Tőlünk S.Péterig csak egy kanyar van. Ha abban lerázlak titeket, tényleg kemény vagyok.
Igazából csak a helyismeret lesz, ami ellenetek dolgozhat, de az nagyon.
Van pár trükkös hely mind az Aggteleki részen, mind a Bükkben.
Némi féktávolsággal, meg azzal, hogy rám bízzátok magatokat, biztonságban lesztek.
Nálatok mindenki gond nélkül bejárhat a lépcsőházba? Nálunk odafigyel a lakóközösség erre, hogy ne legyen átjáróház. Csak kóddal vagy kulccsal lehet bemenni. Én végigmennék az összes lakáson és megkérdezném, hogy "te voltál?" . Buzi ez a világ...
A lépcsőházból(zárt), le volt zárva a bringa és nem birta elvinni csak az első kereket, arra jó neki hogy kb semmire, 26 os dupla alufelni rövid tengely és patintós, szted mire teszi fel? A kurva anyára arra, lerugom csak lássam meg valahol az tuti, olyan ideg kapott el hogy az nemnormális. Minden nap dolgozok mint egy kurva rapszolga ezek meg elveszik, 30 napból 28 at egész napozok, hogy előre jussak ezek meg tönkre teszik csak így, mert őszintén semmire nem megy vele de én meg nem birok menni melózni vele... Remélem leszárad a keze!
Ha megtalálod a tettest, eressz neki egy ilyet, rgwzoli biztosan kölcsönöz neked egyet pár órára! Az ilyen buzivirágnak mindkét kezét le kéne vágni és a picsájába nyomni.
Nekem volt egy módosított, rövidebb áttételem, mint a gyári. Olyan volt a gép mint egy robogó, nyomatékhegyek 6ban is. Ha ki akarod próbàlni megnézem, hogy meg van-e még.
Nekem volt 89-es 750-em,de sajnos annak a motorja sok barbár sufni tuningosnál megfordulhatott és így nagyon gáz volt és alig vártam,h megszabaduljak tőle. De ha sikerül ki fognod egy jót és figyelsz rá,akkor az szét verhetetlen.
Carlosnak igaza van, a típushibák ennyi idős korára már rég megölnek egy járművet.
A jó hír,,, ez még él, tehát nincs is neki olyan.
Motorból származó rendellenes hangok, zörejek, kipufogón távozó füst elemzése, Alapjárat egyenletessége,(fontos!) féktárcsák lötyögése, egy nyomon futás, stb...
Legyen szerencséd vele.
No, ha 2-3 után nincs mit néznetek, akkor csörögjetek rám, és induljatok felfelé Egerbe, Felsőtárkányi fagyizónál várlak titeket.
Másnap meg mehetünk egy nagyobbat.
mindkettő új.