Szeretnék segítséget kérni rendszámtartó ügyben! A suzuki gsxr 750 k4-emről szeretném ledobni a gyári műanyag rendszámtartót és lecserélni egy kevésbé rondára. Rengeteg motort látok futni az utakon nekem tetsző tartókkal, de nem tudok rájönni, hogy hol forgalmazzák a hasonló állású konzolokat!?
Találtam egy weboldalt, ahol tom-tech cuccokat forgalmaznak, ott lenne nekem tetsző cuc, csak sajnos a kontaktok amig meg vannak adva, már nem élnek...
van valami tipp esetleg, hogy honnan tudnám beszerezni?!
Én a pályátók kb.: 30 km-re lakom , de vasárnap reggel 6 km után meg gellett álni egy benzinkúton hogy vegyek egy napi újságot amit begyömöszöltem a ruci alá a melkasomhoz mert nagyon jött be a hideg! BrrrrrrR!
Látom látom!
Áááá! Már nagyon akarok menni! De a mi vidékünkre még talajmenti fagyot mond.
Az meg egy kicsit sok lenne, hogy felmotorozzak Kakucsig, ott gyepáljam magam aztán még a hazaút...
Hy!
Akartam mondani hogy nézd meg a hétvégi videót, de látom már megtaláltad! Jó volt a Csabi gépén volt a kamara, és finom lájtos tempóba váltogattuk egymást hogy mindenki rajta legyen a vidin, Ott van közöttünk Tomi is (SV 1000) ő nagyon szép íveken megy mint már mondtam, kukkold meg! Csabiról is csináltunk videót, az én gépemen volt a kamera, de az sajnos nem lett jó, mert valamiért nem vett fel képet.
Majd szólok az sv-s havernak, ő nagyon jó íveken megy és megmutatja a pályát. Biztos hogy javítani fogsz az idődön, és gyorsabban, még is biztonságosabban fogsz menni a gépsárkánnyal. Ez garantált! A pihenőkben meg majd tudunk beszélni a tapasztalatokról hogy mi történt a pályán.
Azt elfelejtettem mondani hogy sajnos nem a vassal megyek le mert több napra megyünk haza, így a blökkenduszvitézt is vinnünk kel, mivel hárman nem férünk el a mocin.
http://www.spirro.hu/catalog/i...