Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Hát sok minden!K3 750 kuplungkar,bal lábtartó,váltókar!Asszem ennyi!És egy jó fajta bukógomba balra!Most egy LSL van rajta a jobb oldalon!Köszi!
Üdv! Elvitték egyben... mi kellene hozzá?
Szia!Van még valami belőle?
Sziasztok!

A linken és a többi hirdetés közt szerepel GSXR 600-750 k4-k5 oldalidom, hátsólámpa plusz k5 1000 sérült alkatrészek, gsr 600 alkatrészek a-zig és több típus is!

http://olx.hu/hirdetes/gsxr-60...
gsxr750 srad váltó vagy csak fogaskerék csoport valakinek eladó? ár?
HALI.jártam én is így.A gyári fesszabályzó nekem is bekrepált.Univerzálisat tettem bele na az már bírja rendesen mert túl van méretezve.
Nincs
Oké rendben :) örvendek ;) remélem tudok segiteni ;)
Szia,
Mi beszéltünk telón, csak hogy tudd ki vagyok.
Üdv!megvan még a dob?
Szia,
Nekem is melegszik, de eddig semmi gond nem volt vele...szerintem ez normális. Előtte K4 600-am közel nem melegedett ennyire.
A vízszintet azért ellenőrizd hogy minden rendben van-e...
Üdv!
Találkoztatok már olyannal hogy adott egy k7es 750 ami menetteljesítményre kb annyit tud mint egy 600as vagy lehet annyit sem, el tud lustulni ? 25e km óta öregesen hajtják a motorban 30e van füst zörgés csörgés mentes egyébként. Valakinek vmi tapasztalat ötlet hogy mi baja felet? Hibalámpa nem világít.
Sziasztok!
Keresek egy gsxr 600 k2 jobb oldali légbeömlőt!
Valaki tud valamit akkor szóljon!
Előre is köszönöm!
Az nem biztos hogy jó, nekem pl melegen és nagy fordulaton nem volt töltésem csak szigetelésvizsgálóval tudod megnézni hogy jó-e, nekem fesz.szab is meg a generátor is tönkre ment.
Ez alapján megfelelnek az értékek. Szóval szerintem a generátor jó.
Tekercsek ellenállásai jók? Ott nagyon kicsi a tűrés. Azt nézd még meg, hogy melegszik-e?
Hello a generátort átmértem. Az ellenállás és a feszültség is rendben volt nála. A szervizkönyv szerint ült minden. Én is erre gyanakodtam, de az jó. nem tudom mi tévő legyek...
Sziasztok! Télen vettem egy 2008-as gsxr750-t. Rövid, lassú közlekedés mellett felmegy a hőfok 106celsiusig. Normális ez? Ugyanilyen helybetopi mellett a k3gsxr 1000 85fokon ketyeg. Ventillátor 100-nál kapcsol és általában le is viszi a hőfokot, nagy sebességnél meg ugye a menetszél... Legyetek szívesek, ha van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata írjon vissza, hogy ne nézzenek rám tök hülyén ha a szervízbe megmutatom és teljesen normális. Köszi.
Lehet szétkopott már a léptető mechanika. Viszont hogy azt megnézd ki kell venni a kuplung kosarat...
Szia. Nekem volt hasonló gondom még az Y-nàl. A generátor tekercsei közül 2 meg volt égve. Az ellenállás értéke tűrèsen kívül volt. Ennek köszönhetően megégett a kàbelköteg is, valamint a feszszabàlyzót is cserélni kellett. Ezek cseréje után újra tökéletes volt a gép.
Olaj 10W-60 Repsol. Láncszett tavasszal volt cserélve, Vezérmű lánc+feszítővel együtt. Igazából hirtelen lett ilyen, kb két hete jöttem haza vele és furcsa volt mert mintha egyenletlenül járt volna, rázott a motor és csattogott a váltó, aztán elvittem Dodóhoz ahol kapott egy injektor tisztítást, szinkronnal, ami meg is oldotta az egyenletlen járást de a váltó az maradt olyan csattogós, mintha szét akarna esni. Olyan mintha nem emelne ki a kuplung teljesen, de többet meg nem lehet rá állítani a karnál mert már így sincs holtjáték. Kuplung nélkül gázelvétellel szépen veszi a fokozatokat.
Olaj? Lánctól is tudja ezt csinálni...
Lehet a generátor is kicsit túlnyomja a feszültséget...
Hogy tudnál segíteni? szerelésben? Alkatrészben? Csak, mert Szlovákiából vagyok...
Tudok segiteni.
70/6321-829