Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!

Egy kis infóra lenne szükségem. '99 750 SRAD-nak mekkora a hátsó felnije, 5,5 vagy 6. Meg hogy mi a gyári gumimérete hátra? Mert én eddig csak 180/55-el használtam de gondolkodok a 190/55 esetleg 190/60. Melyik lenne a legjobb? Pályára használom leginkább.
Sztem CBR, mert azoknak az évjártú gixxereknek törnek a vázai?
gondolom pályán nem járt
eladó 750es nekemis van
Segítsetek! Venni akarok,de nem tudok dönteni, K4-K5 750 GSXR,vagy 2003 CBR 954rr? írjatok minden jót,és rosszat is......köszi
Tele a használtautó,de itt is találsz a hírdetések közt........
Sziasztok! Van valakinek 750-es SRAD-ja? Kérdezni szeretnék róla egy két dolgot. Én is ilyet akarok tavasszal.
Darage bátyó!
Csak szólok, hogy 28-án megy az MZ-s csürhe Kukucskálni !
Ha van kedved, tarts velünk!
Hi, írj Frpeter-nek, az SV-s fórumba, tud szerezni jó áron Brembo-t...
Üdv!
Elfogyott az első fékbetétem a mocimban (gsxr750k1), tudtok ajánlani valami jót?
Ami árat feltüntetnek az árlistában az egy párra vonatkozhat?

Thx!
Helló én tudok egyet :) történetesen az enyémet. Írj egy mailt aztán küldök képet meg részleteket. 2004.06 1.390.000,-(sport rendszer, sportdob..)
Helloka!
Ha valaki tud esetleg K4-K5 GSX-R 750-est, eladót, az írjon választ, vagy E-mailt. Kb 1.3 millióig érdekel a dolog.
Köszönöm.
Üdv.: DonPedro
Sziasztok! SRAD 600,750-re való pályaidom lámpával,indexekkel együtt 35e.-ért eladó! 06/70/373-8609
Öööö... a pontos címet nem tudom, csak autóval odatalálok valahogy , de hívd fel R6Rider-t Ő megmondja pontosan (06709494341). Én még januárban vettem akkor 1980.- Ft/liter volt az ára.
Okéj! Kelleni fog sztem. Csak még nemtom hogy alakul az augusztus, mert megyünk a németekhez túrázni 1 hétre...
Bocs hogy átkereszteltelek de valahogy Dragot irtam nem is tudom miért.
Drag olvastam hogy te Biatorbágyon vetted a Q8-at tudsz nekem egy pontos címet adni, meg hogy mennyibe volt mert ugy néz ki hogy én is azt rakom a sradeszba.
Regisztrálni kell meg kiköhögni a 69 ojrót. Ha kell segítség szólj!
Bocsi, hátsót keresek!
Sziasztok,Carbon sárvédöt keresek eladót,gsx-r 750 k5 re kéne...
Nekem jobban fog a fékem ám...
Na! Azt hittem ilyen edzés lesz meg időverseny... Fasza! Akkor ki kéne nézni...
Nana, a leglasabb én leszek és ebből nem engedek egy tizedmásodpercnyit senem.
A verseny csak délután lesz, elötte utánna annyit mehetsz a pályán amennyit nem szégyelsz.