Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom..... Norbi a főnök :) Mi hányan mennénk am? mert ha megvárjuk őket akkor már + 4 motor az szép kis vonulás lesz :P
Akkor mi legyen? Mert ha marad az alap indulás, akkor nekem lassan pakolnom kell össze, fél7 uán meg indulni. ?
itt szárazak az utak+ süt a nap is már :)
Fél7kor hívlak. Tudnom kell a pontos indulast, mert 1 oraval korabban el kell indulnom itthonrol.
Reggel hívjatok majd.. Sztem elég lesz 9-9.30 kor indulni.. Lehet egy srác késik plusz vannak akik 9.30 kor indulnak Kunmadárra.. Legalább kicsit felszárad az út!
6.30 kor online vagyok ;)
Nyugodalom uraim! Ma sem esett a környéken, csak pár csepp eső.
A Bükkről nem tudom, milyen, de holnap kiderül, Dobsina felé meg szintén nem nagyon volt eső tudtommal.
Várlak titeket, gyertek!
Kunmadarason tiszta idő van
Hűvös van de tiszta Ott délután esett de már száraz minden :) Erre felénk volnult szerintem :)
Itt tiszta az idő most. Holnapra jót mond. Ha mégis esne, reggel 7körül rádcsörgök, hogy mi legyen.
Remélem nem esik ! Itt szakad most....
Nem kell úgyis koptatni van ,)
A pálesz a lényeg :D A többi maradhat
Megoldottam! Táskát kellett cserélnem, mert nem fért a pálesz sem. Viszek mindent!
Elhoztam a koptatót. 6k-ba adta, ebből már nem engedett. A kérdésem az, hogy szükséged van-e a dobozára holnap? Mert ha nem, akkor csak a koptatót vinném doboz nélkül. Nem nagyon férek a táskába. A dobozt nem dobom ki, ha kell, köv guruláskor viszem.
Ahol várnak a kiéhezett, kigyúrt "állatok" :D :D Na jó nem... :) Remélem :D
Nyugi ürgék! Dobsina felé mind az országban, mind kinn 5-10 percre vannak egymástól a faluk, kiesebbnél kiesebb buszmegállókkal.
Az király lesz ha meghülyítette az órát.......... köszi a tippet holnap kiszedem belőle.........
Amikor raktam még a gixibe, fel is hivtak erre a figyelmemet, hogy kozvetlen kozeleben ne legyen. Gondolom ido kerdese még meghulyiti, ezert volt eddig ok.
Szedd le onnan a trafót, mert az bassza szét.
Beletrafáltál pont most nézem a kábelköteg rajzot és azt nézem hogy két kábel a jeladóból rögtön az órába megy egy pedig a tompított fényszoróba ha jól olvastam ki. Ez lehetséges?

És itt jön a lényeg igen van Xenon-om beépítve és ott van rögtön mellette a trafó........ de ma lehúztam róla, de ugyan azt csinálta.... én is gondoltam rá... mondjuk csak az izzót húztam ki de nem izzítótt a trafó akkor , holnap megnézem jobban hogy van az ott kötve... na de eddig müködött most meg hirtelen bezavar neki?
szemeteszsák? :D Vágunk rá 3 lyukat és kész is Am nekem nincs :| és nem is tudnám hova rakni
Nincs vmi tuningcumó az óra közelében ami bezavarhat? Pl. Xejon trafo, ilyesmi.
Hát fingom sincs sajna mi a baj, nem is hallottam még ilyen esetet.. Barkács/szervíz topikban kérdezősködj.
Van ám. Kezes lábas ;)
Esőruhád van? Nekem csak esődzsekim...
Tiszteletem Urak!

Egy olyan problémával fordulok hozzátok , hogy beszart a km/h órám, vagyis csak a km/h számláló maga a műszerfalon minden működik, csak a km/h ugrál 0-150 közötti értékek között össze vissza!

Már vettem bontott jeladót avval is szar , megnéztem a rotort teljesen egyben van nem törött semmi baja, minden csatlakozót szétszedtem kontaktspray + levegő és hiába.......

Tudom hogy az enyém 1000-es de ez a része teljesen egyezik szinte mindegyik évjárat mindegyik ccm-vel!

Első 1-3 percben jó majd ha gyorsítok össze vissza ugrál a km/h számláló.....

Nem találkozott valaki esetleg evvel a hibával már?

Nincs valaki véletlenül Fejér megyéből aki tudna adni próbára egy jeladót csak egy katt és kint is van nem kell bontani semmit, hátha amit vettem bontott az is szar..... ?