Sziasztok ezt szerintetek miért csinálja? Keresi a poziciót? Akkor csinálja ha 80C-tól melegebb, már mikor teljesen lezárnak a szelepek, hogyha hűl a motor akkor nem csinál ilyet! http://youtu.be/izLAnZhiGdU
Még megnézi a srác hogy e-bayen Németbe van e. Mert azt mondja hogy ez a kínából meg usábol rendelés elég beteg üzlet. Úgyis szolok mennyi és majd ramondod az amment.
Ohh mi ezekhez képest zöldfülüek vagyunk na meg hozzád képest is. Na meg aztán nem versenyezni megyünk hanem jól érezni magunkat. Amúgy sem imerjük a terepet meg máskor is ahogy voltunk itt ott azért kavics szórás lepett meg. Senkinek nincs szándéka perecelni egy vakmerő marhaság miatt ha szaggatni akarjuk a gázt akkor elmegyünk pályára ahol van bukótér! De mi hozzád igazodunk majd!
Ebben csak annyi gáz van, hogy nem hagytak rá nemhogy 10, de tán még 5 %-ot sem. Pedig a hegyekben ez az életet jelentheti.
Egy biztos. Ha mögöttem jöttök, nem fogtok így menni, ha meg akartok, akkor leelőztök, de helyetekben nem tenném.
Amúgy először azt hittem, ti vagytok, aztán gonolkodok,,, de 1000-es?
1. Ügyesen terelik a vasakat, ez nem kérdés.
2. Bizonyára sokkal jobban ismerik azt a szakaszt, mint mi.
3. Faszkorbáccsal jutalmaznám, aki a turista gócokban (pl. ahol vmi kis település féle van, és gyerekek bringáznak csoportban, kirándulók kelnek át az úton, stb.) veretnek. (5:30 - 6:40 közt lehet csemegézni a motorozást "népszerűsítő" akciókból).
De sztem előbb-utóbb kifordul az ilyenek elé a parkolóból egy autó. Nyilván az autós lesz a hibás, mert nem gondolta, hogy a 40-es táblánál megjelenik két bükki Rossi térdelve az aszfaltot.
Valakit nem tudtok aki kint volt és fényképezett, mert voltak többen is...
Egy biztos. Ha mögöttem jöttök, nem fogtok így menni, ha meg akartok, akkor leelőztök, de helyetekben nem tenném.
Amúgy először azt hittem, ti vagytok, aztán gonolkodok,,, de 1000-es?
1. Ügyesen terelik a vasakat, ez nem kérdés.
2. Bizonyára sokkal jobban ismerik azt a szakaszt, mint mi.
3. Faszkorbáccsal jutalmaznám, aki a turista gócokban (pl. ahol vmi kis település féle van, és gyerekek bringáznak csoportban, kirándulók kelnek át az úton, stb.) veretnek. (5:30 - 6:40 közt lehet csemegézni a motorozást "népszerűsítő" akciókból).
De sztem előbb-utóbb kifordul az ilyenek elé a parkolóból egy autó. Nyilván az autós lesz a hibás, mert nem gondolta, hogy a 40-es táblánál megjelenik két bükki Rossi térdelve az aszfaltot.