Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmm?
carlos 11
jaja. Viszem a lánckerekeket, azt majd lerakod, hogy ne kelljen vinni. Meg a koptatót, de azt gondolom a gatyán hozod magaddal. Hánykor startolunk fél1házáról?
Akkor félegyházán találkozunk a Penny parkingban?
Szolnok felé jobb az út, de mehetünk erre is! :)
én már át is cseréltem a natúrra. nem viszek kettőt, mert tuti eltöröm a táskában.
A középső úton megyünk Kunmadárig, ugye?
Csináltam térképet, hogy ne a telefonnal kelljen majd buzulni. Holnap kinyomtatom a melóba.
sötét plekóba megyek :) De elviszem a natúrt a táskában.. :) Ott elfér :)
Gurultam egy kicsit itt a környéken. Aztán mégis lemostam, mert bogár temető volt a gép. Lánc lefújva, akár indulhatunk is.
Menyél egy kanyart ma... Jó idő van, Tegnap pályáztam egy gyorsat :)
Demennékmábazzeg....
Ja ja Felsőtárkányig lejöhetne koléga :)
Adee! Milyen plexi lesz a bukódon? Szerintem én visszarakom a vìztisztát! Fák között a Bükkben tavaly is szar volt a sötét plexiben nekem.
Zolibá! Nem jössz majd ki elénk, ha indulunk kunmadárról?
Én màr leszarom az esőt. Gyerünk!
Áhh én csak gurulok utánnatok óvatosba ;) Nagyon igérgetik az essőt sajnos. Másodikára meg pláne.. Na mind 1 akkor is elmegyünk mostmár hozzád.
Csütörtökön viszem neki, nem hiszem, hogy reggel le akarja cserélni. Nekem volt fent a gixeren, olyan volt mint egy robogó. Beraktad 6ba, 50től tiltásig ugyanúgy tolt. 2-ban sokkal könnyebben jön fel vele kerékre. Volt, hogy meglepődtem.
Gumi még nekem is jövő héten lesz cserélve, láncszettel együtt.
De ma összaraktam a Gixxert az új fúvókákkal, holnap be lesz hangolva szerelőnél és kész, jöhettek.
Ez csalás! A sok szerpentinen ilyen áttétellel mindenkit elpáhol Kovax kolléga.
Én kitaláltam, hogy babonából nem fogom lemosni a gépet előtte. Jó bogaras szegény, de hátha elijeszti az esőfelhőket!
Uhh ezer hála. Nah pont ez kell nekem :) Remélem nem fog esni a vacak esső! Nagyon szétküldtem a gumi szélét :)
Megtaláltam a lánckerekeket! Egész jó állapotban vannak. 16-os első és 45-ös hátsó. A gyári az 17/42. Ezzel nem fogod tudni a földön tartani az elejét. Csütörtökön viszem.
Nincs vissza út, jó időnek kell lennie.
Ha csak épp a tárgy napon nem esik, mindenképp.
Úgy legyen. Remélem nem baszik ki az idő velünk. Még ha nyirkos is de mostmár lenyomjuk.
Hát, bakker! Ha ezek az idők maradnak, sokat nem fog leérni az a koptató, ugyanis vízen nem jellemző térden fordulni még a Bükkben sem.
TV-ben épp csütörtökre mondtak már jobb időt, de 4-5 nap esős idő után fél nap alatt sajna nem fog felszáradni.
Pénteki nap már inkább élvezhetőbbnek tűnne, ha csütörtök után már nem esik több.
Aggtelek, meg Dobsina amúgyis eléggé nyílt terep, száradhat ezerrel.