Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó volt :) csak hazafele lemosta az eső :( Am jó nem dobálta meg semmi :)
Ha már témánál vagyunk!
Nálam járt különítmény! Próbálta valaki a tőlem kapott Würthös száraz átlátszó sprayet?
Köszönöm Urak, erre lettem volna kíváncsi hogy normális e hogy így néz tőle a lánc, de akkor megnyugodtam! :)
én is ezt a valvoline tipust hasznűálom,és rendkivüól megvagyok vele elégedve,nem is vennék mást,és ez a jelenség természetes dolog ,mivel fehér
Jaja felráztam. Most megnéztem megint, mert nem hagy nyugodni, ilyen fehér krém szerű valami maradt a láncon, de le tudom törölni, ha nagyon akarom. Molt meg ezt a Valvoline Whiteot dicsérték itt a sportmotoron, Molos éppen nem volt ezért vettem a Valvolint. Neked is ez a White van?
igazán nm... :) bár felráztad előtte? egy a lényeg... Repsol-t ne vegyél... nekem mocskosul dobálja...
Köszi, hát akkor letakaritom és kiprobálom a Mol lánc sprayt, mert ez kurvára zavar hogy ilyen.
hááát ha úgy állunk majd idővel akkor átkísérlek... Viszont nekem este 8-ra Szeged.... :|
én is Valvoline-t használok de nekem nem így néz ki.... :|
Kecsóra ha átjönnél még velünk, akkor azt már vehetnénk túrának.
Sziasztok! Vettem Valvoline white láncsprayt, tegnap megtisztítottam a láncot, majd befújtam. Egy éjszakát állt, ma kerültem vele egyet, előtte tiszta ronggyal egyszer áttöröltem. Így néz ki... Először csináltam, kérdésem hogy így kellene e ennek kinéznie, mert nekem gyanús hogy nem. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok!

GSX-R K4-5ös szériához való hátsó gyári limitált karbon sárvédő keresi új hű társát :)
info: kistuning5@citromail.hu vagy vodafon/3405005

Szép napot és biztonságos motorozást!
azért csak óvatosan fogom :D :D Oda is szeretnék érni vele... nem tudom a vágástól számítva mennyi anyag lehet még benne..
Hát pénteken megyünk gumizni XD :D :D Hova többet? :D
Azért idén még csak nyomunk valami említésre méltó karikát, nem?
Ok Főnök, szólni fogok. Ezt a Felsőtárkány - Lilafüred útvonalat akarom nyomni a családi programok után.
Töltve uram.. Várják hogy elsüsd a gumit!
Ha itt jársz a kertek alatt, arcod idetolni ám!
de azért mész még egy kis oda-vissza kanyart nem? :D
oké... Péntek az oké... pályázni nem megyek de gumizni kellene... :| Ezt meg eltoljuk valahol ami rajta van :D kamera legyen már feltöltve... csak kipróbálom már :D
vidd el az enyém is.... :D Annak se ártana :D
Nem baj!
vissza-oda rövidebb
Jövő hónapban családi nyaralás lesz Egerszalókon. Nyilván a gépet nem hagyom itthon Megyek pár Bükköt oda-vissza, oda-vissza, oda-vissza, oda-vissza, oda-vissza, oda-vissza, oda-vissza, oda-vissza, oda-vissza, oda-vissza, oda-vissza, oda-vissza, oda-vissza,.....
Pénteken akkor tudunk menni a gumishoz délután, meg utána pályázni? Próbálok sietni, legkésőbb 5re ott vagyok, de sztem előtte Csütörtökön nekem sajna meló van...