meg takaritottam a vasat,, és olyan szép idö volt hogy el mentem 1 karikára
szél csend kiürült 1 nagy egyenes minden hozzávaló meg volt az óra akasztás hoz ! most elöször
280 után akkorát akasztott alattam, ment mint egy megveszett állat! nem ismertem rá---éljen a "Gipro" jelzem 70 kg vagyok
Bár nekem hondám van,pár vassal a hátammögött (minda négy modern rizskályha tipus) azt mondom,a full szintetikus az gáz.Nekem legalábbis egyik vasban se jött be.Ezért válltottam félszintetikus 10w-40-es Castrolt használok (motortipustol függetlenül).Azt mondják a hozzá értök,hogy a fullszintetikus,nagyon vékony,ezért tudja csipegetni a moca..De a Hondán kivül (nem akarok haza beszélni),mindegyik evett egy kicsit pályázáskor.Kb.egy jo erös pályázos napon,2-3 deci.
Tudod én nem vagyok elfogult a motorommal! Volt szerencsém XX-be is belepörgetnem pár km-t. És ezért össze tudom hasonlitani a 2 mocit. De ezt már neked elmondtam, hogy mi a busa és mi az xx előnye!
de most kipróbálom a CASTRÓL r4 et arról mindenki jót mond és csak ajánlani tudják akik azt használják és persze busati is ezt ajánlja hátha most jobb lesz!
Én a Busámat 5.-éve nyúzom, és már kipróbáltam 1 pár olajat. A haver most az övébe beletett fél syntit! Hát azt tuti, hogy én nem tenném bele. De kiváncsi leszek, hogy kajálni fogja-e neki! Németbe vette. Ezt ajánlották neki.
hát nem mondanám hogy annyira jó mert előtte Elf volt benne és abbol 6000 km alatt evett meg 7-8 dl et!azt hittem ebből mert 15w50 es még annyit se fog enni!hát sajna többet bevett a fuchs -ból
Aszthiszem most magamra uszitom a suzukis kollegákat! De az 1 Honda! És bizony az 1 kifinomultabb bringa! Bocsi skacok,de sajna szerintem ez így van. 36 motorral a hátam mögött írom ezt. De azért nem utáltok ugyi?
Mivel a gyári 10-40-es, így azt is enni fogja. Ha nyúzod a bringát, akkor tök mindegy, hogy mit teszel bele! Kajálni fogja! 15-ös nél sűrübbet ne tegyél bele!
szél csend kiürült 1 nagy egyenes minden hozzávaló meg volt az óra akasztás hoz ! most elöször
280 után akkorát akasztott alattam, ment mint egy megveszett állat! nem ismertem rá---éljen a "Gipro" jelzem 70 kg vagyok