Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

Attól függ ki írt neked?:) De lehetséges, mert szóltam 1-2 ismerősnek ha tudnak segítsenek keresni a neten is.
S te tudsz kábelköteget?
Az a baj, hogy teljesen át kell kábelezni a motort, s egyszerűbb egy kábelköteget találni, mint kibogozni melyik vezeték hova megy.

Hali Rúben!
Hát azt robogókból gondoltam...
Csk hárommal, én 5-8 mocira gondoltam!
Meg 3 motorral...
Nekem az 1000-ren 80 fok körül mozog ha megyek, városban meg ha megy a tötymörgés akkor 90 körülig is fel szokott menni.
Neked is ez kell? Vagy neked kereste 1 ismerősöd?
Ami késik, nem múlik! Kitartéssal minden elérhető , na jó majdnem minden!
Te Jó Ég!

Hát hol vagyok én még ezektől?!
Azért lehet próbálgatni, de csak ahogy írtad fokozatosan. Lehet kezdeni pl.: gázra egykerék, megállás előtt kis stoopppi!
Persze persze persze!
Majd zsír gumival, 61-2-3-4.... km/h-val, térkoptatót karistolva fogom kezdeni az ismerkedést?!
Csak finoman, finoman! Majd ha már van egy kis tapasztalat akko fogom má húzni neki má!
A körforgalommal vigyázz , mert az autók teljesen lekoptatják az aszfaltot , és csúszós lehet . Idén már találkoztam egy ilyen esettel mikor az egyik alkalommal jöttem hazafelé Kakucsról. Az egyik körforgalombhoz érve, látom hogy egy motoros a mocit mostrálgatja, mert kiszalatt alóla a körforgalomban. Szarencsére nem lett baja és a motor is megúszta egy-két horzsolással.
Na pénteken megjött az új guma. A héten felkerül és irány az elkerülő! Ott megpróbálom bekoptatni (igaz balra jobban be lesz a körforgalom miatt ) aztán talán május 1 Kecskemét!
Már ha nyitva lesz egyáltalán!
Akkor megnyugodtam.
Köszönöm........
Igaz az én motorom "98-as, de ha városban közlekedek a vassal akár 103 fokig is felmegy , sztem a tiéd jó.
Üdv mindenkinek.
Szeretném kérdezni hogy k6 750 nek mennyi az optimális víz hőmérséklete mert nekem minimum 82 fok de volt már 92 is ez természetes lehet vagy koszos a hűtő?
Előre is köszöntem a hozzám szólásokat.
Helló!

Egy 2000-res évjáratú 750Y-hoz kábelköteget keresek, aki tudna segíteni az kérem írjon! Előre is köszönöm!

Üdv: Rúben
Akinek kell gyári fékbetét előre tudok 25e-be most szerezni. Itthon Suzukisoknál 38e-ret kérnek érte.
Sziasztok!
GSX-R 750 K8- Valaki tudja hogy a gyári tompított fényszóró csatlakozónál melyik a pozitív kábel? A fekete barna csíkkal vagy a fekete fehér csíkkal?
Ismerem őt, köszi, neki már nincs.
Hívd fel dnor nevezetű motoros társunkat itt a telszáma: 06303303215 ha van neki akkor a legjobb áron tőle tudod megvenni. Én is vetten tőle egy pár dolgot a SRADHOZ!
Főleg gyári, teljesen gyári idomba kellene.
Gyári kellene, vagy pályaidomba projektoros?
Sziasztok 600/750 SRADhoz keresek első fényszórót! f2tom@freemail.hu
Még meglátjuk!