2005ös. Az eladás azért kétséges, mert éjjel fogok hazajárni, balatonfüredről, és őszintén megmondva, parázok az állatoktól. 2hete elkaptam 1 rókát kocsival. Na most ugyanez motorral...
Szóval nemtudom még hogyé lesz
Nem-nem Az csak biztonsági óvintézkedés hogy rajtavan. Anyám egyszer átjött hozzám pakolni, és jól eldugta őket, hogy mitkeresnek a hálózsákok a szoba közepén a gumikon Meg így nemlesz bajuk
Szerintem csak jobbhoz szoktam Nyilván az újabbakon jobb a fék, ezen se rossz, nagyon jól adagolható, de foghatna keményebbet jóval. Sajnos még ki se tudtam igazán próbálni. Ma is mentem volna, mert végre kaptam szabadnapot, erre ilyen szar idő van. Szegény meg itt vár a garázsba.
Az baj. Nekem is kell a jó fék. Pályán fogom használni.
És miben lehet a hiba? Vagy gyárilag gyenge? Mert a mostani motorom nagyon jól bírja az általad leírt tuninggal
Hát, azért nem a féke az erőssége ennek a motornak, szerintem. Enyémen van fém fékcső+rbf660+versenybetét, így még így se olyan mint a 2 előző motoron, pedig azokon minden gyári volt. Pedig rengeteget légtelenítettük, mégis 6kör után már felpuhult a kar. Túlsokat húztam
Az lehet attól, hogy a főfékhenger (fékkarnál) nem lett légtelenítve rendesen. Akkor megesik hogy akár teljesen beesik a kar. Ha ott kilazítod a csavart, persze előtte gondosan le be kell bugyolálni rongyba, hogy a fékfolyadék nehogy a fényezésre mennyen akkor ott is el kell végezni a légtelenítést a szokásos módszerrel.
Ha ezek után is rossz akkor a gumikarmantyút kell cserélni. Lehet venni szettben
A fékkarom későn keményedik fel. Szivárgás nincs, nem levegős a rendszer. Most cserélték a fékolajat is. K4-es a gép. Haverom SRAD-ja, ami 10 éves nincs ilyen gondja, pedig azon se volt még fékcső csere. Lehet, hogy a fékkar elsődleges dugattyú tömítése a gond? A service manuálban láttam egy robbantott ábrát róla.
Jó estét
Lesz egy K1-em, de kellene hozzá jobb oldalra lábtartó. Esesteg valakinek nincs a polcon?
Persze érdekelnének ezzel az évjárattal kapcsolatos tapasztalatok is.
Köszönöm
Pályán nincs ilyen veszély
Szóval nemtudom még hogyé lesz
nem mintha lenne pénzem rá , főleg ha el sem adod
Aki sokat dolgozik az nem ér rá pénzt keresni. Vagy mégis?
de elég közel lakhatsz a pályához ha otthon is gumimelegítő van rajta
És miben lehet a hiba? Vagy gyárilag gyenge? Mert a mostani motorom nagyon jól bírja az általad leírt tuninggal
Amu jó gép. Nekem K2-őm van. Meg hát a szívlámpa...
Ha ezek után is rossz akkor a gumikarmantyút kell cserélni. Lehet venni szettben
Hogyan lett cserélve a folyadék?
A fékkarom későn keményedik fel. Szivárgás nincs, nem levegős a rendszer. Most cserélték a fékolajat is. K4-es a gép. Haverom SRAD-ja, ami 10 éves nincs ilyen gondja, pedig azon se volt még fékcső csere. Lehet, hogy a fékkar elsődleges dugattyú tömítése a gond? A service manuálban láttam egy robbantott ábrát róla.
Lesz egy K1-em, de kellene hozzá jobb oldalra lábtartó. Esesteg valakinek nincs a polcon?
Persze érdekelnének ezzel az évjárattal kapcsolatos tapasztalatok is.
Köszönöm