Ne aggodj,az a kanyar nekem is szar.Söt a balosok ugy szarok ahogy vannak.Tul sokszor vertem magam oda ballosban.Persze Gabica mindig ott fényképez!Igy ugy látszik Menya milyen jooooooooo,pedig Á dehogy!Bezzeg velem nem jöttél ki a hétvégén!Megfoglak harapni!
Érdeklődenék h mennyibe fájt Janánál a dolog?Nekem is van a mociban Commander,lehet érdemes lenne elnézni hozzá hátha nem nagy az irányítószám
Kicsit mesélsz hogy működött ott a dolog...padon méri és egyúttal álligatja?
Van neki valami tarifatábla?
Köszi előre is!
Sziasztok! Most jöttem haza Gyöngyösről, Végh Janánál voltam, beállította a Power Commandert, meg lemérte a teljesítményt. Az állam a padlón koppant: 187,5 lóerő és 149 Nm a hátsó keréken. Ez főtengelyre visszaszámolva 208 lóerő és kb 167 Nm. Kicsit állat!
Sziasztok.
Ma megvettem a Motor Revüt és van benne egy cikk a Motorkiállításról, a képek között az előtérben a B King és mögötte Menyus Busati és a Bratyója halál komoly. LACI 75
Vigyázzatok a Mecsekben minden tele van rendőrökkel. Átfogó razziát tartanak a motorosok miatt. Nagyon bevadultak páran és ezt nem nézik jó szemmel. Ha minden úgy alakul akkor elétek megyek. Hogy hol talizunk azt még telefonon egyeztetjük.
Köszönöm Milka Uram!
Én most lépnék is,mint mondtam éjfélkor már meló van sajna......
Vigyi magatokra!És én is várom Mr.-nével a 28-at!
Jó pihit Nektek!
Sziasztok!
Én is megkezdtem a vidéki melót és csak későn este érek haza.
Vasárnap voltunk a barátaimmal gurulni és Bátaszék környékén egy kanyarban megcsúszott a motorom hátúja de annyira, hogy azt hittem elesek. Nagyon megiedtem mert épp egy het dőlt el a lovam a betonon és hát az is rosszul esett. A hátsó gumára gondoltam mivel márt cserére szorulna
de mikor utolértem a cimbiket és az Ő paripáikon vadi új gumák feszülnek és Ők is panaszkodtak, hogy össze vissza csúszkáltak megkönyebbültem. Mégsem gumi és lehet, hogy nem is bennem van a hiba az biztos ,hogy többet arra nem megyek! Hétfőn egy Bajai srác a 600-as Gixxert dobta el azon a környéken de neki nem volt szerencséje az olaj is kifolyt a gépböl úgy legyalulta az oldalát.
A Pécsi túránál találkozunk de én a Mecsekben várlak be benneteket. Laci 75
Ezeket a képeket most nem Gabyca fényképezte
Ne aggodj,az a kanyar nekem is szar.Söt a balosok ugy szarok ahogy vannak.Tul sokszor vertem magam oda ballosban.Persze Gabica mindig ott fényképez!Igy ugy látszik Menya milyen jooooooooo,pedig Á dehogy!Bezzeg velem nem jöttél ki a hétvégén!Megfoglak harapni!
Szia Fistván!
Érdeklődenék h mennyibe fájt Janánál a dolog?Nekem is van a mociban Commander,lehet érdemes lenne elnézni hozzá hátha nem nagy az irányítószám
Kicsit mesélsz hogy működött ott a dolog...padon méri és egyúttal álligatja?
Van neki valami tarifatábla?
Köszi előre is!
Sziasztok!
Megnéztem,hát egyik sincs elmosodva!
Félre tettem neked!
Köszönöm
Dehogy vagy "hülye",ez már a korral jár!
Reggel futok az újságoshoz!
Az ilyen "lesifotokért" ama Amerikába,mér komoly perek mennek KOMOLY PÉNZEKÉRT!És az öttletadonak is szokott csurranni-cseppenni valami!
Ma megvettem a Motor Revüt és van benne egy cikk a Motorkiállításról, a képek között az előtérben a B King és mögötte Menyus Busati és a Bratyója halál komoly. LACI 75
Okés köszönjük!Majd elöre küldjök Menyát,és amig vele bibelödnek(ugyse érik utol),mi kanyargunk!De ha 20-an megyünk 40felé,mit tud csinállni?
Amugy mint olvastad,Kaposvár felöl támadunk.
Vigyázzatok a Mecsekben minden tele van rendőrökkel. Átfogó razziát tartanak a motorosok miatt. Nagyon bevadultak páran és ezt nem nézik jó szemmel. Ha minden úgy alakul akkor elétek megyek. Hogy hol talizunk azt még telefonon egyeztetjük.
Biztos klónoztak,amíg elaludtam!
Jó pihit Nektek!Sziasztok!
Holnap?
Köszönöm Milka Uram!
Én most lépnék is,mint mondtam éjfélkor már meló van sajna......
Vigyi magatokra!És én is várom Mr.-nével a 28-at!
Jó pihit Nektek!
Én is megkezdtem a vidéki melót és csak későn este érek haza.
Vasárnap voltunk a barátaimmal gurulni és Bátaszék környékén egy kanyarban megcsúszott a motorom hátúja de annyira, hogy azt hittem elesek. Nagyon megiedtem mert épp egy het dőlt el a lovam a betonon és hát az is rosszul esett. A hátsó gumára gondoltam mivel márt cserére szorulna
de mikor utolértem a cimbiket és az Ő paripáikon vadi új gumák feszülnek és Ők is panaszkodtak, hogy össze vissza csúszkáltak megkönyebbültem. Mégsem gumi és lehet, hogy nem is bennem van a hiba az biztos ,hogy többet arra nem megyek! Hétfőn egy Bajai srác a 600-as Gixxert dobta el azon a környéken de neki nem volt szerencséje az olaj is kifolyt a gépböl úgy legyalulta az oldalát.
A Pécsi túránál találkozunk de én a Mecsekben várlak be benneteket. Laci 75