Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt még cikkszámokat is találsz

http://www.mrcycles.com/fiche_...
600asét tudok adni, kicsit más az áttétel, de legfeljebb láncfogaskerékkel kompenzálod.
Üdv
Eladó gsxr 600-750 k6 k7 teljes pályaidom(farokidom szivacsal,fejidom,hasidom,tankborítás,első sárvédő, ramair csővek), sérülve nem volt, kék színre fényezve.

Érdeklődni 0670433-9493
Eladó egy db gyári légszűrő 1000km-et használt szinte új még! és 4db gyári gyertya 6000km-et használtam őket! Gsxr600-750 K6-K7 modellekbe! iá.:7000ft! akit érdekel az írjon!
Sajnos nincs!
Heló Basi!
érdeklődnék, hogy esetleg van-e neked a régi 85-86-os Gsxr 750-es gyári síktolattyús karburátora /Keihin FCR 34-es!?/ köszi
Hali.
Koszi az otleteket.
Kuplung kapcsolonak a csatija adta meg magat.
Mar megy!
Vagy a vészleállító vagy sebességben van és ki van hajtva az oldaltámasz. Ha meg se mozdul biztos, hogy valamiért letilt az elektronika. A piros lámpa meg gondolom az olajnyomás ami azért világít mert amíg nem indul a motor addig biza nincs olajnyomás.
Ööö... a vészleállítót nem hagytad véletlenül rajta?
Udv mindenkinek.

Volna egy kerdesem.
Tegnap hazajottem a mocival 2005 gsxr750.
Ma reggel meg nem indult.
Vilagit a piros lampa az onindito nem csinal semmit.
Vmi otlet?
Koszi.
HALI! GSX-R 750 k4-hez vázat+segédvázat keresek!Ha valaki tud irjon egy mailt a matematika@freemail.hu-ra előre is köszönöm!
Kösz az infot!
őőő srácok:D nem tud valaki jobb oldali deklit? ami sérületlen?:D
Hy!

Nézd meg itt :
http://www.kepesmotor.hu/motor...
vagy hívd fel "dnor" kollégát a köv. számon: 06303303215
Sziasztok! 1997-es GSXR 750-hez keresek komplett jó váltót vagy az 5. és 6. fokozat fogaskerekeit! Előre is kösz!
Még szervízkönyvem is van...
őőő srácok nincs valakinek gixerhez robbantott rajza?
utangyartott a louisban,gyari suzukinal,abm et x bike nal,pazzot is tudok de az 60.ooo huf-nem irtam el hatvanezer
banditra akaron felrakni,ezert erdekelnek a meretek,evjarat az joforman mind1
ajjj:( pedig csak annyi hiányzik..
Azok nekem sincsenek...
oksi köszi:) már 600 as forumon is javasolták a k&n-t. amugy meg nem tud valaki kuplung kart meg fékpedált? nagyon megköszönném.. és ki is fizetném:)
K&N vagy BMC. És ne csak a sportszűrőt vedd meg, hanem tisztítót is hozzá.
hello. srácok nem tud javasolni valaki valami frankó légszűrőt k6 hoz? most vettem és még nem nagyon tudom milyen kell hozzá. előre is köszi
na sikerült motort venned?