Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! van egy SUZUKI DR 800S BIG-em ELADÓ,cserélhető! 1991es évjárat, 779 ccm, 51Le, 5seb, lég-olajhűtés, szezon végére sajnos, de friss motorszerviz(olaj,szűrő,gyertya,szelephézagállítás). motorikusan bomba biztos a gép! nem füstöl! nem eszi az olajat, hidegen melegen pöccre indul! csak 46e km-van benne! új zselés akksi, új hátsó gumi(200km)! szép állapotban, szép festés, pici esztétikai hiba(de 16éves)! kiváló túramotor, 23literes tank, kis fogyasztás, hatalmas nyomaték!
i.ár: 560e
csere: csúszott ,akár külföldi papíros cbr 600, gsxr 600, 750, zx6r
Gáncsos Attila
06308592370
sz-sz-b megye Mándok
gancsos.attila@gmail.com
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a következő dobok valamelyikéről? 96 -os SRAD -ra nézegezem.
Szívesen.
ddt500, köszi az infót! :) ;)
Ráérsz akkor fényeztetni ha lezúztad.
..hat azért fényeztetném át gyárit mert akkor nem kéne pályaidomot vennem 50-70ért hanem csak fényeznem kéne(sárgára az alap feketét)...de 100-at nekem nem érne meg...
..lesz amilyen lesz oszt kész :) a lényeg az hogy K6/K7 750-en meglegyen mar :)
üdv!
Meg. De minek fényeztetnéd át a gyárit? 50-70-ért kapsz pályaidomot plussz 100 ezer a fényezés. Már ha szépet akarsz.
igen arra gondoltam én is..Vagy pl venni egy feketét és lefujtani sárga-fekete szinre(de kajak ugyan olyanra mint a gyári) ezt meglehetne valósitani ? meg ez is csak pénz ..nemtudom mennyiből jönne ki ez a fújkálás de lehet inkább veszek fektét azt az is marad( vagy kéket)
Pályaidom, azt meg olyanra fényezteted amilyenre akarod.
kössz a hozzászólásokat .. sokat segitettetek..gondoltam h sárga-fekete szinnel vmi gáz van hogy még nem láttam eladót :( hat ezt nagyon sajnálom...akkor majd mvi mas szin lesz...
kösz még1x..
Ja egyébként a ZX-10R-t utólértem a célegyenesben! A fazonnal versenyeztünk 5 körön keresztül szóval biztosa, hogy húzta neki. Persze azt tudni kell, hogy 55 kiló vagyok.
Szia!

Nos nekem a k4 750-re a teljesítményadó az 31200Ft 1 évre. A szervízhez nem tudok hozzászólni, én nem bízok a szervizkönyvben, ezért nem is hordom a motort csak emiatt szervízbe. Csak akkor ha vmi gond van vele, de eddig nem volt. Amúgy hívj fel 1 Suzuki kereskedést, és kérdezd meg mennyibe kerülnek a szervízek 6/12/18/24e km-nél. Biztosítás meg teljesen változó lehet, függ attól hogy hol laksz/hány éves vagy/van-e bónuszod, szerintem még mindig lehet találni a neten olyan oldalakat ahol az évvégi biztosítóváltás miatt az adataid megadásával kiszámolja neked hogy melyik biztosító mennyit kér el 1 évre. Ez elvileg nem teljesen lesz pontos, mert évvégén kedvezményesen próbálnak átcsábítani, szal sztem valamivel többre számíts mint amit majd az ott kidob neked.
A motorról meg: ha van annyi eszed hogy tudj parancsolni a csuklódnak a közúton akkor nem lesz gondod a 750el, ha meg nincs akkor a 600as is sok lenne, szal végülis mind1. A 750 szerintem is igen jó köztes megoldás, ha ez tetszik ezt vedd meg nehogy később megbánd hogy mást választottál.
Én úgy tudom, 2006-ban Magyarországra nem érkezett sárga-fekete 750-es. Tehát, ha találsz, az csak külföldről behozott lehet.
Én sem láttam sárga-feketét. Egyébként meg nézz be ide.
sziasztok az elözzö hozzászólásmra nincs semmi hozzá füzni valótok ? mer nyugottan hozzászolhattok ám :)...
SRAD=Suzuki Ram Air Direct. 96-99-ig SRAD a gixxer. A 2000 és utániakat már nem szokták úgy hívni.
Évjárat. Ebből eredően ezerféle külömbség van közöttük.
lenne egy hülye kérdésem! :D a sima Gixxer és a SRAD között mi a különbség?
Hali
Van egy ELADÓ GYÚJTÁSELEKTRONIKÁM, a "93-ig 750-es Gixxeré!
Ára: 20.000 Ft
1200-es Banditomba vettem tévesen, mert a "93 utáni passzol bele.
Ha valaki tud olyat amelyik nekem jó ("93 utáni), vagy eladja vagy elcseréli, szóljon!
Köszönöm
Tel: 70 625 5582
Zoli
nullhelo all ..nem sokára a közeljövöben veszek majd egy 750 gixxert k6-ost ..lennének ilyen alap kérdéseim ezzel kapcsoladban...
a legfontossab dolog az hogy mennyibe lesz nekem a motor föntartása havonta? (szerviz, kötelezö adók meg ilyenek) sac/kb....(meg persze extrák a motorra meg ruha de ezeket mar naggyaból tudom h mennyi)....
..Akkor a másik kérdésem az lenne hogy pár éve volt egy 2002-es Honda CB 500s mocim és azzal kb 13000km-ert mentem.. mar 2 éve nincs meg(mert gyüjtöm a $ k6-ra ) és nemtudom hogy eltudnék-e boldgulni egy ilyen fenevaddal..Úgy érzem hogy igen de azért motoszkál bennem a para rendesen..Nem vagyok donor jelölt ugy érzem normálisan mocizgatok/mocizgattam persze gyorsan is megyek ha olyan kedvem van... a CB-vel is jól elbodogultam nem volt vele perecem és az elött csak egy simson-om volt szóval azthiszem van érzékem a motorozáshoz(és azon belül a speed-hez)...Persze tudom h a gixxer 750 az nem egy CB 500,,, de nem akarok 600-ast vagy attól szarabbat venni az tuti..600-as is jó lenne(de még mennyire ) ugy is volt hogy az lesz de egyszerüen magával ragadott a 750-es...nem is a plusz lóerő hanem a plusz nyomaték és az ebböl való élvezetes motorozás ami igazán megteccett ebben a gépben..no meg ha kell akkor oda lehet neki piritani szal ugy érzem mintha nekem találták volna ki...meg persze gyönyörü is nagyon(a k6/k7)...egy 600-asról nekem az jön le hogy pörgeted össze-vissza 7-8 fölött meg 10 fölött és akkor megy rendesen de 6-7 alatt meg nem annyira ...750 az mar 3-4-töl hasznalható eröt biztosit és ha 7-8-10 fölött jársz akkor jön menyország (vagy a pokol ) ...meg sztem a 600-as többet zabálna nálam mint egy 750-es(föleg hogy ilyen 5-7 literes fogyasztásokrol hallok)..szal nekem nem bitztos hogy bejönne egy 600 ugy gondolom... viszont ha 600-as akkor valszeg ZX-6R 2005 az mar talán több is mint egy átlag 600-as a 36 köb miatt..
-a másik problémám még az hogy a K6-ost Magyarországon sárga-feketében még nem láttam eladót (használtat) ...olyan mintha nem lehetne kapni magyarországon vagy nem is tudom...minden szinbe láttam már de sárga-feketében még egyet se...márpedig azt nem hiszem hogy eddig pont abban nem vett senki mer az a legszebb :) ... nagyon bejön sárga-fgeketében...
..hat ez lenne az én kis vágyam/álmom ...Nah befejezem regényem ...irjatok ha gondoljátok bármilyen tanácsot szivesen fogadok ami a K6/K7-es 750-es GSX-R-röl szól..na jó a K4/K5-röl is az is jó :) ...szasztok!

null
link
link
link
link
link
link
link
link
lin
k

link

Azt hiszem ennyi elég lesz
Hi boy23!
Bocsi de szabin voltam, csak most tudtam válaszolni a mailodra. Ott az üzi.
De adták, vagyis nem volt meg hozzá, de most van gyártáson.. ugyhogy meg lesz... csak nem karbon, hanem műanyaf. :S kicsit nem olyan dizájnos, de a célnak megfelel..
Szia!

Szerintem nincs gumiburkolat a lámpa körül.... Az enyém most szerelőnél van, de ha elhozom megnézem! Egyébként szép a motorod! A légbeömlő csöveket nem adták hozzá?

Üdv..
Sziasztok,

GSX R750 K7-re keresek utángyártott rendszámtábla tartót! Tudnátok segíteni? Köszi szépen! Széles utat!