Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez beugratós kérdés? Én 200 assal jártam!
Mivel 16/42 el vettem a motort,és szerintem a lánc sem elég hosszú,csak ezért érhetett bele,de csak hangyafasznyit.....kicsit beljebb került az "r" betű..
:) :D Mit csináltál vele?
Még a 195-ös slick is,bár én úgy jártam,hogy beleért elől a lengővillába az "R" feliratba,de megoldottam...
Üdv mindenki.
Lenne egy kérdésem. Valaki 750-be rakott már 190-es gumit? Befér?
Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék hogy nincs-e valakinek használaton kívüli 525 lánca , 3 szemre lenne szükségem ugyanis nagyobb lánckereket raktam hátra ez a pár szem hiányzik. Újat azért nem akarok venni mert nem sokat volt használva a jelenlegi láncom.
Ha valaki tud segíteni írjon a címemre, megbeszéljük !
k.csilla151@gmail.com
Előre is köszönöm !
Részemről semmi akadálya.
Bár,,, saját káromon tanulva inkább először motorozzunk, utána bulizzunk, mert nekem a hazafelé út már gyötrelem volt a kurva fejfájás miatt, ami egyrészt az előző estének, másrészt meg a hideg+huzat párosnak volt köszönhető.
A banda meg...
Én azon vagyok, hogy ez így is maradjon, elég sokat partyzgattunk meg motoroztunk már együtt, jól összeforrt társaság.
én is csatlakozom. Köszönünk mindent Zoli, a bandának is. Nagyon király volt.
Nagyon jó bandátok van , ritka az ilyen! Mindenféleképp elmegyünk legközelebb is. JÓ lenne még ebben a szezonban.
Örömmel láttunk titeket.
Tudom, messze van, de, ha tehetitek, gyertek máskor is.
Haza értünk juppi!@ Zoli nagyon szépen köszönjük a vendéglátást! Örök emlék. Pacsi a bandának.
rgwzolinak köszönjük a vendéglátást! A társaság az utak minden nagyon szuper volt Egy élmény volt
Igen,ugyan úgy megy. Megnézem Köszi
Hi,
A motor megy közben, amikor elmegy a műszerfal?
Van egy szürke 19 pólusú csati a bal idom alatt, ilyen gumi kotonban. Ott csatlakozik össze. Nézd át a csatit, meg a műszerfal csatit is.
Amúgy könnyen lehet, h a műszerfal veri ki....
Sziasztok. GSX-R 750 K4-em folyamatosan kiveri a kilométeróra jeladót. Műszerfal tökéletesen működik,majd egyszer csak elmegy minden,kigyullad az FI,az üzemanyagjelző,fordulatszám leellenőrzi magát,s már nullát is mutat. 1 hét alatt 4 jeladót tett a kukába. Esetleg valahol zárlat keletkezhet? Köszönöm a hozzászólásokat!
9-re gyere töki!
9kor tali a pennyinél!
Akkor hìvom. Pill.
nár tényleg online :D :D 9-re penny?
fel kell hívni :D már "online" állítólag :D Vagyis azt írta hogy fél7kor online :D
9 re gyertek aztán csapatás.
Annyit tudok mint te! Majd a főnök megmondja.