Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg takaritottam a vasat,, és olyan szép idö volt hogy el mentem 1 karikára
szél csend kiürült 1 nagy egyenes minden hozzávaló meg volt az óra akasztás hoz ! most elöször
280 után akkorát akasztott alattam, ment mint egy megveszett állat! nem ismertem rá---éljen a "Gipro" jelzem 70 kg vagyok
Én is lépek! Sziasztok!
Na jo éjszakát a csapatnak,megyek tentizni.
Telljesen igazad van,volt szerencsém menni Menya gépével,és megértelek.De a forma miatt nekem már csak az XX,olyan régi modi mint én.
De azért most 10 kilót vissza veszek! Mert a következő mocim is HAYABUSA LESSZ!
Persze tultárgyaltuk

De attol még joooooooooool esett!
Szia Gyurika

Bár nekem hondám van,pár vassal a hátammögött (minda négy modern rizskályha tipus) azt mondom,a full szintetikus az gáz.Nekem legalábbis egyik vasban se jött be.Ezért válltottam félszintetikus 10w-40-es Castrolt használok (motortipustol függetlenül).Azt mondják a hozzá értök,hogy a fullszintetikus,nagyon vékony,ezért tudja csipegetni a moca..De a Hondán kivül (nem akarok haza beszélni),mindegyik evett egy kicsit pályázáskor.Kb.egy jo erös pályázos napon,2-3 deci.
Tudod én nem vagyok elfogult a motorommal! Volt szerencsém XX-be is belepörgetnem pár km-t. És ezért össze tudom hasonlitani a 2 mocit. De ezt már neked elmondtam, hogy mi a busa és mi az xx előnye!
Szia Ati

De nekem hizott vagy husz kilot a mályam!
Már ezért megérte.
Az 5 ödik olajcseréig nem kellett rátöltenem! Simán bírta cserétől cseréig. De sajna mostmár 5 litert veszek, hogy tudjak ráönteni.
busati neked is eszi az olajat? és mennyit?hayabusák eszik az olajat?mert tesztekbe nem igen irják hogy fogyasztanák az olajat!
de most kipróbálom a CASTRÓL r4 et arról mindenki jót mond és csak ajánlani tudják akik azt használják és persze busati is ezt ajánlja hátha most jobb lesz!
Én a Busámat 5.-éve nyúzom, és már kipróbáltam 1 pár olajat. A haver most az övébe beletett fél syntit! Hát azt tuti, hogy én nem tenném bele. De kiváncsi leszek, hogy kajálni fogja-e neki! Németbe vette. Ezt ajánlották neki.
hát nem mondanám hogy annyira jó mert előtte Elf volt benne és abbol 6000 km alatt evett meg 7-8 dl et!azt hittem ebből mert 15w50 es még annyit se fog enni!hát sajna többet bevett a fuchs -ból
Pedig ez az olaj .urva jó! Dragokba használják!
Igen.
Aszthiszem most magamra uszitom a suzukis kollegákat! De az 1 Honda! És bizony az 1 kifinomultabb bringa! Bocsi skacok,de sajna szerintem ez így van. 36 motorral a hátam mögött írom ezt. De azért nem utáltok ugyi?
castrol r4 10w40 esre gondolsz?
Szia Milka! Tudod meló, meló, meló!
szerinted használjam továbbra is ezt vagy próbáljak ki valami mást?a haverom is ezt használja cbr 954 esbe és az is nyuzza a vasat és az nem eszi!
Ja! Ne ijegy meg! Nem csak a tiéd eszi! Részemről most Q8 SBK Racing 15w-50 van benne, full syntetic. Próbáld ki CASTROL R4-ET.
Mivel a gyári 10-40-es, így azt is enni fogja. Ha nyúzod a bringát, akkor tök mindegy, hogy mit teszel bele! Kajálni fogja! 15-ös nél sűrübbet ne tegyél bele!
miért kérded busati?te milyen olajat javasolsz?
Szioka

Napok ota nem láttalák!Mi van veled?
32000