Sziasztok!
Bocsánat,hogy ide is átcsapott a vita..elnézést!
...és köszönöm Milka! ...én ok nélkül tényleg nem bántok!
Kedvelek,tisztelek mindenkit!....amíg!
Téged egyálltalán nem ismerlek,és a Mistert is alig.De nagyon kedves,szimpatikus embert ismertem meg a személyébe.Ha ö igy reagállt,annak oka van,legalábbis szerintem.
És mielött tovább mérgesedne a helyzet,üljetek le és beszélljétek meg.Hidd el ez nem vezet sehova(sajnos én már tapasztalatbol tudom).
Hétvégére hozzunk össze srácok egy orbitális gurulást jó idő esetén.
Pl: Bp- Fehérvár- Veszprém- Farkasgyepü-Pápa- Györ( Kaja egy nagyon jó dunai hajón)- Esztergom- Visegrád- Bp.
Valaki?
Nem ismersz miért ítélsz,ha valaki akkor én nem nézek le senkit, a hidegebb téli napokat ETZ nyergében töltöm amit a barátnőm alatt látsz a képeken.Az hogy más az ízlésünk egy más dolog.
Át látogattam "abba a topicba".Meglepödtem,hogy te milyen szépen,Magyarul,kerek mondatokban tudod kifejezni magad,és elküldeni a hülyéket melegebb éghajlatra.Csak gratula.
köszönöm mindenkinek aki olajtanácsokkal látott el ugy döntöttem megpróbálom most a Castrol r4 full suntetukus 10w40est aztán ha ez se lesz az igazi megbeszélem a szerelőmmel mit szól a fél szintetikushoz!
Én eddig castrolt használtam....
De az általam ismert helyeken nem kaptam... ..így lett shell,amire átálltak...
Kíváncsi leszek rá,hogy milyen lesz?!
Eddig úgy tűnik,hogy halkabb lett /az indításnál,amíg bemelegszik/...remélem,hogy nem írok
hülyeséget Srácok,de nekem úgy tűnik,lehetséges ez?
Szinte már nem is kapni a castrolt...mindenki a shellre állt át!
Nekem most az van benne a 15-ös...még nemtom milyen....de halkabb mint a castrollal,vagy hülyeség?
Köszönöm Dodo!ÓRIÁSI!
Csak sajna sok a meló,nincs idő rá...
Bemegyek melózni-hazajövök...
Talán vasárnap kezelhetem az elvonási tüneteket,hogy tünetmentes legyek.....
Remélem,hogy Ti Ancsával jól vagytok,és nem nősz össze nagyon a Teherrel...jut idő szarvat tekergetni is?
ki a nagy mestere a hayabusa rugózásnak?
tegnap mikor el mentem már ugy nagy sebbeségnél kanyarokban el kezdett korcsojázni a gép alattam!
és rugozásból billegett elöre hátra
tiszta meleg15 fokos aszfalt,légnyomás ellenörizve mielött el mentem,guminak is adtam idöt be melegedni
mivel mostanság sokat szállitottam személyt ennek tudtam be ,de javitsatok ki ha tévedek...
szóval ki kéne találni valami beállitást
köszi elöre is zo
Hogy vagy ?1000 éve....Mizu?