Hello, üdv a csapatban! Nekem több mint 1 éve van a Hayabusában xenon, sima H7-es való bele. Két lehetőséged van, hogy hozzájuss: vagy összeállsz egy haveroddal, akinek szintén H7-es izzó való a motorjába, a két darab szett kapható olyan 42 e Ft körül. Vagy veszel 1 db szettet 25-ért a www.motostyling.hu -ról. A refihez szerintem nem szükséges xenon, legalábbis én így használom. Szerintem sokat javult a fényerő a normál izzóhoz képest.
Túra !2007.04.07.-én REDMARY.Indulás kb 10-kor érkezés sacköbb mindent belevéve kb 12 -re.Nálam(Redmary) lejenkeztek!:-))Kaptok kb 2 órát körbe motorozni a környéket!Fuveurban lesz a vezetőtők!kb 4-kor kaja(szakácsról én gondoskodom) majd teli pocival fájó szívvel elengedlek haza benneteket!:-))Ha szombaton jöttök akkor maradhatnátok is egy kis dajdajra!:-))Kicsit szükősen de elfértek!Sok jók kis helyen!:-)) http://lazarus.elte.hu/moterke...
Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.
Akik jönnének iratkozzanak fel,hogy Redmary számolhasson velünk
1)Fiveurban
3)Milka+Milkáné
4)Zsolt
Zsozy barátunk épp most törte össze magát.Ezért mondta vissza.
8)Mr.+Mr-né
10) dodo+Ancsa
12)Menyus+Gabyca
14)LACI 75+75-né
16)Busati+Gaby
19)Geri
20)XX Ati
22)Tomo+neje
akkor szűnik meg,ha H4-be NEM úgynevezett. BI-XENONT TESZEL.De ez is megoldható,van olyan ahol refi hagyományos,tompított xenon egy egységben,és van a bixenon,ahol mind a kettő xenon.A hayában nem tudom milyen van a tl-ben sima H1-es,abból kéne 2 xenon szett,45000ért van már.
Sia!
Üdv a csapatban!
Nem sokkal tud többet a xenon!
...jaaa,és fekete plexivel nyomom éjjel-nappal!
/sajnos fényérzékeny lett a szemem a fél év sivatag után!/
De nem veszem el a kedved!...Ahogy Neked jó!
Baráti üdvözlettel:Mr.Hayabusa!
Sziasztok
Itt a forumon elöször írok ,de Hayabusám már 4 hónapja megvan:D
Xenonról esett itt szó,autónál azt hallottam hogy a reflektor megszűnik bizonyos esetekben.
Ez a Busánál is így van vagy itt megmarad?
Milyen árton lehet most megvenni hozzá kb?
Böszme vagyok a hét végére Hayabusa tulajdonos, korábban gsxf-vel nyomultam, személyesen Milkát, Menyust, Csabit ismerem.
Szeretném a segítségeteket kérni.
Xenont szeretnék beszerelni a busába. Tud netán valaki ócsóért?
Tankbőrt is keresek ráadásul feketét (Bagstert)!
Igen!A SÓLYOM a FŐNÖK!
Nálam 9km-nél kiderült!
Busacsabi azóta röhög rajta! ...és én is!
Örülök neki,hogy semmi bajod Gabi!
....én csak karcos Rosinante alkatrészekkel tudok szolgálni...DE!Ha kell...akkor van
1db kuplungpálcaszimeringem!Bárkinek odaadom,ha kell!
Amúgy 3hét volt rá a várakozási ídő! ,de megvan!
Kösz mindenkinek fiúk, de nincs nagy baj, soha senki ne járjon rosszabbul!
Ennyi meg kell mert már azt hittem én vagyok a főnök, pedig még a Sólyom az!
Túra !2007.04.07.-én REDMARY.Indulás kb 10-kor érkezés sacköbb mindent belevéve kb 12 -re.Nálam(Redmary) lejenkeztek!:-))Kaptok kb 2 órát körbe motorozni a környéket!Fuveurban lesz a vezetőtők!kb 4-kor kaja(szakácsról én gondoskodom) majd teli pocival fájó szívvel elengedlek haza benneteket!:-))Ha szombaton jöttök akkor maradhatnátok is egy kis dajdajra!:-))Kicsit szükősen de elfértek!Sok jók kis helyen!:-)) http://lazarus.elte.hu/moterke...
Mivel szegedre mennénk,találkozhatnánk mondjuk M-5-ös kivezetőjénél Tesco parkoloban 8.00 kor.
Tehát ezek szerint szabályosan,és lassan mentél.De a lényeg hogy te jol vagy.A motort majd össze rakjuk vaklahogy.Például,7.-én te eltereled a Busások figyelmét egy jo ebéddel,én meg lecsavarozom ami kell.Csak finoman jegyezném meg,a Menya gépe olyan szinü mint a tied.Tehát ird össze mi kell,én szerelek,oszt eggyütt szaladunk(persze honuk alatt Menya cuccaival).
1)Fiveurban
3)Milka+Milkáné
4)Zsolt
Zsozy barátunk épp most törte össze magát.Ezért mondta vissza.
8)Mr.+Mr-né
10) dodo+Ancsa
12)Menyus+Gabyca
14)LACI 75+75-né
16)Busati+Gaby
19)Geri
20)XX Ati
22)Tomo+neje
A szerelő vér!
Nem azon múlt!
Szikrázó napsütésben azt sem látod!
Üdv a csapatban!
Nem sokkal tud többet a xenon!
...jaaa,és fekete plexivel nyomom éjjel-nappal!
/sajnos fényérzékeny lett a szemem a fél év sivatag után!/
De nem veszem el a kedved!...Ahogy Neked jó!
Baráti üdvözlettel:Mr.Hayabusa!
Itt a forumon elöször írok ,de Hayabusám már 4 hónapja megvan:D
Xenonról esett itt szó,autónál azt hallottam hogy a reflektor megszűnik bizonyos esetekben.
Ez a Busánál is így van vagy itt megmarad?
Milyen árton lehet most megvenni hozzá kb?
...pedig azt hittem!?
Isten hozott!
Igen tudunk Xenont( Menya,és én) eggyütt vettük,az Alkotás uton.És Menya be is szereli neked(gondolom).
Böszme vagyok a hét végére Hayabusa tulajdonos, korábban gsxf-vel nyomultam, személyesen Milkát, Menyust, Csabit ismerem.
Szeretném a segítségeteket kérni.
Xenont szeretnék beszerelni a busába. Tud netán valaki ócsóért?
Tankbőrt is keresek ráadásul feketét (Bagstert)!
Előre is köszi
Mr.
Nem nevetek rajtad mert én is elkottázhatok dolgokat, néha saját hülyeségünkön kívül is!
Nálam 9km-nél kiderült!
Busacsabi azóta röhög rajta! ...és én is!
Örülök neki,hogy semmi bajod Gabi!
....én csak karcos Rosinante alkatrészekkel tudok szolgálni...DE!Ha kell...akkor van
1db kuplungpálcaszimeringem!Bárkinek odaadom,ha kell!
Amúgy 3hét volt rá a várakozási ídő! ,de megvan!
Ennyi meg kell mert már azt hittem én vagyok a főnök, pedig még a Sólyom az!
Ajánlatom vissza vonom,Misterrel nem huzok ujjat.
/elterelő hadművelet/Milka Pite!
De az én Rosinantém a DONOR MILKA!
Menyusé más színű!
Gabi,ha valami segítség kell...akkor szólj!
Amiben tudok...bármi!
1)Fiveurban
3)Milka+Milkáné
4)Zsolt
6)Zsozy+Tündi
8)Mr.+Mr-né
10) dodo+Ancsa
12)Menyus+Gabyca
14)LACI 75+75-né
16)Busati+Gaby
19)Geri
20)XX Ati