Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked is ugyanilyen lett betéve? Jól világít?
Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni rendszámtartó ügyben! A suzuki gsxr 750 k4-emről szeretném ledobni a gyári műanyag rendszámtartót és lecserélni egy kevésbé rondára. Rengeteg motort látok futni az utakon nekem tetsző tartókkal, de nem tudok rájönni, hogy hol forgalmazzák a hasonló állású konzolokat!?
Találtam egy weboldalt, ahol tom-tech cuccokat forgalmaznak, ott lenne nekem tetsző cuc, csak sajnos a kontaktok amig meg vannak adva, már nem élnek...
van valami tipp esetleg, hogy honnan tudnám beszerezni?!
Na de aki motorozni akar az mindent elvisel!
Ugye-ugye! Erről beszélek!

Na de ami késik....
Én a pályátók kb.: 30 km-re lakom , de vasárnap reggel 6 km után meg gellett álni egy benzinkúton hogy vegyek egy napi újságot amit begyömöszöltem a ruci alá a melkasomhoz mert nagyon jött be a hideg! BrrrrrrR!
Látom látom!
Áááá! Már nagyon akarok menni! De a mi vidékünkre még talajmenti fagyot mond.
Az meg egy kicsit sok lenne, hogy felmotorozzak Kakucsig, ott gyepáljam magam aztán még a hazaút...

Legyen már vagy 25 fok!
Hy!
Akartam mondani hogy nézd meg a hétvégi videót, de látom már megtaláltad! Jó volt a Csabi gépén volt a kamara, és finom lájtos tempóba váltogattuk egymást hogy mindenki rajta legyen a vidin, Ott van közöttünk Tomi is (SV 1000) ő nagyon szép íveken megy mint már mondtam, kukkold meg! Csabiról is csináltunk videót, az én gépemen volt a kamera, de az sajnos nem lett jó, mert valamiért nem vett fel képet.
Meg van! Fel raktam az apróba egy kicsit drágábban, de neked anyiért oda adom amennyit multkor írtam.
lámpa megvan még?
Tegnap kaptam mailt kmisu-tól, kérdezte ő is ,de sajnos nem tudok menni. Viszont várom a képeket és vidaót hogy mi volt! Na és egy élménybeszámolót!
Mr Darage holnap kakucson leszünk ha van kedved és időd.
Nekem rengeteget segítettek a pihenők alatti eszmecserék illetve a pályán haladva a gyorsabbak figyelése.
Így legyen!
Majd szólok az sv-s havernak, ő nagyon jó íveken megy és megmutatja a pályát. Biztos hogy javítani fogsz az idődön, és gyorsabban, még is biztonságosabban fogsz menni a gépsárkánnyal. Ez garantált! A pihenőkben meg majd tudunk beszélni a tapasztalatokról hogy mi történt a pályán.
Sjna nem leszek versenyképes a 0:48-addal.
De mindent el fogok követni, hogy utolérjelek!
Már alig várom, még nem találkoztam SRADDAL pályán. Majd versenyzün kegyet.
Ronda eset.
Az más!
Na sebaj! Marad a Kakucs és ha megyek majd szólok!
Azt elfelejtettem mondani hogy sajnos nem a vassal megyek le mert több napra megyünk haza, így a blökkenduszvitézt is vinnünk kel, mivel hárman nem férünk el a mocin.
Esetleg a Rabócsiring? Bár az T.füredtől elég messze van.
Lent leszek vidéken! Tiszafüred és környéke, úgy hogy Kecskemét kilőve!
No és akkor május 1? Bár eléggé rossz az időjárás előrejelzés?!
Na igen, de reggel még 3-3,5 mm volt. A nap végére pedig 0 mm . Mondjuk tapad is mint állat.
De ez amúgy is használt volt?! Vagy tévedek?