Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna nem. Hringen lesz talán alaklom megint Erste napokon, ha be tudnak intézni. Ki kéne azért az Euroringet meg a Pannóniát is próbálni. A kakucsra meg nagy az 1000-res moci mint hallottam sok embertől...
Mikor? Hol? Tudsz valamit?
Lesz majd! Pannónia ringet is kipróbálnám...
Ha lenne még egy ilyen lehetőség akkor nem gondolkodnék sokat rajta.
Na ezért kellettél volna oda! De lesz még rá alakalom remélem...
Azért velem nehezebb dolgod lett volna hi.hi....
Egó az van rendesen!
Én 2szer mentem, de pár haverom 4szer meg 5ször.
Hát eléggé eltoltad, mert sütizett a nap! Pedig ha jöttél volna lett volna jó ellenfelem, mert a K1-K2-K3-as 600 + 750-eseket eléggé megettem. A második menetnél a 20 perc alatt pont utolértem az SRAD 750-es haveromat. Majdnem kapott 1 kört Ő is...
Köszi,az infót!
Csak egyszer voltál fennt, vagy többször? Olyanokat hallottam hogy többször is lehetett menni! Ha így van akkor ezt jól el b...tam. Azt hittem eső lesz!
Aha, tetszett nagyon! Bár kicsit lassú voltam, de hát elsőnek voltam pályán. Azért sok embert leköröztem...
Igen, elfér benne. Picit nehezebb lesz döntögetni...
Sziasztok,egy kérdésem lenne,180/55-17 a gumim,elfér a 190/50-17 es gumi a motoron? ,gsxr 750 k5 a motorom .
Az az, izé... power slide! A H-ringen mi vilt hétvégén tetszett a pálya?
Áhh, power slide... Ahhoz elég egy 10éves avon gumi is. Az tuti nem tapad semmit...
Ha kanyarkimenetnél füstöltetni akarod akkor rossz, viszont ha jobb kigyorsítáat akarsz akkor jobb .
És az rossz ha jobban tapad?
Igen, tényleg könnyebben át lehet rakni egyik oldalról a másikra, viszont sztem kanyaríven nagyobb felületen bedapad.
5,5" Sztema 180-as gumival jobban fordul...
5,5 ha azért kérdezed hogy rá megy-e a 190-es guma, akkor rakd rá nyugottan nekem is az van rajta!
nálunk van airblade, brutto 16.900HUF-ért.
Szinek: áttetsző, halvány füst, sötét füst, kék.
Van irídium is, de az 33.900HUF
Sziasztok,

Meg tudná nekem mondani vki, hogy a 98-as 750-es SRAD-nak hány col-os a hátsó felnije?

Elöre is köszi.
Sincsmit.
Szia,

www.aquaman.hu, itt van puig egészen barti áron.

Joci
Kössz szépen a segítséget... akkor sztem az lesz felhívjuk.
http://apps.haon.hu/szavazas/t...
Köszi,ha vki rám szavaz egyet:))))