Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy tetszik mondani, nálam még lesz majd pár fő a helyi brigádból is.
A 6 fő még bőven ok. Szerszám nálam is akad bőven, ha valami gáz lenne, de ne legyen.
Persze nem fogok felcuccolni mint a nemnormális, egy hátizsák és kész. Szerszám meg jó ha van valami, mert ha kell baszod fogóbol nyomatékulcsot csinálok ha azon múlik. Nem szarozunk.
Normális bandával megyünk! Nem az őrültekkel akik 300 al mennek, kkkapcsolódni megyünk, kanyart vadászni, kirándulni, téged meglátogatni. Kunmadárig lehet többen megyünk de hozzád maximum csak 6 an. Szerintem elég is így ennyi vad motoros :) Gondolom nállatok szegődnek még hozzánk a helybeliek... Jó lesz csak már lennénk ottttttt!
Zoli bátyó 6 an leszünk maximum!
Szerszámot mit? ehhez ennyi minden kellene hogy ajjajjj :D Szerszámosláda nem fér el :D Valami váltásruha pénz irat oszt cshő. Na meg pálinka
Igen, lehet kártyával is, meg euróval is fizetni kint, de én még soha nem tankoltam motorral kinn, ha muszály, akkor Aggteleken, vagy előtte Szendrőben, még előtte Edelényben lehet tankolni.
De én az RGV-vel is voltam már Dobsinán, és nyugodtan elértem még úgy is benzinkútig, hogy Aggteleken már nem volt nyitva.
Viszont!
Jó volna kitalálnotok, hogy tényleg milyen létszám lesz, mert, ha 10, vagy annál több, akkor a már említett szomszéd faluban lévő tó partján bérelhető faházakba is kellene szállásolni pár embert.
Kb 1500/fő körül lehet számolni, a kisebbik faház két szobás, és nagyjából 10 személy fér el benne...
Ha érdekel titeket, itt a telefonszámuk:Varbói szálláshelyek:30/6654568
Szóval tudjátok ki mihamarabb, hányan lesztek, mert Máj. 1.-eje nem egy átlag hétvége, nehogy kelljen a szállás, és már ne jusson.

Hogy mit hozzatok? Iratok, pénz (sok) persze szerszám sem árt, de tényleg ne kelljen, ha van valami speckó pálinka, az sem árthat.
Ezeken felül ne málházzátok fel a motorokat, max némi kényelmes hétköznapi viselettel, amiben itt nálunk ellesztek szalonnasütéskor.
Ha pedig bármi kell, itt is vannak boltok.
Nah fasza, mert én is viszek igazi Szerbiait!
Legalább a hangulat meglesz
Én is viszek, hogy legyen elég, ha nagy a baj! :D
Én viszek egy kevés pálinkát XD Ha baj van legalább jót érezzünk
Sose árt ha van valami a kéznél, egy benzin cső is nagy boszúságot tud okozni, a mi utaink meg kifürkészhetetlenek.
Bízom benne, hogy szerszámra nem lesz szükség. Berakjuk a Meggályver-szettet!
Hátizsák és kész! Majd egy pár szerszámot viszünk. Megbeszéljük ki mit!
Tanktáskába vagy hátizsákba pakolsz majd? Én szerintem hátizsákot viszek majd.
Helló, helló. Nem sok van már hátra jah.. Euróval lehet igen, de sztem ha a határ előtt telenyomjuk akkor nem kell bele.
Hallo-Hallo!
-1 melónap a túráig, hazaértem :D
Mit vigyünk majd magunkkal a túrára? A szlovákoknál euróval tudunk majd fizetni a kúton?
Üdv a csapatban!
Az én jóval régebbimen 15/42,,, 15/43 a végáttétel.
Most, a 900-as blokkal 16/42-t használok, de a küszöbön lévő láncszettcseréhez már 16/43-at fogok, mert azzal kicsit direktebb lesz.
Sokat megyünk szerpentineken, szűk kanyarokkal tarkított utakon, ezért inkább picit visszarövidítettem, de ez még egy árnyalattal mindig hosszabb az eredeti gyári áttételnél...
Köszi ! Rám férne már..
Jaja!
Használd egészséggel!
750 es?
Az akkor alkalmi vétel volt..mindegy...JÓ kényelmes,komfortos ,indul hidegen melegen,motor szépen jár..itt ott ugye karcok,kis esés kb. 20-30-al stb! De nem bántam meg!Gumi,fékfoly.,olaj,csere,amivel nem vagyok tisztában az az áttétel,elől 16 hátsó 42 a vágott slick,épp beleért a villába,a nagy R betűnél.megoldottam..
Ezért kell olyan ruhát venni, ami mindenhez jó. Na és milyen az új paripa, mesélj!