Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyeljetek ezekre a kulcsokra, mert elég szar anyagból vannak, és hamar görbül meg elhajlik. Tapasztalat...
Heló! Engem is érdekelne egy kulcs postai megoldással? Van még?
ma hivtalak egy párszor
HUHUUU Ahun vagyunk eee.. Rég jártam a fórumon de azért még élek ;)
Szia

Engem is érdekelne egy ilyen kulcs, amennyiben a posta megoldható.

Köszönöm
Persze, db Posta ok, immoról nem tudok benne.
posta okés? mert én kicsit messze vagyok....ha jó idő lenne akkor mennék arra
immo előkészítés benne van?
/db?
Egy db ezredes, Pesten átvehető. Szerintem másba is jó lehet, pl. thundercatbe jó volt.
nekem kéne egy,de ilyen
Ár?
én pont most rendeltem egy barátomnak az SV-hez és saját magamnak is a Gixxerbe. 4-500 Ft darabja
másba nem lehet bele reszelni? amugy menyi darabja?
Sokba kerülhet, ha nincs tartalék... SRAD-hoz való nyerskulcsok, ha kell valakinek.
A helyes megnevezés: kezelési kézikönyv

Köszönöm
Sziasztok

Suzuki GSX-R 750 SRAD-hoz keresnék használati útmutatót.
Köszönöm a segítséget.

Üdv
Hali!
Szeretnék venni a közeljövőben egy 750es SRAD-ot. Csak injektorost akarok, az lenne a kérdésem, hogy vannak e ennek típushibái, amire esetleg érdemes odafigyelni ha megnézek egyet?
Szerintem mindkettő jó. Nekem a ZXR nagyon melegedett városban, az 50-est jobban szerette. Ezért a SRAD-ba is ezt tettem. 11e a 4L, nem sok a különbség.
Mi a véleményetek egy ilyen féktárcsa párról? 36e.ft.
http://www.ebay.com/itm/floati...
10-40 .vagy 10-50 ?
Motul 5100
Kedves Kalibra

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet a válaszokkal kapcsolatban. Meglett a motor . Tavaly cseréltek rajta első féktárcsákat, illetve kapott karbi szinkront valamint új gumikat. Még egy kérdésem lenne. Milyen olajat rakjak bele?

Köszönöm a választ!
Szia, én is most vettem egyet, 2000-es 750-est. Előtte jól körbejártam a dolgot, de jellemző hibát csak a vezérműlánc feszítőt találtam. Ezt lehet hallani a hangján. Ha befogod a sportkiput, jobban hallod. Szerintem ezen kívül csak a szokásos dolgokat kell rajta megnézni, elég strapabíró motorok ezek. Én 500-ért vettem, szinte kifogástalan állapotban, de így is sikerült 150e.et rákölteni (átírás, gumik, fékfolyadék, olaj, szűrők, gyertya, teló olaj-szimering csere)
Sziasztok

Lehet, hogy vennék egy Suzuki GSX-R750 SRAD-ot. A gép 1997-es és 48000 km van benne. Ez még a karbis változat. Mire érdemes odafigyelni a vásárláskor, szerintetek mennyit érdemes érte adni?
Köszönöm szépen a válaszotokat!