Hiányzik?
Ez azért erős volt, nem....
Nemá, hogy kimotoroztad..... lehetetlen ..... és nem egyenesen, végsebességre gondolok
Variálni nem kell, még gyárival is igen jót lehet menni.... csak ügyesen kell tekergetni a kormány jobb végét és ügyesen kell lökdösni a bal lábnál azt a kis karocskát...
100 szónak is a vége..... rakj előre -1 -et és meglátod elég lesz
igaz. de azért teljesitménybe megérzed. nagybátyámnak is gsr-e van és ő is ezen gondolkozik. de szerintem egyébként nincs azzal a motorral semmi baj. jól megy az így is
hát én ezt most így fejből meg nem mondom hogy hány fog. gsx-r en szerintem elég de azt vedd figyelembe hogy a két motor között van 60 lóerő és majdnem ugyan olyan nehezek. de sztem ha te már kettővel kissebbet raknál fel akkor már nagyon rövidek lennének a fokozatok és naogyn pörögne a motor. ha jol emlékszem a gsr 103 at megy 1 be míg a gixer 150 körül. sztem az 1 el kisebb elég de ha nem zavar hogy forog a motor akkor hátra is rakhatsz 2 vel nagyobbat
hát én most olvastam erről a ketyeréről hogy a motorok nagy tempónál amugy is csalnak 10 % ot.. áttétellel meg még többet. amugy mire vagy kiváncsi konkrétan?
Sziasztok,
Van valakinek infója arról, hogy a gsxr 750 K4-K5 blokkja mennyiben kompatibilis a K4-K5 600 vázba (mociba). megoldható e a csere különösebb módosítások nélkül?
köszi.
Joci
Nekem is ugyanúgy van mint daragénak. -1, +2. Cimborám blédjével mértem hogy mennyit csal. Amikor nálla 100 volt nállam 110-112kb. Szerintem olyan 12% a csalás. Azóta már mentem 280-al is bibibííí!
kb: 1000 fordulattal többet forog ugyan azzal a sebességgel , viszont azt nem néztem meg mennyit csal...
ja-ja... emelgeti rendesen , két fokozattal keményebbre kellett állítani a kormánylengés csillapítót...
Ez azért erős volt, nem....
Nemá, hogy kimotoroztad..... lehetetlen ..... és nem egyenesen, végsebességre gondolok
Variálni nem kell, még gyárival is igen jót lehet menni.... csak ügyesen kell tekergetni a kormány jobb végét és ügyesen kell lökdösni a bal lábnál azt a kis karocskát...
100 szónak is a vége..... rakj előre -1 -et és meglátod elég lesz
Ezt már mondtam, hogy tegyél 1 foggal kisebbet előre.
Csinál elég különbséget, nyugi....
Van valakinek infója arról, hogy a gsxr 750 K4-K5 blokkja mennyiben kompatibilis a K4-K5 600 vázba (mociba). megoldható e a csere különösebb módosítások nélkül?
köszi.
Joci
ja-ja... emelgeti rendesen , két fokozattal keményebbre kellett állítani a kormánylengés csillapítót...
itt tényleg nem sok történés van
Pápán meg rendet raktam mert túl hangosak voltak.
Szebb jövőt mindekinek!