Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kész a vas, ma megszaggatam az aszfaltot az új gumikkal is, mit mondjak igazi orgazmus határ. Nagyon patent a kicsike!
kovax88@citromail.hu

Youtubra fel és azt kell belinkelni ide.. Jó a minőség akkor.
Hello.küldenèl egy mail címet,mert ide nem tudom feltölteni valamiért.enyém: gega08@freemail.hu köszi
Köszi a segítséget,utánna fogok járni.
Nagy valószínűséggel vezérműlánc lesz, de akár egy berágódott kuplungkosár is tud produkálni hülye hangokat.
Igen 2hete.Ismerőstöl vettem,8éve nála volt.voltam vele itt egy szerelőnél,mert gumikat és teló szimeringet kellett cseréltetnem,de ő azt mondta hogy semmi hangja.én hallom és picit aggaszt,de lehet csak túl parás vagyok.
Most vetted?
Üdv!uhh most nem nyugtattál meg.Akkor ránézetek valami szakival.köszi
Hidegen van egy kis zörgős hangjuk,de azok amikor bemelegszenek teljesen elhalkulnak. Úgyhogy ott valami nagyon nem gömbölyű.
e-mailed add meg! Szerelőnek van tán egy gixije. Majd megnézed.
Én meg még nem találtam meg a nagy Ő-t, pedig 7végén már összejönne minden nézelődni....
Dunaujváros
Hova valósi vagy?
Köszi a gyors választ.Holnap felveszem,mert most már melózok.üdv
Hali. Videózd le. Nyers a hangjuk de nem csörögnek... Vezérműben csöröghet valami.
Lánckerék, kuplung kinyomó rúd szimering.
Üdv mindenkinek!
Egy k1 ujdonsült tulaja lettem.érdekes csattogás hallható a blokk felöl mikor bemelegszik?!a srác akitöl vettem azt mondja tavaj néztek szelephézagot rendben volt.41000km van benne.Itt a srácok azt mondják hogy ezek megszokott hangok egy suzukibol.tényleg?előre is köszi a segítséget!minden jót!
Mi volt a plusz költség?
Kész a gép! Péntek megyek èrte.. Egy 30 al több lett a végére de patent!
Te Zsolti,
Valami nagyon döglődik abban a motorban. Vagy te bonyolítod túl.
Ne kapkodd el.
srad generátor dekni + állórész tekercs keresi új gazdáját.
gsxr 750 srad főtengely hengersor hengerfej vezérmű vezérmű alkatrészek hőcserélő motorház esetleg még a kuplung eladók.
:D Van egy rózsaszín bicikli.... :) :D
Köv. 7végén veszek vmi rollert mostmár!