Hali!
Szeretnék venni a közeljövőben egy 750es SRAD-ot. Csak injektorost akarok, az lenne a kérdésem, hogy vannak e ennek típushibái, amire esetleg érdemes odafigyelni ha megnézek egyet?
Szerintem mindkettő jó. Nekem a ZXR nagyon melegedett városban, az 50-est jobban szerette. Ezért a SRAD-ba is ezt tettem. 11e a 4L, nem sok a különbség.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet a válaszokkal kapcsolatban. Meglett a motor . Tavaly cseréltek rajta első féktárcsákat, illetve kapott karbi szinkront valamint új gumikat. Még egy kérdésem lenne. Milyen olajat rakjak bele?
Szia, én is most vettem egyet, 2000-es 750-est. Előtte jól körbejártam a dolgot, de jellemző hibát csak a vezérműlánc feszítőt találtam. Ezt lehet hallani a hangján. Ha befogod a sportkiput, jobban hallod. Szerintem ezen kívül csak a szokásos dolgokat kell rajta megnézni, elég strapabíró motorok ezek. Én 500-ért vettem, szinte kifogástalan állapotban, de így is sikerült 150e.et rákölteni (átírás, gumik, fékfolyadék, olaj, szűrők, gyertya, teló olaj-szimering csere)
Lehet, hogy vennék egy Suzuki GSX-R750 SRAD-ot. A gép 1997-es és 48000 km van benne. Ez még a karbis változat. Mire érdemes odafigyelni a vásárláskor, szerintetek mennyit érdemes érte adni?
Köszönöm szépen a válaszotokat!
Engem is érdekelne egy ilyen kulcs, amennyiben a posta megoldható.
Köszönöm
Köszönöm
Suzuki GSX-R 750 SRAD-hoz keresnék használati útmutatót.
Köszönöm a segítséget.
Üdv
Szeretnék venni a közeljövőben egy 750es SRAD-ot. Csak injektorost akarok, az lenne a kérdésem, hogy vannak e ennek típushibái, amire esetleg érdemes odafigyelni ha megnézek egyet?
http://www.ebay.com/itm/floati...
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet a válaszokkal kapcsolatban. Meglett a motor . Tavaly cseréltek rajta első féktárcsákat, illetve kapott karbi szinkront valamint új gumikat. Még egy kérdésem lenne. Milyen olajat rakjak bele?
Köszönöm a választ!
Lehet, hogy vennék egy Suzuki GSX-R750 SRAD-ot. A gép 1997-es és 48000 km van benne. Ez még a karbis változat. Mire érdemes odafigyelni a vásárláskor, szerintetek mennyit érdemes érte adni?
Köszönöm szépen a válaszotokat!