Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, olyan kellene nekem hogy gsx-r 750 (gr75a) gázkar, ha valaki tud, jelezzen már. Avagy,ha linket tudnátok dobni, hogy honnan tudnám beszerezni.
Előre is köszi!
No, ma elkezdődött a tényleg tapadó gumis igazi szezon.
Végül is egyedül mentem, de legalább nem kellett senkihez igazodni.
180 km öröm a köbön.
Sportmax elől, hátul, soha nem volt még ilyen jó gumim fenn.
A Dobsinai dzsuva még ott a Gixxeren, azóta 50km-t tudtam menni vele ebben az okádék időkben.
No, de holnap be lesz pótolva, no meló, helyette egy jó kis motorozás.
Szevasztok!
Motorostársam lánc és lánckerék csere előtt áll ( GSX-R 750 K7) A gyári méreteket kicsit változtatni akarja. Van infótok vagy tapasztalat, hogy mit érdemes?
Köszi!
Ha azt akarod, hogy örömöd is leld a működésében, mindenképp bízd rá valami jó szerelőre.
Eleve szinkronteszter nélkül nem is tudna az ember teljes munkát végezni, még, ha amúgy értene is hozzá.
Szépen sütött a nap, de szar erős szél fújt.
RGV-t kivittem, mentem 5 km-t, és hazajöttem, utálok szélben menni.
Ezután kimentünk a fiaimmal meg az egyik haverjukkal a Bükkbe endurózni, az jó volt, de a haverjuk rendesen összevágta magát, úgy, hogy volt azért negatívum ebben is.
Szép a gépállat!
Nem lebontani!
Egy kis segítségre lenne szükségem, olyan kellene nekem hogy gsx-r 750 (gr75a) gázkar, ha valaki tud, jelezzen már. Avagy,ha linket tudnátok dobni, hogy honnan tudnám beszerezni.
Előre is köszi!
Végül is egyedül mentem, de legalább nem kellett senkihez igazodni.
180 km öröm a köbön.
Sportmax elől, hátul, soha nem volt még ilyen jó gumim fenn.
Olvasd már el a topik nevét...
No, de holnap be lesz pótolva, no meló, helyette egy jó kis motorozás.
érdeklődni telefonon 06304053450
A kuplung, es az onindito dekni hianyzik.
Van egy torott 98-as karbis blokkom.
Vannak már hiányosságai.
20 ezerért elado.
Udv Ervin.
Motorostársam lánc és lánckerék csere előtt áll ( GSX-R 750 K7) A gyári méreteket kicsit változtatni akarja. Van infótok vagy tapasztalat, hogy mit érdemes?
Köszi!
Eleve szinkronteszter nélkül nem is tudna az ember teljes munkát végezni, még, ha amúgy értene is hozzá.
RGV-t kivittem, mentem 5 km-t, és hazajöttem, utálok szélben menni.
Ezután kimentünk a fiaimmal meg az egyik haverjukkal a Bükkbe endurózni, az jó volt, de a haverjuk rendesen összevágta magát, úgy, hogy volt azért negatívum ebben is.