Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenki.
A motor egy K5-ös 750es. 3 éve elment a töltésem.A szervizkönyv alapján lemértem mindent és kiderült a feszültségszabályozóm volt rossz. Csere után okés, de marha forró volt mindig, de töltött rendesen. Kérdezgettem embereket és mondták, hogy nekik is forrósodik. évig működött. Két napja elment megint a töltésem, megint a feszültségszabályozó. Megolvadt kábelek, megkeményedett kábelek stb. Kérdezném, hogy valakinek valami ötlet? Mondjuk gyárilag nem sok hűtést kap a feszültségszabályozó. Lehet a túlmelegedés a gond? csere után vágjam meg kicsit az idomot, hogy kapjon több hűtést? Vagy szériahiba? Köszi előre is a válaszokat.
Üdv Mesterek.
Adott egy K1, aminek mostanában elkezdett csattogni a váltója váltáskor. Olyan hangja van sebességváltásnál mint amikor lámpánál üresből rakom 1-be. Tehát jó nagyot csattan a fokozatoknál. Kuplungon hiába állítok holtjátékot nem változik a dolog. Ezen kívül nem dobálja a sebességeket, üres is megvan elsőre. Lehetséges, h elérkezett a blokk széthúzás ideje? :/
Bocsi! most látom hogy nem nekem írtad...
de én azért megpróbálom :D
amúgy én nem találtam ebay-en
Fain menet voltlink
Karbon
első:60000
hátsó:30000
gyári
első 15000
hátsó 5000
Szia,

A sárvédők érdekelnének.
Mi pénz?

Köszi
Józsi
Helló!
Eladóvá váltak a karbon cuccok. 2006-tól: első sárvédő, hátsó sárvédő, ledes hátsólámpa vagy ha valakit érdekel: gyári sárvédőim is vannak.
Az a Kawára nem jó ám...
Amúgy az Amcsi Ebay-en van egy rakás. Csak nem 1szerű beintézni...
Sziasztok!

Egy pár ilyen vese alakú alkatrészt keresek:
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném!
HI! Valakinek? 30000 pénz a héten!
Helló! valakit érdekel?
suzuki gsxr 750-re. 2006 tól
Sziasztok

98-as 750-es SRAD-hez keresek valami tuti leömlőt (Akra,Yohsi...) ! Akinek van elfekvőben az ne tartsa dugva! :)

Előre is köszi
További szép napot mindnekinek !
szia.a blokk érdekelne engem.Mennyi?Jó e?Mert nekem süvitő hangot ad 4-5.6.ba.Ez eléggé zavar:
mert nem nyit a pillangó szelep.........vagy keveset nyom a szivattyud.........nincs mit
köszi
Gsx-r 750 k2 magyar papiros bontòdik! makulatlan a motor! kèpek hamarosan ;) 30/220-1196
sziasztok. miert van az hogy a gsx 750 esem csak üresben pörög 5000ford. felé. terhelésen pl. 5 ikben csak dadog és szaggat, előre is köszi.
köszi
90
Ha érdekel valakit 50000 ft karcmentes keveset használt 4 csavaros
Na ez egy jó hír! Jó csapatást!
sikerült megcsinálni hibaüzenet eltűnt oké minden lehet csapatni
Szia!
Kompletten az első villát, fékekkel, csutkákkal, villahidakkal milyen árban adnád?