Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mégegyszer köszi mindenkinek!
Milka1! nincs motoros idő Szegeden sem, de fotóvat tudom igazolni távolmaradásomat a fórumtól!
Még annyit hogy csülök!
Mivan gyerekek? Sehol senki?Megérteném ha motoros idö lenne,de igy.
Z-menyus-t

Kersed,a dologgal.Profiszintre emelte ama tudását,hogy belezzünk ki egy Busát,még egy pár loeröért.Tudja milyen kis füleket,terelölemezeket,meg vezetékeket kell likvidállni,modosittani hogy jobb legyen a vas.Fordulj hozzá bizalommal!
Itt persze airbox nélkül látható az eredeti és a módosított konfiguráció. A második a gyári állapot.
Hi mindenkinek. Boldog születés- és névnapot kívánok az ünnepelteknek én is. Már sikerült 600 km-t belerakni a motorba, csak elég nehéz elviselni, hogy nem szabad pörgetni 6000 fölé. 1000 után olajcsere, aztán tűz! Ráadásképpen most egy teljesen idétlen lánckerékpár van rajta(elől 16, hátul 38), így egy kicsit erőtlenebbnek kellene lennie, mint volt a 16/40-es kombóval, de nem nagyon érzem. De azért vissza fogom tenni hátra a 40-es lánckereket, hadd pörögjön és húzzon rendesen. Most olvastam a neten, hogy ha valaki több nyomatékra vágyik, érdemes a légszűrőházban a két rövid szívótölcsért kicserélni a másik kettőhöz hasonló hosszúra. Ettől felül talán picit csökken a teljesítmény, de növekszik a nyomaték. Erről hallott valaki valamit?
Ja-ja Boldog névnapot Gábor.Elnézést hogy nem evvel kezdtem a napot,de az ÉN KOROMBA ez már érthetö(talán).
sziasztok!
zmenyus BOLDOG SZÜLINAPOT!
fiveurban BOLDOG NÉVNAPOT!
Szép jo reggelt

Tegnap elég korán aludni tértem,ezért nem voltam net közelben.Tudjátok aki dolgozik elfárad,aki nem az mégjobban.Közkivánatra a Tel számom:06-30-9446636.A kicsi XX,meg azért van dodi bácsinál,mert nagykoru lett és bele esett a 24.000-kilométer.Ilyenkor szelepállittás,stb.De ma ha esik ha fuj,elhozom.Nehogymár Mister motorozik essöben,én megnem.
Már megkaptad!
Köszönöm mindenkinek!
Köszönöm szépen! Minden GÁBOR nevü fórum lakónak BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK
Fiveurban:Boldog névnapot!:-))
Zmenyus:Boldog szülinapot!:-))
Benéztem...9.old 209-es hozzászólás!
Nem ismeri valaki Hayabusabalázst?
Itt volt a fórumon 2006 aug. körül!(207-es hozzászólás)
E-mail cím v valami elérhetőség kéne!
Mr.-né olvassa is!
Nekem csak Ő! ..mán 10 éve
.....De ami cépp.....az céppp!
Héééé!

Vigyázz lehet Mr. -né is olvassa a fórumot!
....értem!.......
Köszönöm szépen!
És ez csak ízelítő volt!
Tudom Laci!
Mégegyszer köccönöm!
/Te ilyen NŐKKEL dolgozol?/
Huhhh.....ez ám a HIDEGVÉR!Most már értem,hogy miért COOL!
Boldogat menyus bácsi!
Egészségedre! Vigyázz az első 200km-en! Csak szépen, nehogy baj legyen!
Igaz,hogy köpködött...de adtam neki két légiós pofont,
azt egyből megismert!
imádjuk egymást!Csak úgy dorombolt az esőben is Gabi!
Még a papucs is új rajta!A fülébe súgtam Neki,hogy IMÁDOM!
Köszönöm szépen!