Attól függ ki írt neked?:) De lehetséges, mert szóltam 1-2 ismerősnek ha tudnak segítsenek keresni a neten is.
S te tudsz kábelköteget?
Az a baj, hogy teljesen át kell kábelezni a motort, s egyszerűbb egy kábelköteget találni, mint kibogozni melyik vezeték hova megy.
Persze persze persze!
Majd zsír gumival, 61-2-3-4.... km/h-val, térkoptatót karistolva fogom kezdeni az ismerkedést?!
Csak finoman, finoman! Majd ha már van egy kis tapasztalat akko fogom má húzni neki má!
A körforgalommal vigyázz , mert az autók teljesen lekoptatják az aszfaltot , és csúszós lehet . Idén már találkoztam egy ilyen esettel mikor az egyik alkalommal jöttem hazafelé Kakucsról. Az egyik körforgalombhoz érve, látom hogy egy motoros a mocit mostrálgatja, mert kiszalatt alóla a körforgalomban. Szarencsére nem lett baja és a motor is megúszta egy-két horzsolással.
Na pénteken megjött az új guma. A héten felkerül és irány az elkerülő! Ott megpróbálom bekoptatni (igaz balra jobban be lesz a körforgalom miatt ) aztán talán május 1 Kecskemét!
Már ha nyitva lesz egyáltalán!
Üdv mindenkinek.
Szeretném kérdezni hogy k6 750 nek mennyi az optimális víz hőmérséklete mert nekem minimum 82 fok de volt már 92 is ez természetes lehet vagy koszos a hűtő?
Előre is köszöntem a hozzám szólásokat.
Sziasztok!
GSX-R 750 K8- Valaki tudja hogy a gyári tompított fényszóró csatlakozónál melyik a pozitív kábel? A fekete barna csíkkal vagy a fekete fehér csíkkal?
Hívd fel dnor nevezetű motoros társunkat itt a telszáma: 06303303215 ha van neki akkor a legjobb áron tőle tudod megvenni. Én is vetten tőle egy pár dolgot a SRADHOZ!
Attól függ ki írt neked?:) De lehetséges, mert szóltam 1-2 ismerősnek ha tudnak segítsenek keresni a neten is.
S te tudsz kábelköteget?
Az a baj, hogy teljesen át kell kábelezni a motort, s egyszerűbb egy kábelköteget találni, mint kibogozni melyik vezeték hova megy.
Hali Rúben!
Hát hol vagyok én még ezektől?!
Majd zsír gumival, 61-2-3-4.... km/h-val, térkoptatót karistolva fogom kezdeni az ismerkedést?!
Csak finoman, finoman! Majd ha már van egy kis tapasztalat akko fogom má húzni neki má!
Már ha nyitva lesz egyáltalán!
Köszönöm........
Szeretném kérdezni hogy k6 750 nek mennyi az optimális víz hőmérséklete mert nekem minimum 82 fok de volt már 92 is ez természetes lehet vagy koszos a hűtő?
Előre is köszöntem a hozzám szólásokat.
Egy 2000-res évjáratú 750Y-hoz kábelköteget keresek, aki tudna segíteni az kérem írjon! Előre is köszönöm!
Üdv: Rúben
GSX-R 750 K8- Valaki tudja hogy a gyári tompított fényszóró csatlakozónál melyik a pozitív kábel? A fekete barna csíkkal vagy a fekete fehér csíkkal?