Idáig,az átkozott mákospitéd recepjét kajtattam(még a neten is).De sehol sioncs rola egy hang se.Ugyhogy ha aztat szeretnél a bendödbe tömködni,küldd el a receptet.Mert olyat énis kitudok talállni,ami nemlétezik.Mondjuk lekváros falevél,jol átsüttve.Egyuttal üzenném Mister föszakácsurnak,hogy noncs ilyen süti.Kezdem azt hinni,hogy szopattok.
Sziasztok!
Apuka csak szorgalmasan............én nagy fiam biciklit kér a nyuszitól(nem ócsót!)De ha gyerek egyszer valamit akar!
Zozonak:Gyorsan gyogyúlj!
Milka1 .:Jelentést kérek!
Mindenkinek: Nagyon kellemes nyuszit!
Lányoknak tojást,fiuknak locsolást!:-)!
Én viszont komolyan gondoltam.Mindig is azt mondtam,aki valamit kimind,ahoz tartcsa magát,és vállalja érte a felelösséget.Vagy maradjon csöndben.Én szoltam,ugyhogy sütök!
Sziasztok!
Nem csak a fiam a nyuszitól akváriumot kért és azt építem szorgalmasan. Szombaton már halakat szeretne bele tenni ezért jobb pár nappal elötte összeállítani. Ne haragudjatok de szombaton nem tudok eljönni a Gabinak már hét elején szóltam! Családi program lessz és hát a Ők az elsők. Ugye megértitek? Vasárnap is vendégeink lesznek ezért csak ha elmentek utána tudom kigurítani a paripát.
Hétfőn muszáj a fiamat elvinni locsolni de utánna ismét az aszfaltom ölöm a bogarakat!
Tegnap az egyik barátom állított be hozzánk egy K6-os 1000. GIXXER-el amit akor hozott Kistarcsáról egy fél óra múlva a másik meg egy K3-as 600-al.
Termékeny volt a nyuszi itt mifelénk csak nekem nem hozott semmit, se baj talán majd máskor.
Nagyon jó mulatást kívánok nektek szombatra, lélekben veletek leszek! LACI 75
Túra !2007.04.07.-én REDMARY.Indulás kb 08-kor érkezés sacköbb mindent belevéve kb 11 -re.Nálam(Redmary) lejenkeztek!:-))Kaptok kb 2 órát körbe motorozni a környéket!Fuveurban lesz a vezetőtők!kb 4-kor kaja(szakácsról én gondoskodom) majd teli pocival fájó szívvel elengedlek haza benneteket!:-))Ha szombaton jöttök akkor maradhatnátok is egy kis dajdajra!:-))Kicsit szükősen de elfértek!Sok jók kis helyen!:-)) http://lazarus.elte.hu/moterke...
Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.
Túra !2007.04.07.-én REDMARY.Indulás kb 08-kor érkezés sacköbb mindent belevéve kb 11 -re.Nálam(Redmary) lejenkeztek!:-))Kaptok kb 2 órát körbe motorozni a környéket!Fuveurban lesz a vezetőtők!kb 4-kor kaja(szakácsról én gondoskodom) majd teli pocival fájó szívvel elengedlek haza benneteket!:-))Ha szombaton jöttök akkor maradhatnátok is egy kis dajdajra!:-))Kicsit szükősen de elfértek!Sok jók kis helyen!:-)) http://lazarus.elte.hu/moterke...
Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.
Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velünk
1)Fiveurban
3)Milka+Milkáné
4)Zsolt
Zsozy barátunk épp most törte össze magát.Ezért mondta vissza.
8)Mr.+Mr-né
10) dodo+Ancsa
12)Menyus+Gabyca
14)LACI 75+75-né
16)Busati+Gaby
19)Geri
20)XX Ati
22)Tomo+neje
Nem tudom mért,de van egy olyan érzésem hogy kostolgatol!Járok én még felétek!
De hogy a kérdésre válaszoljak,nem lett kijavitva az indulás idöpontja.Tehát 8.00 kor.van tali,és indulunk,miután eldölt hogy pálya,vagy nem pálya.Igy jooooooooooo?
A xenonrol,meg csak annyit,hogy tényleg látványosabban huzodnak le.A refibe azért nem jo,mert nem lehet vele "villogni",mert van egy kis gyujtási késedelem (ugye jol tudom).Én akkor lepödtem meg a külömbségen (hagyományos és xenon),amikor vizes uton egymás mellett mentünk Menyával.Hát ha zongorázni tudnám a külömséget,Nem fuvaroznék.
Idáig,az átkozott mákospitéd recepjét kajtattam(még a neten is).De sehol sioncs rola egy hang se.Ugyhogy ha aztat szeretnél a bendödbe tömködni,küldd el a receptet.Mert olyat énis kitudok talállni,ami nemlétezik.Mondjuk lekváros falevél,jol átsüttve.Egyuttal üzenném Mister föszakácsurnak,hogy noncs ilyen süti.Kezdem azt hinni,hogy szopattok.