Elég rövid volt!
Mivel motort nem vittel le vidékre, igy beüzemeltem az após simóját egy kis egykerék medmex meg miegymás. Gyilkoltam egy kicsit a gépet.
Vasárnapra már jó időt mondanak reggelre is!
Akkor jó volt a gondolatom, hogy te álltál mellém múlt 7végén Orfűnél, vagyis egy fekte K4 600 mellé, az én motorom meg az mellett állt. Én most cseréltem lamellát az enyémben, eljátszottam a dologgal szépen. Nekem is csúszott. Szerintem elég a kopó lamellákat cserélned, az tizenpár ezer ft. Most tökéletesen működik, a karon kellett állítani, de akkor is az a jó szerintem, ha nem fog túlságosan bent.
hello!
Nekem van egy 750 sradom és csúszik a kuplomgom ha magasabb furdulatszámba hajszolom, és kérdésem az lenne hogy az olaj miatt lehet-e(az előző gazdája 20w-set rakott bele nem tudom milyen okból mert tudtommal 10w-40 -es kell bele).
Előre is köszi a segítséget!
Igen, nekem is ez van benne , egész jó, még jobb is mint a gyári, de köztudott hogy a SRAD világítása elég gyatra! A lámpába H1-es izzó megy és timpított fényzóró.
Mivel motort nem vittel le vidékre, igy beüzemeltem az após simóját egy kis egykerék medmex meg miegymás. Gyilkoltam egy kicsit a gépet.
Vasárnapra már jó időt mondanak reggelre is!