Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ki fogom hagyni az ajánlatot,ruha kellene,mert zőőőőődbe vagyok még...
Nem kő pályaidom, gyári plexi pici pézéé?
szürke fekete 2000-es
Melyiket vetted meg?
Te, Àdám, én, tuti. A többi helyet sorsolni kell. :D
Én is erre gondoltam,csak nem ledes az indexem... lehet csak fent hagyták....majd jobban átnézem mi hová,és merre...THX!
Sönt ellenállás a ledes indexek miatt?
Hi ! Szerintetek ez mi a csoda?
Zoli 6 befogadóhelyes úgyhogy 6 an maximum - aztán hogy ki ér ide az már a saját becsülete!
Ja, tudom, csak óvatosan. Még 7et kell melóznom a túráig. :D Hányan fogunk menni?
Háhá! Ezért kell erdőbe menni. Mi ma "csak" 40 km-t mentünk, de felért közúton 250-nel.
Kicsit sár volt. Repültek a motorok+ motorosok, ötünkből négy.
Na haza értem! Este 7 kor leraktam a vasat! Megvolt a mai 250 km er is :) Havert is edzetem a túrára. Amúgy meg nem száguldozni megyünk.. Pláne ünnep, ma is 3 trafival találkoztunk... Húsvét vasárnap.. vicc.hu
Kösz

Tartanom kell a versenysúlyomat, hogy bírjam tartani a tempot 1-2-án, az erősebb gépekkel. A lóerő hiányát súllyal és bátorsággal pótlom majd. 3-ra megyünk anyuékhoz, akkor te meg már gépelsz!
Egész délután esztek? :) Amúgy is rádfér :)
Mennék veled, csak családi kajálásra vagyok hivatalos.
Kint vagyok Szerbiában meg az itteni motorosokkal körözgettünk, holnap ha az idő engedi gookart palya ;) délután 3 fele!
merre jártál? Hihetetlen, hogy csak nekem esett!
Mi haverral tegnap késő délután nyomtunk egy rövid Bükköt.
Végre úgy mentem az RGV-vel, ahogy azzal illenék menni.
750 Y
Sziasztok! Tud valaki gyári áttételt mondani,és lánc típust?
250 km ert nyomtam ;)
Gépeltetek ma? Mentem pár karikát, de elég gyorsan beborult és elkezdett esni...
Üdv!
Nem tud esetleg valaki 98-as sradhoz fesszabályzót? Úgy néz ki megpusztult szerencsétlen pont mikor megjön a jó idő.
Köszi