Voltam bent a boltban, megkérdeztem a koptatót! 2 fajta van. Az egyik valami angol gyártmány, szikrázik ha leér. 8000ért van kirakva, de ideadná 6-ért. A másik az egy egyszerű noname 2500-ért.
A baj csak az, hogy ha menni kell, akkor nem a foci vb-re sajnos. Általában gyárakba, üzemekbe, telephelyekre kell menni. Ezekkel el is mennek a nappalok, éjszaka meg szálloda, aztán meg góó haza. Nem nagyon lehet nézelődni, nincs rá idő. Voltam már sok helyen, közben meg nem láttam semmit.
Rákérdek holnap meló után, úgyis útba esik. Mész holnap a ringre? Én is voltam Kecsón ma, munka ügyben. Májusban meg mehetek Brazíliába, ha nem javul az egyik projekt....
Bojhos fele van a gatyón, Rendeltem a Shoxból de 2 hete nem küldték, telefonon azt mondták sok az árú ami érkezett és készleteznek s jövő hétre ide ér.. Mondom akkor nem kell baszák meg. Veszek egyet Kecsón.
Pályázni tán 1Bar körül kellene, mert ahogy melegszik, úgy nő is valamennyit a nyomás . Egyszer oktatást tartott az az öreg fószer, akinek piros CBR-je van Kecsón. Neki meg lehet hinni, az tuti.
Én 2.0 szoktam előre, 2,5-öt hátra. Egyszer nyomtam fel a GSXR elejét 2.5-re, úgy pattogott, hogy nemigaz.