hali
végre ismét van netem rohadt villám nem lerendezte?
meg lesz a jogsim is szerdán utamra engedtek héten ocsmányiroda és jövő héten rem már a kezemben is lesz
egy kérdés: vezérműlánc cserekor a tömítések is cserések igaz? csak az a baj h a teljes készlet 31000 huf amit sokallok tömítésre. vmi okosság?
Csöcs kipppöcs:-))
Mádi Imi 1komáméééj a mocc.
De már konkrétan utánna jártam szakértőknél, hogy mit és hogy kell 1 tuning dob érvényesítése végett elvégezni!
A moccozást meg csak össze kék hozni vmikor, mer már 1 éve próbájjuk:-))
kk igyekszek beszélni ismerőssel ő azért jobban vágja mi a téma csak az a baj h full nincs ideje a melótól
a mocódon szépen meg van csinálva a kipuff! nekem sokkal jobban tetszik aminek oldalt ott a dörrenő! gratu
jövő hét szerda forgalmi vizsga remélem nem kell máskor menni (3 év után legálisan el se hiszem)
nekem nagyon gyanús ez a szelep dolog sajna, bele kéne nézni de én nem nagyon értek hozzá és ez már nem mito meg simo h haverral szétkapjuk.
Szasz Mitho! Nem lehet hogy fellazult valami és az rezonál? Biztos a blokkbol jön a hang? Nekem 1x az olajhütöm lazult fel és a frászt hozta rám olyan ronda hangja volt alacsony fordulaton. (Örülök hogy megmaradt a gixxered. Jogsid megkaptad már? )
Csája!
Na végre eltaláltál errefele! :)
Jó volt találkozni a múltkor a koss.téren! Remélem vmikor el tudunk menni 1 gurulásra!
Melyik haverodé az ominózus gixxer?
amikor én írattam át akkor még 20 ft volt. azóta sokat fordult a világ
ma meg mire lettem figyelmes!
3000-es fordulatnál vmi ciripel vagy kattog. olyan mintha vmelyik spirál csinálná de már az is fejembe szállt, hogy esetleg szeleprugó vagy szelep zörög...lehetséges? melyik a valószínűbb? 3000 felett már nem hallom.
Hali!Szerintem mindenféleképpen utánna kell állítani a vezérlést,mivel a nyitottab dobbol gyorsabban távozik az elégett cucc,ezért egy kicsit többet is be lehet ereszteni a benzinből,így fog nőni a teljesítmény ,érezhetőbben.Sztem,de meg lehet kövezni.........
Hali!Örülök neki :) Rendes srác a Ricsi főleg hogy Gixxermániás,jó hogy van alkatrész és nemsokára mehetsz motorkázni :) Az ital pedig úgy legyen! Jóccak Gixxeresek!
Szeva Mr gixxer!
Ezer hálám neked! Nem annak a srácnak volt, de ő adott egy telefon számot, akitől kaptam mégegyet akinek van! Ráadásul elég jo áron(60papír) Már csak a szerelés van és kraft! Mégegyszer köszi! Remélem egyszer még meg hálálhatom! Na nem alkatrésszekel mert az ne keljen soha azt kivánom! De valahol valamikor remélem megiszunk egy italt! Addig is sok gumifát:-)! Csa!
gurul a teknő?