Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A leglassabbra... Magamra, ha indulnék...
Miért már nincs több hely? Vagy a leglassabb motorosra céloztál?
Az fasza. Ott mérik a köridőket meg minden szart nem? Akkor már meglesz az utolsó emberük.
Gondolom. Na Ő is ismeri már a pályákat. Aztán vele beszélgettem a témáról. Meg ki akarom majd próbálni a pálya kawáját. Vagy az 1000RR-jét?
Sebaj, majd megyek én is és kerketjük egymást, a többiek meg majd átugranak rajtunk valahogy .
A hétvégi Kakucs ugrott, mert OB lesz hétvégén brrrr... .
Most hétvégére kecskeméten gondolkodom .
Dnor-t ismerem, már találkoztam vele egy párszor alkartész ügyletből kifolyólag .
Hmmm...de ez verseny lesz? Mert én nagyon nem akarok versenyezni...
Hűűű! Azt nem szeretem! Akkor azt inkább kihagyom. Úgyis a Pringre fáj a fogam... Jah, hallottam, h nagyon melós az a pálya, de mivel én kezdő vagyok ezért elég rossz lenne.
Nekem is a Dnor nevű pályás haverom is mondta, h frankó!
Hmmm...ez egész jól hangzik! Sztem megyek!
Én is ugyan ezt írtam neki...
Ha érdekel segítek regisztrálni.
milyen jó hogy nem tudok németül
Köszi a választ.

Meló után azért megnéztem az enyémen 6 col-os van.....
27.08.2009
bis
27.08.2009 Pannoniaring SUZUKI RACING DAY 2009

Preis: € 69,- für Suzuki Fahrer
€ 79,- für Fremdmarken Fahrer

Vorraussetzung für diesen Spezialtarif ist die Anmeldung und Einzahlung der Teilnahmegebühr bis spätestens 14 Tage vor der Veranstaltung.
Fahrer von Fremdmarken sind natürlich auf allen Terminen willkommen.

Suzuki Tageskarte vor Ort: € 100,--
Fremdmarken Tageskarte: € 110,--

Info und Anmeldung bei: Hrn. Petrey Bernd, Tel.: 02162-63101-22 oder petrey@bogoly.at
PHOTO € 69,- für SUZUKI Fahrer
Próbáld ki a Q8 10W50 olajat ha néha pályanapra is mész tökéletes, ha csak utcán akkor 10W40 elég. Ár érték arányban az egyik legjobb és a minőséggel sincs semmi gond. Az ára negyon barátságos.
Sziasztok! Használ valaki IPONE-olajat, mi a véleményetek rolla? Vagy tudtok ajánlani valami jo olajat 750-es SRADBA.
mi lesz 27.-én?
Áááá egy óra kevés ! Nyáron majd a haverokkal megpróbálunk egy hosszabb menetre benevezni .
hello elfér nekem 200-as van fennt k6-on.
lemész egy vasárnap du 20-ajróért fel mehetsz egy órára
Köszi a plexis segitséget, megoldódott!
Gyere p.ringre aug.27-én. Suzuki racsni lesz 69 ojró egész napra.
A Pannónia-ringen még nem voltam, eddig még mindenki dicsérte akit megkérdeztem, azt mondták hogy milyen faxa és hogy jól tapad!
Az e-ringen voltam már ott nagyon észnél kell lenni, mert az aszfal az a fehér fajta, igaz nem csúszik az annyira mint mondják, de ha lenézel menet közben és meglátod alattad azt a csúnya színű pályát mindjárt össze sz..rod magad és visszábbveszel (nem bízol a tapadásban). A Kakucs sztem tök jó , gyere ki egyszer (most vasárnap lehet kimegyünk egy páran) és próbáld ki. Nagyon jól lehet gyakorolni rajta, és sokan jönnek ezredessel is. Arra viszont készülj fel hogy nagyon melós a pálya , ha gyorsan akarsz menni rajta akkor a nap végére a motorról való le és felszállás is nehéz lesz úgy kifáradsz, illerve minimum 3 nap izomláz!