Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt már elállt!
Úgy szakad az esső most mint ha dézsából nyomnák!
Ennél nagyobb baj ne legyen!
JUPPI! Kis rosz hír hogy a kamerák nem értek ide :(
Még 1 munkanap és gooooo. Holnap még bemegyek Norbi koptatójáért, meg felveszem a páleszt és akár mehetünk is.
Akkor nem mosom le :D :D
Időkép előrejelzése szerint, elszórtan lehet némi csapadék, az is inkább 2-án. Remélem kikerül minket. Időjárás rovatunkat olvashatták :)
Én is megmostam 7végén, de aztán még használtam. Tehát nincs lemosva. :D
Ádám! Ha lemosod, esni fog!
Igazából nem tudom, nektek mennyi idő Kunmadarasról Felsőtárkány, mert ez nekem itthonról olyan 50 perc, max 1 óra.
Nektek ez az útvonaltervező izé olyan másfél órát ír onnan. (autóval )
Jó lesz, ha szóltok induláskor.
Felsőtárkány, Panda fagyizó-nál várlak majd titeket, és a kicsivel leszek, ne a Gixxert keressétek majd.
https://www.google.hu/maps/dir...!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x
4746d53e37dd0e83:0x5cb38b5a88292da5!2m2!1d20.7949977!2d47.4261568!1m5!1
m1!1s0x47408e4ced8dba93:0x6243318fb1aca3c5!2m2!1d20.41906!2d47.9734513?
hl=hu
Jó lesz minden reméljük Lemosom a gépet majd azért ha lesz egy kis időm :) Hétvégén összebogaraztam
Olyan meleg van hogy nemnormális.... Itt ott zivatar van de az legyen a legkevesebb. Remélem kiesi magát29- 30 án..
Jobb időt mutat az időkép, mint reggel. Itt mára is esőt mondott, mégis 100 ágra süt a nap. Bizakodó vagyok, remélem jó időnk lesz.
Zoli nekem megvan a számod, hivlak ha indulunk feléd. Kunmadárról jó ha felcsörrentelek vagy előbb?
Ürgék! Azért a számomat írjátok ki innen, hogy mikor jöttök, tudjunk értekezni.
Amúgy jelentem, nem kis szopás árán, de faszán sikerült végre bekarburálni a Gixxert is a mai napon, nagyon szépen működik, olyan, mint 750-es idejének fénykorában, csak persze jóval erősebb.
RGV-t meg még szombaton én hangoltam be, az is nagyon jól sikerült, szóval, két penge gép vár itt titeket.
Bemelegedve is csúszkál, ha rátekerem a gázt izomból. Kanyarban jár a segge, olyan motogp feeling. A végét járja már, lenyomjuk a hétvégi túrát és cserélem le, Sportmaxra.
diadlo=diablo/bocs/
Hogyan viselkedik a Z6?
Én ledobtam a francba!
Most feltettem egy diadló supercorsat meglátom ez mit tud!
8-ra ott vok.
nincs már meg!
Kedden jön a kamera ha minden igaz!
Sztem 8-kor gyülekező, aztán meg lassan megindulunk. Okés koptatót gyorsan lecserélem iszunk egy kv t valahol vagy akár indulhatunk is azonnal. PENYBE veszek jó kakaós csiguszt :)
Megvan még a Gixi is?
Vissza húz a szívem!
Semmi, csak megláttalak itt oszt gondoltam üdvözöllek