudom, hogy faszagép!
ilyen gépparkom nekem is van