Jaja felráztam. Most megnéztem megint, mert nem hagy nyugodni, ilyen fehér krém szerű valami maradt a láncon, de le tudom törölni, ha nagyon akarom. Molt meg ezt a Valvoline Whiteot dicsérték itt a sportmotoron, Molos éppen nem volt ezért vettem a Valvolint. Neked is ez a White van?
Sziasztok! Vettem Valvoline white láncsprayt, tegnap megtisztítottam a láncot, majd befújtam. Egy éjszakát állt, ma kerültem vele egyet, előtte tiszta ronggyal egyszer áttöröltem. Így néz ki... Először csináltam, kérdésem hogy így kellene e ennek kinéznie, mert nekem gyanús hogy nem. Köszönöm a segítséget.
oké... Péntek az oké... pályázni nem megyek de gumizni kellene... :| Ezt meg eltoljuk valahol ami rajta van :D kamera legyen már feltöltve... csak kipróbálom már :D
Pénteken akkor tudunk menni a gumishoz délután, meg utána pályázni? Próbálok sietni, legkésőbb 5re ott vagyok, de sztem előtte Csütörtökön nekem sajna meló van...
Nálam járt különítmény! Próbálta valaki a tőlem kapott Würthös száraz átlátszó sprayet?
GSX-R K4-5ös szériához való hátsó gyári limitált karbon sárvédő keresi új hű társát :)
info: kistuning5@citromail.hu vagy vodafon/3405005
Szép napot és biztonságos motorozást!