Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Busati

Idáig,az átkozott mákospitéd recepjét kajtattam(még a neten is).De sehol sioncs rola egy hang se.Ugyhogy ha aztat szeretnél a bendödbe tömködni,küldd el a receptet.Mert olyat énis kitudok talállni,ami nemlétezik.Mondjuk lekváros falevél,jol átsüttve.Egyuttal üzenném Mister föszakácsurnak,hogy noncs ilyen süti.Kezdem azt hinni,hogy szopattok.
És hogy fog az fájni a nyuszinak,szegény,mire kitojja!

Sziasztok!
Apuka csak szorgalmasan............én nagy fiam biciklit kér a nyuszitól(nem ócsót!)De ha gyerek egyszer valamit akar!
Zozonak:Gyorsan gyogyúlj!
Milka1 .:Jelentést kérek!
Mindenkinek: Nagyon kellemes nyuszit!
Lányoknak tojást,fiuknak locsolást!:-)!
Nagyon helyes Milka! Mivel én már leteszteltem, így nagyon várom, hogy hamikázzak még belőle!
És mijár anak akinek igaza van?
Én viszont komolyan gondoltam.Mindig is azt mondtam,aki valamit kimind,ahoz tartcsa magát,és vállalja érte a felelösséget.Vagy maradjon csöndben.Én szoltam,ugyhogy sütök!
Szia Mr. MINDIG MINDIG MINDIG!
Szia Laci75. További jó akvárium épitést, és kellemes ünnepeket nektek! A gurulást meg majd bepótoljuk.
Sziasztok!
Nem csak a fiam a nyuszitól akváriumot kért és azt építem szorgalmasan. Szombaton már halakat szeretne bele tenni ezért jobb pár nappal elötte összeállítani. Ne haragudjatok de szombaton nem tudok eljönni a Gabinak már hét elején szóltam! Családi program lessz és hát a Ők az elsők. Ugye megértitek? Vasárnap is vendégeink lesznek ezért csak ha elmentek utána tudom kigurítani a paripát.
Hétfőn muszáj a fiamat elvinni locsolni de utánna ismét az aszfaltom ölöm a bogarakat!
Tegnap az egyik barátom állított be hozzánk egy K6-os 1000. GIXXER-el amit akor hozott Kistarcsáról egy fél óra múlva a másik meg egy K3-as 600-al.
Termékeny volt a nyuszi itt mifelénk csak nekem nem hozott semmit, se baj talán majd máskor.
Nagyon jó mulatást kívánok nektek szombatra, lélekben veletek leszek! LACI 75
....most,IGEN!
Nekem mindig igazam van!
Laci75!
Mi van Papi?Kivonultál a fórumról?
Nem kell Milka Uram!
Csak poénnak szántam!
Nem vagyok édesszájú!
De!....Igaza van Busatinak!Mákospite!Létező pitefajta Európában!
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Túra !2007.04.07.-én REDMARY.Indulás kb 08-kor érkezés sacköbb mindent belevéve kb 11 -re.Nálam(Redmary) lejenkeztek!:-))Kaptok kb 2 órát körbe motorozni a környéket!Fuveurban lesz a vezetőtők!kb 4-kor kaja(szakácsról én gondoskodom) majd teli pocival fájó szívvel elengedlek haza benneteket!:-))Ha szombaton jöttök akkor maradhatnátok is egy kis dajdajra!:-))Kicsit szükősen de elfértek!Sok jók kis helyen!:-)) http://lazarus.elte.hu/moterke...

Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.

Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velünk
1)Fiveurban
3)Milka+Milkáné
4)Zsolt
5)Mister XX+neje
8)Mr.+Mr-né
10) dodo+Ancsa
12)Menyus+Gabyca
14)LACI 75+75-né
16)Busati+Gaby
19)Geri
20)XX Ati
22)Tomo+neje
Szia Mister.

Hogy honatyáink szavaival éljek"nem nyilatkozom" meglepi!
Szia Milka Uram!
Pite project?
Külön Busati kedvéért!

Túra !2007.04.07.-én REDMARY.Indulás kb 08-kor érkezés sacköbb mindent belevéve kb 11 -re.Nálam(Redmary) lejenkeztek!:-))Kaptok kb 2 órát körbe motorozni a környéket!Fuveurban lesz a vezetőtők!kb 4-kor kaja(szakácsról én gondoskodom) majd teli pocival fájó szívvel elengedlek haza benneteket!:-))Ha szombaton jöttök akkor maradhatnátok is egy kis dajdajra!:-))Kicsit szükősen de elfértek!Sok jók kis helyen!:-)) http://lazarus.elte.hu/moterke...

Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.

Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velünk
1)Fiveurban
3)Milka+Milkáné
4)Zsolt
Zsozy barátunk épp most törte össze magát.Ezért mondta vissza.
8)Mr.+Mr-né
10) dodo+Ancsa
12)Menyus+Gabyca
14)LACI 75+75-né
16)Busati+Gaby
19)Geri
20)XX Ati
22)Tomo+neje
Szia Busati

Nem tudom mért,de van egy olyan érzésem hogy kostolgatol!Járok én még felétek!
De hogy a kérdésre válaszoljak,nem lett kijavitva az indulás idöpontja.Tehát 8.00 kor.van tali,és indulunk,miután eldölt hogy pálya,vagy nem pálya.Igy jooooooooooo?
Szerintem O nem users manualra hanem service manualra gondol..
De a forum tenyleg jobb mint a manual az esetek 90%ban
Sziasztok!
Jeep!
Mi történt veled?
Szia Milka! Ha 8-kor van a találka, akkor miért csak 10-kor indulunk?
ZONGORÁZD MILKA! ZONGORÁZD!
A xenonrol,meg csak annyit,hogy tényleg látványosabban huzodnak le.A refibe azért nem jo,mert nem lehet vele "villogni",mert van egy kis gyujtási késedelem (ugye jol tudom).Én akkor lepödtem meg a külömbségen (hagyományos és xenon),amikor vizes uton egymás mellett mentünk Menyával.Hát ha zongorázni tudnám a külömséget,Nem fuvaroznék.