A hétvégi Kakucs ugrott, mert OB lesz hétvégén brrrr... .
Most hétvégére kecskeméten gondolkodom .
Dnor-t ismerem, már találkoztam vele egy párszor alkartész ügyletből kifolyólag .
Hűűű! Azt nem szeretem! Akkor azt inkább kihagyom. Úgyis a Pringre fáj a fogam... Jah, hallottam, h nagyon melós az a pálya, de mivel én kezdő vagyok ezért elég rossz lenne.
27.08.2009
bis
27.08.2009 Pannoniaring SUZUKI RACING DAY 2009
Preis: € 69,- für Suzuki Fahrer
€ 79,- für Fremdmarken Fahrer
Vorraussetzung für diesen Spezialtarif ist die Anmeldung und Einzahlung der Teilnahmegebühr bis spätestens 14 Tage vor der Veranstaltung.
Fahrer von Fremdmarken sind natürlich auf allen Terminen willkommen.
Suzuki Tageskarte vor Ort: € 100,--
Fremdmarken Tageskarte: € 110,--
Info und Anmeldung bei: Hrn. Petrey Bernd, Tel.: 02162-63101-22 oder petrey@bogoly.at
PHOTO € 69,- für SUZUKI Fahrer
Próbáld ki a Q8 10W50 olajat ha néha pályanapra is mész tökéletes, ha csak utcán akkor 10W40 elég. Ár érték arányban az egyik legjobb és a minőséggel sincs semmi gond. Az ára negyon barátságos.
Az e-ringen voltam már ott nagyon észnél kell lenni, mert az aszfal az a fehér fajta, igaz nem csúszik az annyira mint mondják, de ha lenézel menet közben és meglátod alattad azt a csúnya színű pályát mindjárt össze sz..rod magad és visszábbveszel (nem bízol a tapadásban). A Kakucs sztem tök jó , gyere ki egyszer (most vasárnap lehet kimegyünk egy páran) és próbáld ki. Nagyon jól lehet gyakorolni rajta, és sokan jönnek ezredessel is. Arra viszont készülj fel hogy nagyon melós a pálya , ha gyorsan akarsz menni rajta akkor a nap végére a motorról való le és felszállás is nehéz lesz úgy kifáradsz, illerve minimum 3 nap izomláz!
Most hétvégére kecskeméten gondolkodom .
Dnor-t ismerem, már találkoztam vele egy párszor alkartész ügyletből kifolyólag .
Meló után azért megnéztem az enyémen 6 col-os van.....
bis
27.08.2009 Pannoniaring SUZUKI RACING DAY 2009
Preis: € 69,- für Suzuki Fahrer
€ 79,- für Fremdmarken Fahrer
Vorraussetzung für diesen Spezialtarif ist die Anmeldung und Einzahlung der Teilnahmegebühr bis spätestens 14 Tage vor der Veranstaltung.
Fahrer von Fremdmarken sind natürlich auf allen Terminen willkommen.
Suzuki Tageskarte vor Ort: € 100,--
Fremdmarken Tageskarte: € 110,--
Info und Anmeldung bei: Hrn. Petrey Bernd, Tel.: 02162-63101-22 oder petrey@bogoly.at
PHOTO € 69,- für SUZUKI Fahrer